DoruK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Ben şimdi Macaristan'dayken Amerika vizesine başvurabiliyor muyum? nasıl oluyor onun prosedürü illa trye mi gelmem lazım vize alabilmek için? aydınlatırsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 amerikanin konsolosluguna basvurdugundan yola cikarak, nerden istersen basvur dicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Değişebiliyor o, mesela amerikadan kanadaya başvuramıyorsun gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 oluyo mu öyle? pasaportu falan bırakamıcam doğal olarak, aynı gün basıyolar mı damgayı ne istiyolar prosedürü nedir uf bu yaz work n travel yapıp günde 3 saat çalışacağım bi iş bulup gezip tozmak istiyorum açıkçası. wat için vize alıcam yani karışır mı işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 ara sor haci biz ne bilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 gecenin 4ünde nereyi arıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 bulundugun ülkeden tut vize alacagın ülkeye göre bu durum farklılık gösteriyor. örnegin sen A ülkesi vatandaşısın, B ülkesindesin C ülkesine vize alabilirken D ülkesinden C ülkesine vize alamadıgında oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 ayrıca wat için aracı bir kurum gerekiyor sanırım, o da macaristanda zor olur gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 basvurabilirsin istedigin yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Fistan said: bulundugun ülkeden tut vize alacagın ülkeye göre bu durum farklılık gösteriyor. örnegin sen A ülkesi vatandaşısın, B ülkesindesin C ülkesine vize alabilirken D ülkesinden C ülkesine vize alamadıgında oluyor.D ülkesine neden gidiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 business Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 özel bi sebebi yok D ye gitmenin hay ben senin adam gibi okusana kardeşim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 gitmene bile gerek yok, onemli olan Ddeyken Cye vize alamiyo olman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 ahahaha adam gibi okudum da D ülkesi olayın dışında kaldı. Neyse bir gün eğer A ülkesinden B ülkesine tatile gittiğimde C ülkesine vize almak istersem bu tavsiyeye uyarak önce D ülkesine gidip oradan vize isteyeceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Amma aşağıladınız ya.Bari siz yapmayın sınıf ayrımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 D ülkesini mi aşağıladık? öyle yaptıysak çok özür dilerim. D ülkesini tenzih ediyorum burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 abi sen mevzuyu hic anlamadin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 rahat bırak adamı kafasını yaşasın az sonra sızar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Şimdi gidiyorum, ilerde bir gün vize alıp gelicem buralara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 DoruK said: Ben şimdi Macaristan'dayken Amerika vizesine başvurabiliyor muyum? nasıl oluyor onun prosedürü illa trye mi gelmem lazım vize alabilmek için? aydınlatırsanız sevinirim.Macaristan da oturumun varsa olur ama yoksa başvuru yapamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 A ülkesinden B ülkesine gittiğinde, B ülkesi kasmadan komşu olan C, D, E ve F ülkelerine 3 ila 7 günlük vize veriyor. ancak Gittiğin B ülkesi AB üyesi değilse ve sen de AB ye üye bir G ülkesine gitmek istiyorsan o zaman şengen için A ülkesine dönüp oradan alman gerekecektir. Ama bu durumun istisnaları var, yani AB üyesi olmayan B ülkesinden şengen alamazken, AB üyesi olmayan bir H ülkesinden şengen alabilirsin. Bu aslında tamamiyle bulunduğun ülkeye bağlıdır. Normal şartlarda kendi ülkenden vize talep etmen daha mantıklıdır ama kesinlikle farklı bir ülkeden de öteki ülkeler için vize isteyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Daha doğrusu şöyle vatandaşı olduğun ülke dışında,başka bir ülkede oturumun olmak şartı ile şu anda ikamet ettiğin ülkeden vize alırsın. Fakat eğer oturumun olmadan başka bir ülkede bulunuyorsan,vatandaşı olduğun ülkeden gideceğin ülke konsolosluğuna başvuru yapmak zorundasın. Fistan said: bulundugun ülkeden tut vize alacagın ülkeye göre bu durum farklılık gösteriyor. örnegin sen A ülkesi vatandaşısın, B ülkesindesin C ülkesine vize alabilirken D ülkesinden C ülkesine vize alamadıgında oluyor. A ülkesi vatandaşı iken,B ülkesinden C ülkesi vize alması için,B ülkesi hükümetinin sana oturum izni vermesi şarttır,yoksa sen B ülkesine 15 günlüğen gelip hazır gelmişken C ülkesine gidiyim dersen A ülkesine gelip vize alman gerekir olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Dragonmax said: A ülkesinden B ülkesine gittiğinde, B ülkesi kasmadan komşu olan C, D, E ve F ülkelerine 3 ila 7 günlük vize veriyor. ancak Gittiğin B ülkesi AB üyesi değilse ve sen de AB ye üye bir G ülkesine gitmek istiyorsan o zaman şengen için A ülkesine dönüp oradan alman gerekecektir. Ama bu durumun istisnaları var, yani AB üyesi olmayan B ülkesinden şengen alamazken, AB üyesi olmayan bir H ülkesinden şengen alabilirsin. Bu aslında tamamiyle bulunduğun ülkeye bağlıdır. Normal şartlarda kendi ülkenden vize talep etmen daha mantıklıdır ama kesinlikle farklı bir ülkeden de öteki ülkeler için vize isteyebilirsin.Bunu yapman için o ülkede oturumun olması gerekmekte.Vize kurallarında şöyle yazar;Bir kişi eğer vize almak isterse bulunduğu ülkede izinli bir şekilde ya ikamet edecek ya da vatandaşı olacaktır. Yani ben Macaristan'a turistik gelmiş olsam ve Romanya'ya gitmek istesem Türkiye'ye dönüp vize almak zorundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 evet :) ben de belarusta oturma izinli olduum için komşi ülkere gidebiliyorum. ne şanslıyımki, 40km solumda polonya, 65km üstümde litvanya, az aşağımda da ukrayna var. alayına gidicem, kışın geçmesini bekliyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Benim işim vize olduğu için prosedürü iyi biliyorum da,senin ne güzel oturma iznin var öyle Belarus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar