Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 brian selznick'in the invention of hugo cabret kitabinin uyarlamasi. martin scorsese yonetecek, basroldeki kizida chloe moretz (hit girl(tu)) oynayacak. jude law, christopher lee, ben kingsley gibi baya iyi oyuncular var kadroda. said: "The Invention of Hugo Cabret" concerns a 12-year-old orphan who lives in the walls of a Paris train station in 1930 and a mystery involving the boy, his late father and a robot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Oha oha Scorsese yönetiyo ve Jude Law ile Christopher Lee oynuyo. Chloe Moretz de varmış, izlenir ki bu. http://smiliesftw.com/x/pedobear2.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 http://images.amazon.com/images/P/B00004TPG8.03._SCLZZZZZZZ_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 ilk mesajı okumadan direk son mesaja baktım oha hugo filmimi geliyor dedim :D:D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 parfüm filmi diye geldim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Hugo Chavez diye okudum.. Beyin eridi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 cheddar peyniri olarak okudum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 ben doğru okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 http://www.imdb.com/title/tt0970179/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 giden var mı nasıl film ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 bugün şu indirimli bilet olayı yoksa ben gitmeyi düşünüyorum 19'da. bakalım bir o saatteki vaziyete göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 imdb'de filmin adının yanında II diye bir ibare var. acaba ilk filmi falan mı var bunun neden öyle bişi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 biraz önce geldim filmden. film inanılmaz iyiydi. çok hoşuma gitti. 3d'si baya iyiydi ve yerindeydi. görüntüler inanılmazdı. paris akıyo arkada. chloe moritz'in oyunculuğu çok çok iyiydi. natalie portman'a dogru gidiyo gibi :D hikaye biraz yavaş ilerlesede ben çok zevk alarak izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Scheriff said: imdb'de filmin adının yanında II diye bir ibare var. acaba ilk filmi falan mı var bunun neden öyle bişi var? aynı sene içinde aynı isimde başka film kaydedildiyse databeyze, sonra gelen penaltı iki! oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Scheriff said: imdb'de filmin adının yanında II diye bir ibare var. acaba ilk filmi falan mı var bunun neden öyle bişi var? slm, gidelim mi beraber bu filme? iyi akşamlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 film güzel. inanın 3dsi muhteşem olmuş. hikaye de güzel. klasik sinema olmuş, hem konusuyla hem kalitesiyle. özellikle gördüğüm en net en temiz 3d idi. aksiyon olmamasına rağmen 3d olmasını hissettiren planlar vardı. yönetmenin ustalığı önemliymiş demekki. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 hikayesi ve 3d si baya iyi. Lüminere kardeşler tren fabrika çıkışı falan gördüm gene kusacaktım orada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 tren kazası göndermesi de iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 ilk yarısı biraz baysa da ikinci yarıda mevzu açığa çıkınca keyifle izledim resmen. gerçi ilk yarıda salonun sıcaklığını 26 dereceye ayarlamış olmalarından kaynaklı sıcak da bunaltmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 8/10 sanat yönetimi harikaydı,başroldeki çocukta pek yetenekli maşallah (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 filmi begenmedim hiç, sirf bu yüzden kitabi okumayi düsünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 geçen senenin en iyi filmiydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 uzun zamandır izlediğim en dandik filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar