goldbären Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 benim babam toyota gibi adam, cinayet filmi izleyek dedi crash test videoları izleidk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 skyline (yukaridaki tehlike) yeni film izlememiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 badi denmiş, tekrar edeyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 http://1.bp.blogspot.com/_cmO_OFtADC0/TCZZkHVcFVI/AAAAAAAAAgU/k-huYTpgp0A/s320/Uzayli-Zekiye_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Vulcan_Lionheart said: skyline (yukaridaki tehlike) yeni film izlememiştir. Berbat bir film zaten izlemesinde. Distric 9 , World of war izlesin. Koy Battlestar Galactica izlesin, sci-fi , aksiyon, öyle yaratıksal uzaylı yok ama uzayda geçiyor, bol bol takılır işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 baban bana world of war indir demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 skyline fragmanda gördüğünden güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 daya stargate'i uzun süre rahatlarsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Vulcan_Lionheart said: skyline (yukaridaki tehlike) yeni film izlememiştir. sakın izlemesin, zamanına yazık HD olabilecek the day the earth stood still geldi ama oda aslında uzaylı filmi ama pek te uzaylı filmi gibi de değil :S son 5-6 yıldan biraz geriye gidince de aklıma Arrivals ve The Cocoon geliyor. Cocoon yine nispeten bilinen film ama Arrivals arada gözden kaçırılmış olabilir geriye bükülen dizler ne zaman aklıma gelse tırsıyorum hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar