roket adam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Bu site telif hakları & copyright reröre muhabbetlerini nasıl bypass etti de hala ayakta durabiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 SSL bağlantı kullanıyormuş, Alman copyright avcılarını bu şekilde atlatıp gönlümde kalof çekebilirim diye düşündüm, doğru düşünmüş müyüm? Torrenti PUT.IO sunucusu çekecek, ben direkt HTTP download yapıcam, bu download da SSL şifreli olarak yapılacak, profit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 bu sitenin tam olarak ne oldugunu bilmiyorum ama soyle biseye ihtiyacım var. simdi notebook'un hdd arızalanıp, cok da gerekli olmayan bi kac belgemi kaybedince tırstım. harici hdd'de cok onemli dosyalarım var. onların ucması hayatımı kaydırabilir. o yuzden bu onemli dosyaları ben web'de tutayım diyorum yedek olarak. put.io bu ise yarar mı? yaramaz ise neresi var buna benzer hizmet veren? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 put.io senin yerine dosya çeken bi olay. dropbox senin aradığın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 toggie said: bu sitenin tam olarak ne oldugunu bilmiyorum ama soyle biseye ihtiyacım var. simdi notebook'un hdd arızalanıp, cok da gerekli olmayan bi kac belgemi kaybedince tırstım. harici hdd'de cok onemli dosyalarım var. onların ucması hayatımı kaydırabilir. o yuzden bu onemli dosyaları ben web'de tutayım diyorum yedek olarak. put.io bu ise yarar mı? yaramaz ise neresi var buna benzer hizmet veren? winrar ile parcala emailine at gmail mesela cok iyi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 toggie said: bu sitenin tam olarak ne oldugunu bilmiyorum ama soyle biseye ihtiyacım var. simdi notebook'un hdd arızalanıp, cok da gerekli olmayan bi kac belgemi kaybedince tırstım. harici hdd'de cok onemli dosyalarım var. onların ucması hayatımı kaydırabilir. o yuzden bu onemli dosyaları ben web'de tutayım diyorum yedek olarak. put.io bu ise yarar mı? yaramaz ise neresi var buna benzer hizmet veren? dropbox. skydrive. zumodrive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 dropbox iyiymis, onu kullanmaya basladım. eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 iyi aklıma geldi deneyememiştim hiç aldım bi account şimdi 10$ olandan ama övdükleri kadar sevmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 put.io ne kadar işe yarıyan bişey lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ben sevdim siteyi. torrent olsun filehosting siteleri olsun uğraşmıyorsun linki veriyorsun o indiriyor. mesela premium filesonic ile tek dosya 200 fln ile çekerken aynı dosyayı buraya çektirip ben put.io dan çekiyorum 700-800 oluyor. film ise direkt stream edebiliyorsun. divx stream'de çok önden gidiyor yükleme. 720p deniyorum şimdi onu da takılmadan stream edebilecek hızda ise sömürürüm bu siteyi. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 zamanında serverları yetersizdi, yavaştı stream'e yetmiyordu, geliştirmiş olabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 df said: 720p deniyorum şimdi onu da takılmadan stream edebilecek hızda ise sömürürüm bu siteyi. =) bunun sonucunu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Ufacık bir law olayında sizi deşifre eden bir site... Bide pardon ama 9.90$ aylık 100GB bw ? ben size 9$ a 300GB BW veririm 100GB da alan... veririm Direct FTP veya HTTP access ile download yaparsınız Ayrıca SSL 2048 ile KOrumayıda sağlarım yani.... Sağlam Kazıkmış burası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ayrıca 720p Test etmek isterseniz buyrun sadece test için : Bitrate 1500k olduğu için 12-15mbit hattı olan bir arkadaşımız rahat izleyebilir. 12mbit ve üstü Film 720p: SADECE TEST http://www.trserv.com/downloads/big/japhson-suckerpunch-720p/japhson-suckerpunch-720p.mkv Buda standart dizilerin: 5Mbit ve Üstü Dizi 720p : Sadece Test http://www.trserv.com/downloads/big/Stargate.SG-1.x264.ac3.720p.Season.10/Stargate.SG1-s10e01.Flesh.and.Blood.mkv Yasal sınırı geçmemesi için Sadece 5 dk sini izleyebilmeniz için sınırlanmıştır.... [paticik rules :)] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 MrLevie said: df said: 720p deniyorum şimdi onu da takılmadan stream edebilecek hızda ise sömürürüm bu siteyi. =) bunun sonucunu merak ediyorum. gece canavar gibiydi. 720p yi takılmadan izledim divx fln daha sen 10. dk da iken yüklenmesi fln bitiyordu. bu saatlerde baktım stream kötü. yoğun saatlerde iyi değil demek ki. 3 gün denemeyi tamamlayayım daha iyi inceleme yazarım. edit: sorun tt imiş. bütün mahalle mal gibiymiş az önce şimdi düzeldi =) yani put.io da sıkıntı yok şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar