Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hugo Cabret (2011)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
brian selznick'in the invention of hugo cabret kitabinin uyarlamasi. martin scorsese yonetecek, basroldeki kizida chloe moretz (hit girl(tu)) oynayacak. jude law, christopher lee, ben kingsley gibi baya iyi oyuncular var kadroda.

said:
"The Invention of Hugo Cabret" concerns a 12-year-old orphan who lives in the walls of a Paris train station in 1930 and a mystery involving the boy, his late father and a robot.
  • 11 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
biraz önce geldim filmden. film inanılmaz iyiydi. çok hoşuma gitti. 3d'si baya iyiydi ve yerindeydi. görüntüler inanılmazdı. paris akıyo arkada. chloe moritz'in oyunculuğu çok çok iyiydi. natalie portman'a dogru gidiyo gibi :D hikaye biraz yavaş ilerlesede ben çok zevk alarak izledim.
Mesaj tarihi:
Scheriff said:

imdb'de filmin adının yanında II diye bir ibare var. acaba ilk filmi falan mı var bunun neden öyle bişi var?

aynı sene içinde aynı isimde başka film kaydedildiyse databeyze, sonra gelen penaltı iki! oluyor
Mesaj tarihi:
Scheriff said:

imdb'de filmin adının yanında II diye bir ibare var. acaba ilk filmi falan mı var bunun neden öyle bişi var?

slm, gidelim mi beraber bu filme? iyi akşamlar..
Mesaj tarihi:
film güzel. inanın 3dsi muhteşem olmuş. hikaye de güzel. klasik sinema olmuş, hem konusuyla hem kalitesiyle.

özellikle gördüğüm en net en temiz 3d idi. aksiyon olmamasına rağmen 3d olmasını hissettiren planlar vardı. yönetmenin ustalığı önemliymiş demekki.

8/10
Mesaj tarihi:
ilk yarısı biraz baysa da ikinci yarıda mevzu açığa çıkınca keyifle izledim resmen. gerçi ilk yarıda salonun sıcaklığını 26 dereceye ayarlamış olmalarından kaynaklı sıcak da bunaltmış olabilir.
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...