Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fate/Zero

Kaede

Öne çıkan mesajlar

Fortuna said:

ufotable kırmızlı başlıklı kızı yapsa izlerim, öyle kalite bir animasyonu var.

FS/N zaten seviyorum. BU fate/zero hakkında hiçbir şey bilmiyorum ama, konusu ne spoda yazarsanız güzel olur.

Şöyle diyelim hikaye f/sn alakası yok...
Karakterler daha sert...
olaylar daha sert...
savaşlar daha sert...
mutfak geyiklerine yer yok...

Ve GAR'lık yeniden yazılacak... öyle :P
Sosyal ağlarda paylaş

yani evet gil de öyle bi sorun var. routelar ilerledikçe gil silikleşiyor. hele heavens feelde hepten çerez neyse spoiler olmasın

yok ama içiniz rahat olsun. fsn dramasına, mutfak muhabbetlerine, gerizekalı shirouya yer yok zero da

yani sertlik, gerçeklik ve drama konusunda nitroplusın diğer işlerine bakabilirsin

esasında düşününce rüya takımı gibi
karakterler ve dünya nasunun
karakter dizaynları takenin
hikaye ve script nitroplusın
animasyon ufotableın
Sosyal ağlarda paylaş

simdi gordumde OHA OHAAAA OHAAAAAAAAAAAAAAAAA

ses kadrosuda belli olmus

Insanlar

Kiritsugu Emiya : Rikiya Koyama (narutodan yamato, S.A.C. 2 kuze)

Kotomine ayni gene, degsitirseler 3. dunay savasi cikar

Irisviel von Einzbern : Sayaka Ohara (valkryia chronicles selvaria desem yeter eheuehu)

Ryūnosuke Uryū(casterin master): Akira Ishida (ZURA, naruto gaara ve sayisiz egzantirik homo karakter seslendirmesi eheuehu)

Waver Velvet (riderin master): Daisuke Namikawa (bleach ulquiorra, FMP leonard testarossa, persona 4 MC)

Kayneth Archibald El-Melloi (riderin master) : Takumi Yamazaki (gintama bansai, mgs ocelot)

Risei Kotomine : Masashi Hirose (ramba ral desem? FUCK YES)

Sola-Ui Nuada-Re Sophia-Ri : Megumi Toyoguchi (FMA winry, valryia crhonicles rosie, persona 3 yukari, frontier klan klan filan, say say bitmez)

Servantlar

Saber, girugamesh ayni tabiki

Lancer Diarmuid Ua Duibhne : Hikaru Midorikawa (persona 3 akihiko, naruto 4th hokage say say bitmez buda gerci kisa kesiyim)

Rider Iskander : Akio Ohtsuka (MGS snake, GiTS Batou, falan filan saymaya gerek varmi ALLEAAAAAAAAAAAH)

Berserker Black Knight (kimmis bu diye bakmayin agir spoiler) : Ryotaro Okiayu (bleach byakuya, FMA scar filan, saymiyorum bayar gene)

adamlar bole seinen efsaneleri bir bir toplamislar resmen, buyuk iskender icin 100 sene bekleseler daha iyi birini bulamazlardi hani, gene black knight in ses akraktere sip oturmus, ki isimelre bakinca hem otakulari hemde fangirlleri cildirticak isimler hepsi

simdiden efsane olacagi kesinlesti gibi eheuehu

hikaye-nitro plus= AWESOMEEEE
setting-nasu= AWESOMEEE
yapimci-ufotable= AWESOMEEE
ses kadrosu= IMBA OTESI

zor beklicem bunu ben heueheue

http://images2.fanpop.com/images/photos/6700000/Fate-zero-characters-on-one-pic-fate-stay-night-6764760-604-388.jpg

karakter resimleri buda, daha buyugu bulamadim ama
iskender vs girugamesh olursa COOOOK epic olucak
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

simdi gordumde OHA OHAAAA OHAAAAAAAAAAAAAAAAA

ses kadrosuda belli olmus

Insanlar

Kiritsugu Emiya : Rikiya Koyama (narutodan yamato, S.A.C. 2 kuze)

Kotomine ayni gene, degsitirseler 3. dunay savasi cikar

Irisviel von Einzbern : Sayaka Ohara (valkryia chronicles selvaria desem yeter eheuehu)

Ryūnosuke Uryū(casterin master): Akira Ishida (ZURA, naruto gaara ve sayisiz egzantirik homo karakter seslendirmesi eheuehu)

Waver Velvet (riderin master): Daisuke Namikawa (bleach ulquiorra, FMP leonard testarossa, persona 4 MC)

Kayneth Archibald El-Melloi (riderin master) : Takumi Yamazaki (gintama bansai, mgs ocelot)

Risei Kotomine : Masashi Hirose (ramba ral desem? FUCK YES)

Sola-Ui Nuada-Re Sophia-Ri : Megumi Toyoguchi (FMA winry, valryia crhonicles rosie, persona 3 yukari, frontier klan klan filan, say say bitmez)

Servantlar

Saber, girugamesh ayni tabiki

Lancer Diarmuid Ua Duibhne : Hikaru Midorikawa (persona 3 akihiko, naruto 4th hokage say say bitmez buda gerci kisa kesiyim)

Rider Iskander : Akio Ohtsuka (MGS snake, GiTS Batou, falan filan saymaya gerek varmi ALLEAAAAAAAAAAAH)

Berserker Black Knight (kimmis bu diye bakmayin agir spoiler) : Ryotaro Okiayu (bleach byakuya, FMA scar filan, saymiyorum bayar gene)

adamlar bole seinen efsaneleri bir bir toplamislar resmen, buyuk iskender icin 100 sene bekleseler daha iyi birini bulamazlardi hani, gene black knight in ses akraktere sip oturmus, ki isimelre bakinca hem otakulari hemde fangirlleri cildirticak isimler hepsi

simdiden efsane olacagi kesinlesti gibi eheuehu

hikaye-nitro plus= AWESOMEEEE
setting-nasu= AWESOMEEE
yapimci-ufotable= AWESOMEEE
ses kadrosu= IMBA OTESI

zor beklicem bunu ben heueheue

http://images2.fanpop.com/images/photos/6700000/Fate-zero-characters-on-one-pic-fate-stay-night-6764760-604-388.jpg

karakter resimleri buda, daha buyugu bulamadim ama
iskender vs girugamesh olursa COOOOK epic olucak

FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFUCK YEAAAHHH.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...