Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Simit Sarayları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu ard ardına açılan Simit Saray'ları nedir?

Kadıköy'de 4564564 tane war.Hatta inanmayacaksınız belki ama küçük kasabalara bile açıyorlar artık.Eskiden telefoncu,internet cafe olan yerler artık Simitci,Simit Sarayı olmuş durumda.

Eski Osmanlı damak tadı bu kadar çok reklam edilir mi?

Yorumlarınızı bekliyorum...[signature][hline]MSN : [email protected]

ExiLe UO Shard Radio WJ
www.radyodinle.gen.tr
Mesaj tarihi:
oy oy canım nası simit çekti
sabah simit sarayının açılış saatlerinde gidiyim
yiyim
her gün okula gitmeden sabah kahvaltımı orda ederim ben[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Mesaj tarihi:
Yanlız Reklamlarını Dinlediniz mi hiç Bilmiyorum Fakat Bizim Burada Bi Radyoda Reklamları var
İnce Tuaf Sesli Bi Bayan Çıkıp bunu Söyleyince Olay Koptu;
"-Simit Sarayı;Simitlerin Buluştuğu YER!"

BİTTİM GEBERDİM.. bu reklama..

[Bu mesaj GM-Newbie tarafından 28 Ağustos 2004 04:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
GM-Newbie, 28 Ağustos 2004 04:23 tarihinde demiş ki:
Yanlız Reklamlarını Dinlediniz mi hiç Bilmiyorum Fakat Bizim Burada Bi Radyoda Reklamları var
İnce Tuaf Sesli Bi Bayan Çıkıp bunu Söyleyince Olay Koptu;
"-Simit Sarayı;Simitlerin Buluştuğu YER!"

BİTTİM GEBERDİM.. bu reklama..

[Bu mesaj GM-Newbie tarafından 28 Ağustos 2004 04:23 tarihinde değiştirilmiştir]

Amuahuahuhaa[signature][hline]MSN : [email protected]

ExiLe UO Shard Radio WJ
www.radyodinle.gen.tr
Mesaj tarihi:
said:
Chaosdemon_, 28 Ağustos 2004 04:23 tarihinde demiş ki:
Bugra Sus be abıcım aaa para kaznıyoruz olm bu ısden mesela bızde 8 tane sımıt sarayı var 4 tanesı ıstabulda dıgerlı sehırdısında cokta bomba bılmıyom yanı

Murat feci ya.Manyak para kırıyorlar.Kadıköy'de var 4 katlı yapmış adam.YUH YA..!

4 katlı.Mübarek Mc'Donalds.[signature][hline]MSN : [email protected]

ExiLe UO Shard Radio WJ
www.radyodinle.gen.tr
Mesaj tarihi:
temiz yapan yerler var ve çok güzel simitleri
böyle çeşit çeşit
kahvaltıda süpr oluyo
bide fırından çıkarıp veriyo ya elini yakıyo o simit
ah karnım acıktı ^^[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
[i]*BonePART fistiklari yer *
Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu
Mesaj tarihi:
said:
Laistragon, 28 Ağustos 2004 04:15 tarihinde demiş ki:
Bu ardı ardına açılan Simit Saray'ları nedir?

biraz geç kalmışsın, epey oldu simit saraylarının modasının başlaması.. hatta modası geçti bile diyebiliriz, o derece eski..

simit sarayları, simit, poğaça ve türevlerinin satıldığı yerlerdir.
pastahane diyemezler, pasta satmıyorlar,
Cafe diyemezler, kahveci değiller.

Kadıköy Simitçisi çok amele duruyor.
Oysa bak:
Kadıköy Simit Sarayı

ne kadar asil, ne kadddar etkileyici.
Direk "oha felan oluyorsun"
hatta "deeermişim" diyorsun
böyle şaşalı oluyor insanlar etkileniyor.
Mesaj tarihi:
ne bilm bence simt acelyle yenilen bişi ole sıraya girmden simidimi beklemden çat al prtik kahvalltı elde üyyrkn ymek gerek

yani benim anladıım bu.
simit özel bişi böyleo ooo verii sipeşıl
hatta romatzim apalım daha çncekş topcilerde yapmıştım:

benim en çok sevdiğim simit yarısını martılarla paylaştığım simittir
benim en çk sevdiğim simit yağmurun alltında,soğukta onla paylaştığım simttir.
benim en çok sefdiğim simit cebimdeki son parayla aldığım kurumuş simittir.

oys bakıyorum piayasa mekanı ouş o simit sarayları valla,kaşarkı simit alsam+meyve suy ne akdr?1750 fln?
döner ekmek yerim be.[signature][hline]dandirk bi playlisitim
bir iki dostum
biraz umudum
bide uykum var

Mesaj tarihi:
abi simit sarayı lafı midemi bulandırıyo.. ne o lan öyle sünnet sarayı gibi...[signature][hline]HellHound, 15 Temmuz 2004 22:10 tarihinde demiş ki:
di mi hocam?
universite yalan zaten bi 10 sene teknik informatik kasacaz... cift dikisimsi!
narin, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki:
annen baban çim yemeye başlar istanbulda 5 senede :)
HellHound, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki:
ben bencilim sorun degil
Mesaj tarihi:
Turkish fast food adıyla amerikada şube açacaklarmış, geçen tvde gördüm ben. adamlar bu gazla amerikayı ele geçirmesin...olur mu olur[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
Mesaj tarihi:
sünnet sarayı ne yahu?
öyle bişe de mi vardı?

valla istanbul değil sadece, bütün Türkiye'de simit sarayı adı altında binlerce simitçi açılmış durumda,[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
yaw tumn postlari okumadm ama seyi yazcam.

babam bu simitciler yayginlasmadan demisti . olm bu simit saraylari acilio tek tuk ii is yapiolar biz de mi acsak lan flm diodu. keske acsaymis zmn inda bi dane belkim zengin olurduk :P
Mesaj tarihi:
bence çok güzel valla kutluorum. en azından mc burger gibi yağ depoları değil ve çok daha ucuz(: ayrıca sadece simit de yok güzel yani her yerde olmalı tabi kadıköydeki abartılmış rakama bişi diemiçem[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Mesaj tarihi:
simit sarayı beni alakadar etmez . zati simit yemeyi sevmem . ne o öle halka gibi . ben puğaça yerim . gider pastanede puğaçamın keyfine bakarım :)

edit:pna ne yaws , ben olcaktı o [signature][hline]Bu gün asılıyorum
İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor
En kıymetli hazineleriyle
Gözyaşlarıyla .
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 27 august 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 28 Ağustos 2004 13:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
olmaz sabah okula giderken kışın özellikle moral yıkılmış,
okula gitmek istenmeyen, bi ton yazılı olan ama traş olunmamış okula giremeyeceğini bildiğin bir rezil günü
güzel bir kahvaltı çekerek düzgün bir güne çevirebilen yerlerdir simir sarayları[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Mesaj tarihi:
simit sarayının bi üstünde,kfc (kentacky fried chicken ) var orayı tercih ediyorum genelde 2 adım daha adım atıp..[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_...
[/spo]

| Paticik KO Moderator | Dead Winter Reigns |[b]
Sabırlı bir insanın öfkesinden sakının. |Bloody|[b]
[b]E-Mail:
[email protected] | ICQ: 124744
  • Yeni Oluştur...