Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı v2010.40

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Scheriff said:

cannavaro misali çizgiden çıkardığım top maçın hareketi seçilmediyse daha da söyleyecek sözüm yok

ahanda golu yedik dedim adam yatırdı bizi eserle hoopp arkadan bir kahraman çıktı takımı kurtardı :d
bencede maçın pozisyonu diyebiliriz ...
Mesaj tarihi:
Bizim takımdaki herkes normali altında oynadı yiğit bile çarptırarak gol atamadı bu maç. Burak iyiydi forvette ama bu kadrolarla bi maç daha yaparsak üzülürsünüz net.
Mesaj tarihi:
Khelben said:

Bizim takımdaki herkes normali altında oynadı yiğit bile çarptırarak gol atamadı bu maç. Burak iyiydi forvette ama bu kadrolarla bi maç daha yaparsak üzülürsünüz net.

her türlü yeneriz tekrar tekrar tekrar !! :d
Mesaj tarihi:
ulan haftalardır koşmayan adamı oyuna koyarsanız olacağı o ehe ben kaleye geçeceğim diye geldim meğersem oyundaymışım öldüm lan bacaklarım ağrıyor yine ahah

ama haftaya da oyunda olmak isterim ikşili mücadeleyi topa vurmayı fln özlemişim
Mesaj tarihi:
Ya arkadaş nasıl bir ezmekmiş bu, sanki barca-real maçı izlendi de olay oldu.Dengesiz kadrolara rağmen gururumuzla mücadele ettik, şanssız goller yedik.
Ayıptır arkadaş, maçı gören var görmeyen var, kamuoyunu yanıltmayın.

Ayrıca ilk 10 dakika altı kişi oynayınca seren çok yoruldu.
Mesaj tarihi:
Bunlar böyle ya.. Hep aynı ezme muhabbeti. Tolga başabaş demiş benim için bitti orada maç. Ezdik muhabbetlerinize karnımız tok pati ahalisi :D az maruz kalmadım bunlara ben :D Bekleyin geliyorum 1-2 haftaya.
Mesaj tarihi:
Wishmaster said:

Bunlar böyle ya.. Hep aynı ezme muhabbeti. Tolga başabaş demiş benim için bitti orada maç. Ezdik muhabbetlerinize karnımız tok pati ahalisi :D az maruz kalmadım bunlara ben :D Bekleyin geliyorum 1-2 haftaya.

19 gün sonra geliyorum
sonra oynarsın sen de
Mesaj tarihi:
Ya ben sert oynarım da her hafta birini yollamayalım emrah'ın yanına diye istemiyorum :(

Bana karşı da sert oynayın zaten sorun değil, ben kalkar oynarım!
Mesaj tarihi:
Holy said:

Ya ben sert oynarım da her hafta birini yollamayalım emrah'ın yanına diye istemiyorum :(

Bana karşı da sert oynayın zaten sorun değil, ben kalkar oynarım!

kaburgam batıyor diye kaleye geçtin ama o gün..
Mesaj tarihi:
Bundan 3-4 ay kadar önce eser ilk kez oyuna çıkmıştı sanırım. Ben giderken yandan kaydı, ben takıldıktan sonra sakatlanmıyım diye zıpladım, ayağım eline takıldı ve zıpladığım yükseklikten yere çakıldım :)

bir de o olaydan 2-3 hafta kadar önce ildeniz (bizim takımdaki zayıf olan) ile havada çarpıştık. yine böyle bir kaç takla attım 2-3 gün düzgün yürüyemedim falan maçtan sonra.

böyle güzel anılarım var =D
  • Yeni Oluştur...