Kaede Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 4. Holy Grail Warı anlatan kitabın anime adaptasyonu geliyor, hemde Kara no Kyoukaiın yapımcıları ufotabledan nitroplusın yazarları, ufotableın animasyonuyla en iyi Fate hikayesi Is your body ready ? http://www.heavyblogisheavy.com/wp-content/uploads/2010/11/my-body-is-ready.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 ufotable kırmızlı başlıklı kızı yapsa izlerim, öyle kalite bir animasyonu var. FS/N zaten seviyorum. BU fate/zero hakkında hiçbir şey bilmiyorum ama, konusu ne spoda yazarsanız güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Fortuna said: ufotable kırmızlı başlıklı kızı yapsa izlerim, öyle kalite bir animasyonu var. FS/N zaten seviyorum. BU fate/zero hakkında hiçbir şey bilmiyorum ama, konusu ne spoda yazarsanız güzel olur. Şöyle diyelim hikaye f/sn alakası yok... Karakterler daha sert... olaylar daha sert... savaşlar daha sert... mutfak geyiklerine yer yok... Ve GAR'lık yeniden yazılacak... öyle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 FSN öncesini anlatıyor FSN 5. grail war, FZ 4. grail war kiritsugu ve kotomine zirvelerinde takım elbiseli motorsiklet kullanan saber, ruhunu satmış masterlar, öyle beamspamdan önce sniperla birbirini öldürmeye çalışanlar vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 oha süper fsn de geyikler çok sıkıcıydı.şimdi daha bi heycanlandım hemen çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 iyi iyi, gelsin gelmesine de daha az archer plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 FZ nun archerı gilgamesh onu da istememezlik etmezsin herhalde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 bilmiyorum doğrusu, bu son filmdeki gılgamış hayalkırıklığı olmuştu benim için. epicliği bayağı gitmişti. :/ deneyip görürüm ama her halükarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 yani evet gil de öyle bi sorun var. routelar ilerledikçe gil silikleşiyor. hele heavens feelde hepten çerez neyse spoiler olmasın yok ama içiniz rahat olsun. fsn dramasına, mutfak muhabbetlerine, gerizekalı shirouya yer yok zero da yani sertlik, gerçeklik ve drama konusunda nitroplusın diğer işlerine bakabilirsin esasında düşününce rüya takımı gibi karakterler ve dünya nasunun karakter dizaynları takenin hikaye ve script nitroplusın animasyon ufotableın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 gayet makul, nitroplus'ın blassreiter'ı beğenmiştim. görelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tinithraviel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 geç bile kaldırlar bence fate/zero için bırak çıkmayı Beast's Lair forumundakiler 4. kitabına gelmişler çeviride. Çok daha güzel f/sn ye göre, ben pek silik bulmuştum karakterlerin çogunu özellikle magician ı. ama bunda hepsi birbirinden ilginç karakterlerin.Hele rider favori karakterim oldu anında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 oha kara no kyoukainin yarısı kadar olacaksa yeter bana ki fsn öncesi diyorsunuz, adam gibi herolar diyorsunuz yah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 simdi gordumde OHA OHAAAA OHAAAAAAAAAAAAAAAAA ses kadrosuda belli olmus Insanlar Kiritsugu Emiya : Rikiya Koyama (narutodan yamato, S.A.C. 2 kuze) Kotomine ayni gene, degsitirseler 3. dunay savasi cikar Irisviel von Einzbern : Sayaka Ohara (valkryia chronicles selvaria desem yeter eheuehu) Ryūnosuke Uryū(casterin master): Akira Ishida (ZURA, naruto gaara ve sayisiz egzantirik homo karakter seslendirmesi eheuehu) Waver Velvet (riderin master): Daisuke Namikawa (bleach ulquiorra, FMP leonard testarossa, persona 4 MC) Kayneth Archibald El-Melloi (riderin master) : Takumi Yamazaki (gintama bansai, mgs ocelot) Risei Kotomine : Masashi Hirose (ramba ral desem? FUCK YES) Sola-Ui Nuada-Re Sophia-Ri : Megumi Toyoguchi (FMA winry, valryia crhonicles rosie, persona 3 yukari, frontier klan klan filan, say say bitmez) Servantlar Saber, girugamesh ayni tabiki Lancer Diarmuid Ua Duibhne : Hikaru Midorikawa (persona 3 akihiko, naruto 4th hokage say say bitmez buda gerci kisa kesiyim) Rider Iskander : Akio Ohtsuka (MGS snake, GiTS Batou, falan filan saymaya gerek varmi ALLEAAAAAAAAAAAH) Berserker Black Knight (kimmis bu diye bakmayin agir spoiler) : Ryotaro Okiayu (bleach byakuya, FMA scar filan, saymiyorum bayar gene) adamlar bole seinen efsaneleri bir bir toplamislar resmen, buyuk iskender icin 100 sene bekleseler daha iyi birini bulamazlardi hani, gene black knight in ses akraktere sip oturmus, ki isimelre bakinca hem otakulari hemde fangirlleri cildirticak isimler hepsi simdiden efsane olacagi kesinlesti gibi eheuehu hikaye-nitro plus= AWESOMEEEE setting-nasu= AWESOMEEE yapimci-ufotable= AWESOMEEE ses kadrosu= IMBA OTESI zor beklicem bunu ben heueheue http://images2.fanpop.com/images/photos/6700000/Fate-zero-characters-on-one-pic-fate-stay-night-6764760-604-388.jpg karakter resimleri buda, daha buyugu bulamadim ama iskender vs girugamesh olursa COOOOK epic olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Viktor said: simdi gordumde OHA OHAAAA OHAAAAAAAAAAAAAAAAA ses kadrosuda belli olmus Insanlar Kiritsugu Emiya : Rikiya Koyama (narutodan yamato, S.A.C. 2 kuze) Kotomine ayni gene, degsitirseler 3. dunay savasi cikar Irisviel von Einzbern : Sayaka Ohara (valkryia chronicles selvaria desem yeter eheuehu) Ryūnosuke Uryū(casterin master): Akira Ishida (ZURA, naruto gaara ve sayisiz egzantirik homo karakter seslendirmesi eheuehu) Waver Velvet (riderin master): Daisuke Namikawa (bleach ulquiorra, FMP leonard testarossa, persona 4 MC) Kayneth Archibald El-Melloi (riderin master) : Takumi Yamazaki (gintama bansai, mgs ocelot) Risei Kotomine : Masashi Hirose (ramba ral desem? FUCK YES) Sola-Ui Nuada-Re Sophia-Ri : Megumi Toyoguchi (FMA winry, valryia crhonicles rosie, persona 3 yukari, frontier klan klan filan, say say bitmez)Servantlar Saber, girugamesh ayni tabiki Lancer Diarmuid Ua Duibhne : Hikaru Midorikawa (persona 3 akihiko, naruto 4th hokage say say bitmez buda gerci kisa kesiyim) Rider Iskander : Akio Ohtsuka (MGS snake, GiTS Batou, falan filan saymaya gerek varmi ALLEAAAAAAAAAAAH) Berserker Black Knight (kimmis bu diye bakmayin agir spoiler) : Ryotaro Okiayu (bleach byakuya, FMA scar filan, saymiyorum bayar gene) adamlar bole seinen efsaneleri bir bir toplamislar resmen, buyuk iskender icin 100 sene bekleseler daha iyi birini bulamazlardi hani, gene black knight in ses akraktere sip oturmus, ki isimelre bakinca hem otakulari hemde fangirlleri cildirticak isimler hepsi simdiden efsane olacagi kesinlesti gibi eheuehu hikaye-nitro plus= AWESOMEEEE setting-nasu= AWESOMEEE yapimci-ufotable= AWESOMEEE ses kadrosu= IMBA OTESI zor beklicem bunu ben heueheue http://images2.fanpop.com/images/photos/6700000/Fate-zero-characters-on-one-pic-fate-stay-night-6764760-604-388.jpg karakter resimleri buda, daha buyugu bulamadim ama iskender vs girugamesh olursa COOOOK epic olucak FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFUCK YEAAAHHH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 kadro hakikaten dört dörtlük olmuş, iyi iyi. http://www.bytelove.com/images/uploads/Bytelove/Generic/excellent%20-%20zoom.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Herkes hazırmış... hadi ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 http://www.fate-zero.jp/movies/index.html ilk trailer çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 http://s3.amazonaws.com/kym-assets/photos/images/original/000/107/997/tumblr_lifa3qjgc91qi1sdvo1_400.gif?1300836080 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 http://s3.amazonaws.com/kym-assets/photos/images/original/000/128/577/My%20body%20is%20groovy.jpg.jpg?1306801625 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=FLbP1JQvmt4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=me44uV9cHho şu comiket bitsinde düzgün halini izliyelim şunun bir dizide olamaz böyle animasyon kalitesi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar