se7EN_Days Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Scheriff said: cannavaro misali çizgiden çıkardığım top maçın hareketi seçilmediyse daha da söyleyecek sözüm yok ahanda golu yedik dedim adam yatırdı bizi eserle hoopp arkadan bir kahraman çıktı takımı kurtardı :d bencede maçın pozisyonu diyebiliriz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Bizim takımdaki herkes normali altında oynadı yiğit bile çarptırarak gol atamadı bu maç. Burak iyiydi forvette ama bu kadrolarla bi maç daha yaparsak üzülürsünüz net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Burak iyiydi forvette? Hakan sen gerçekten anlamıyorsun bu işte, erken emekliliğini isteyelim pati yönetiminden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Adam çok kaçırmış olabilir ama çok pozisyona girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Bu benim söylediğimi daha da perçinlemiş oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 TaQıL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Hakan üzgünüm ama adam haklı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
se7EN_Days Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Khelben said: Bizim takımdaki herkes normali altında oynadı yiğit bile çarptırarak gol atamadı bu maç. Burak iyiydi forvette ama bu kadrolarla bi maç daha yaparsak üzülürsünüz net. her türlü yeneriz tekrar tekrar tekrar !! :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ben bile çok kaçırmadıysam bu hafta baya kötüydünüz demektir. kes hakan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ulan haftalardır koşmayan adamı oyuna koyarsanız olacağı o ehe ben kaleye geçeceğim diye geldim meğersem oyundaymışım öldüm lan bacaklarım ağrıyor yine ahah ama haftaya da oyunda olmak isterim ikşili mücadeleyi topa vurmayı fln özlemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 normalde kaleci olcaktın ve ben oyunda olcaktım ama geç kaldığınız için yattı o iş işte. siz gelmeden önce 2 gol atınca, ezişimiz önceden sezilmiş oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dracos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Ya arkadaş nasıl bir ezmekmiş bu, sanki barca-real maçı izlendi de olay oldu.Dengesiz kadrolara rağmen gururumuzla mücadele ettik, şanssız goller yedik. Ayıptır arkadaş, maçı gören var görmeyen var, kamuoyunu yanıltmayın. Ayrıca ilk 10 dakika altı kişi oynayınca seren çok yoruldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Bunlar böyle ya.. Hep aynı ezme muhabbeti. Tolga başabaş demiş benim için bitti orada maç. Ezdik muhabbetlerinize karnımız tok pati ahalisi :D az maruz kalmadım bunlara ben :D Bekleyin geliyorum 1-2 haftaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 gayet ezdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Wishmaster said: Bunlar böyle ya.. Hep aynı ezme muhabbeti. Tolga başabaş demiş benim için bitti orada maç. Ezdik muhabbetlerinize karnımız tok pati ahalisi :D az maruz kalmadım bunlara ben :D Bekleyin geliyorum 1-2 haftaya. 19 gün sonra geliyorum sonra oynarsın sen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 yargı döndü sahada hala konuşuyolar anasını satayım göztepe inledi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 güvenç bile duymuştur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Lan sırf şöyle laflar konuşulmasın diye bundan sonra sert oynamaya başlıycam üzüleceksiniz ha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Bu haftaki uyarımı anlamadın o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Ya ben sert oynarım da her hafta birini yollamayalım emrah'ın yanına diye istemiyorum :( Bana karşı da sert oynayın zaten sorun değil, ben kalkar oynarım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 kendi aranızda sertleşin günahsız elemanlar telef olmasın arada:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Holy said: Ya ben sert oynarım da her hafta birini yollamayalım emrah'ın yanına diye istemiyorum :( Bana karşı da sert oynayın zaten sorun değil, ben kalkar oynarım! kaburgam batıyor diye kaleye geçtin ama o gün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
se7EN_Days Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 abi nasıl bir pozisyon olduda arkadaşın kaburgası battı çok merak ettim o kadar sertmi maçlar ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Bundan 3-4 ay kadar önce eser ilk kez oyuna çıkmıştı sanırım. Ben giderken yandan kaydı, ben takıldıktan sonra sakatlanmıyım diye zıpladım, ayağım eline takıldı ve zıpladığım yükseklikten yere çakıldım :) bir de o olaydan 2-3 hafta kadar önce ildeniz (bizim takımdaki zayıf olan) ile havada çarpıştık. yine böyle bir kaç takla attım 2-3 gün düzgün yürüyemedim falan maçtan sonra. böyle güzel anılarım var =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 benimde elim acıdı, takılmasa acımayacaktı, takla atmayacaktı, hepsi senin suçun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar