Laistragon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Bu ard ardına açılan Simit Saray'ları nedir? Kadıköy'de 4564564 tane war.Hatta inanmayacaksınız belki ama küçük kasabalara bile açıyorlar artık.Eskiden telefoncu,internet cafe olan yerler artık Simitci,Simit Sarayı olmuş durumda. Eski Osmanlı damak tadı bu kadar çok reklam edilir mi? Yorumlarınızı bekliyorum...[signature][hline]MSN : [email protected] ExiLe UO Shard Radio WJ www.radyodinle.gen.tr
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Osmanlıyla alakasını kuramadım? Saray kısmını diyosan bildiğim topkapı vs. var :p Eheh bu sene 1. si düzenlenen 9. geleneksel osmanlı simit şenlikleri.[signature][hline][email protected]
Laistragon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 :D[signature][hline]MSN : [email protected] ExiLe UO Shard Radio WJ www.radyodinle.gen.tr
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 oy oy canım nası simit çekti sabah simit sarayının açılış saatlerinde gidiyim yiyim her gün okula gitmeden sabah kahvaltımı orda ederim ben[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Laistragon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Abi bu en gıcığı böyle simirleri acaip acaip şekle sokuyorlar ona kıl oluyorum ben. Yoksa çay ile simit iyi gidiyor :)[signature][hline]MSN : [email protected] ExiLe UO Shard Radio WJ www.radyodinle.gen.tr
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Yanlız Reklamlarını Dinlediniz mi hiç Bilmiyorum Fakat Bizim Burada Bi Radyoda Reklamları var İnce Tuaf Sesli Bi Bayan Çıkıp bunu Söyleyince Olay Koptu; "-Simit Sarayı;Simitlerin Buluştuğu YER!" BİTTİM GEBERDİM.. bu reklama.. [Bu mesaj GM-Newbie tarafından 28 Ağustos 2004 04:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Chaosdemon_ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Bugra Sus be abıcım aaa para kaznıyoruz olm bu ısden mesela bızde 8 tane sımıt sarayı var 4 tanesı ıstabulda dıgerlı sehırdısında cokta bomba bılmıyom yanı
Laistragon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: GM-Newbie, 28 Ağustos 2004 04:23 tarihinde demiş ki: Yanlız Reklamlarını Dinlediniz mi hiç Bilmiyorum Fakat Bizim Burada Bi Radyoda Reklamları var İnce Tuaf Sesli Bi Bayan Çıkıp bunu Söyleyince Olay Koptu; "-Simit Sarayı;Simitlerin Buluştuğu YER!" BİTTİM GEBERDİM.. bu reklama.. [Bu mesaj GM-Newbie tarafından 28 Ağustos 2004 04:23 tarihinde değiştirilmiştir] Amuahuahuhaa[signature][hline]MSN : [email protected] ExiLe UO Shard Radio WJ www.radyodinle.gen.tr
Laistragon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: Chaosdemon_, 28 Ağustos 2004 04:23 tarihinde demiş ki: Bugra Sus be abıcım aaa para kaznıyoruz olm bu ısden mesela bızde 8 tane sımıt sarayı var 4 tanesı ıstabulda dıgerlı sehırdısında cokta bomba bılmıyom yanı Murat feci ya.Manyak para kırıyorlar.Kadıköy'de var 4 katlı yapmış adam.YUH YA..! 4 katlı.Mübarek Mc'Donalds.[signature][hline]MSN : [email protected] ExiLe UO Shard Radio WJ www.radyodinle.gen.tr
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 temiz yapan yerler var ve çok güzel simitleri böyle çeşit çeşit kahvaltıda süpr oluyo bide fırından çıkarıp veriyo ya elini yakıyo o simit ah karnım acıktı ^^[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: Laistragon, 28 Ağustos 2004 04:15 tarihinde demiş ki: Bu ardı ardına açılan Simit Saray'ları nedir? biraz geç kalmışsın, epey oldu simit saraylarının modasının başlaması.. hatta modası geçti bile diyebiliriz, o derece eski.. simit sarayları, simit, poğaça ve türevlerinin satıldığı yerlerdir. pastahane diyemezler, pasta satmıyorlar, Cafe diyemezler, kahveci değiller. Kadıköy Simitçisi çok amele duruyor. Oysa bak: Kadıköy Simit Sarayı ne kadar asil, ne kadddar etkileyici. Direk "oha felan oluyorsun" hatta "deeermişim" diyorsun böyle şaşalı oluyor insanlar etkileniyor.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ne bilm bence simt acelyle yenilen bişi ole sıraya girmden simidimi beklemden çat al prtik kahvalltı elde üyyrkn ymek gerek yani benim anladıım bu. simit özel bişi böyleo ooo verii sipeşıl hatta romatzim apalım daha çncekş topcilerde yapmıştım: benim en çok sevdiğim simit yarısını martılarla paylaştığım simittir benim en çk sevdiğim simit yağmurun alltında,soğukta onla paylaştığım simttir. benim en çok sefdiğim simit cebimdeki son parayla aldığım kurumuş simittir. oys bakıyorum piayasa mekanı ouş o simit sarayları valla,kaşarkı simit alsam+meyve suy ne akdr?1750 fln? döner ekmek yerim be.[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 insanların çoğu fakir olunca çok iş yapıyor tabi simitçiler.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 abi simit sarayı lafı midemi bulandırıyo.. ne o lan öyle sünnet sarayı gibi...[signature][hline]HellHound, 15 Temmuz 2004 22:10 tarihinde demiş ki: di mi hocam? universite yalan zaten bi 10 sene teknik informatik kasacaz... cift dikisimsi! narin, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki: annen baban çim yemeye başlar istanbulda 5 senede :) HellHound, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki: ben bencilim sorun degil
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Turkish fast food adıyla amerikada şube açacaklarmış, geçen tvde gördüm ben. adamlar bu gazla amerikayı ele geçirmesin...olur mu olur[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 sünnet sarayı ne yahu? öyle bişe de mi vardı? valla istanbul değil sadece, bütün Türkiye'de simit sarayı adı altında binlerce simitçi açılmış durumda,[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 yaw tumn postlari okumadm ama seyi yazcam. babam bu simitciler yayginlasmadan demisti . olm bu simit saraylari acilio tek tuk ii is yapiolar biz de mi acsak lan flm diodu. keske acsaymis zmn inda bi dane belkim zengin olurduk :P
elle_iphe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 bence çok güzel valla kutluorum. en azından mc burger gibi yağ depoları değil ve çok daha ucuz(: ayrıca sadece simit de yok güzel yani her yerde olmalı tabi kadıköydeki abartılmış rakama bişi diemiçem[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 bizim bi tanıdık açtı bu tip biyer, para basıyo.[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Aramaya Inanmak evek evek kılım.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery
SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: Estel_Anorien, 28 Ağustos 2004 12:16 tarihinde demiş ki: Aramaya Inanmak evek evek kılım. ahuahuahu[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit -
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 simit sarayı beni alakadar etmez . zati simit yemeyi sevmem . ne o öle halka gibi . ben puğaça yerim . gider pastanede puğaçamın keyfine bakarım :) edit:pna ne yaws , ben olcaktı o [signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 27 august 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 28 Ağustos 2004 13:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 olmaz sabah okula giderken kışın özellikle moral yıkılmış, okula gitmek istenmeyen, bi ton yazılı olan ama traş olunmamış okula giremeyeceğini bildiğin bir rezil günü güzel bir kahvaltı çekerek düzgün bir güne çevirebilen yerlerdir simir sarayları[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Bana çok itici geliyor simit sarayı[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa.
karabocek Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 simit sarayının bi üstünde,kfc (kentacky fried chicken ) var orayı tercih ediyorum genelde 2 adım daha adım atıp..[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_... [/spo] | Paticik KO Moderator | Dead Winter Reigns |[b] Sabırlı bir insanın öfkesinden sakının. |Bloody|[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Öne çıkan mesajlar