xunn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Topik güzel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Cassiline said: Adama çıkışmışsın da, bayağı güzel tutturmuş aslında. Eskiden de muhabbetinden haz aldığım bir adam değildin ama en azından böylesine sevimsiz de değildin. Muhabbet etmeye çalışır, olmayınca sağa sola sataşmak yerine susmayı bilirdin. Antep'ten İstanbul'a gelince şakirt rüzgarlarına iyiden iyiye kapılıp ilgi manyağı dinci troll melezi olmuşsun, onca sene içinde biriken ezikliğin acısını çıkartıyorsun aklınca. Hadi Kirazcığım, hadi canım, kirlettin yeterince konuyu. duydun mu balon? NE DİYEM, ŞAKİRt Mİ DİYEM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 demeyin. şikayet ediyor sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Cassiline said: balon said: goldbären said: BALON: ulan kendimi kimseye sevdiremiyorum bari bu benim seçimimmiş gibi gösterip herkese sataşayım hesabı ahaha feci saçmalamışın yalnız.Eski üyeliğin var mıydı yoksa yeni yetmelerden misin bilmiyorum ama en az 4 sene oldu sanırım buraya uğrayalı, sevenim de belli sevmeyenim de, özel bir çaba göstermiyorum. 3-5 kişi değil burası, genişlet biraz vizyonunu. Adama çıkışmışsın da, bayağı güzel tutturmuş aslında. Eskiden de muhabbetinden haz aldığım bir adam değildin ama en azından böylesine sevimsiz de değildin. Muhabbet etmeye çalışır, olmayınca sağa sola sataşmak yerine susmayı bilirdin. Antep'ten İstanbul'a gelince şakirt rüzgarlarına iyiden iyiye kapılıp ilgi manyağı dinci troll melezi olmuşsun, onca sene içinde biriken ezikliğin acısını çıkartıyorsun aklınca. Hadi Kirazcığım, hadi canım, kirlettin yeterince konuyu. Benim yerim de belli, yurdum da. Sende o da belli değil. Gayet özentisin Kore Mutfağı falan. Takıldın yer tek dolmuş geçen Kahramanmaraş'tan başka bi yer değil. Benim ailemle sorunlarım yok, oturup o yüzden ağlamıyorum etrafta. Düzgün, kendi çapında devam eden sağlıklı bir hayatım var. En azından sağlıklı arkadaşlarım var. İkincisi kimisi gibi Ultima zamanından beri şöyleyiz böyleyiz muhabbetinde de değilim.O zamanlardan kalma sessiz-sakin beraberce takıldımız insanlar mevcut. Bu kadar uzun dillileri bir araya toplanmış sadece. Tencere kapak olayı. 12 senedir Erenköy'de oturuyorum, yetemeyeceğin bilumum ortamda kaldım, iştirak ettim. O yüzden kafanızı kaldırıp etrafınızdaki etiketleyeceğinize yaw bu adam kimdir, neyin nesidir diye bir bakıverin derim. Burada da sidik yarıştıramazsın benimle, o seviyede hiç değilsin çünkü. Tayfan da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 http://www.neogaf.com/~kurai/umad.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 adam şu postla dediklerimizi ispatladı :D he abi he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 koca bi balonsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 balon said: Cassiline said: balon said: goldbären said: BALON: ulan kendimi kimseye sevdiremiyorum bari bu benim seçimimmiş gibi gösterip herkese sataşayım hesabı ahaha feci saçmalamışın yalnız.Eski üyeliğin var mıydı yoksa yeni yetmelerden misin bilmiyorum ama en az 4 sene oldu sanırım buraya uğrayalı, sevenim de belli sevmeyenim de, özel bir çaba göstermiyorum. 3-5 kişi değil burası, genişlet biraz vizyonunu. Adama çıkışmışsın da, bayağı güzel tutturmuş aslında. Eskiden de muhabbetinden haz aldığım bir adam değildin ama en azından böylesine sevimsiz de değildin. Muhabbet etmeye çalışır, olmayınca sağa sola sataşmak yerine susmayı bilirdin. Antep'ten İstanbul'a gelince şakirt rüzgarlarına iyiden iyiye kapılıp ilgi manyağı dinci troll melezi olmuşsun, onca sene içinde biriken ezikliğin acısını çıkartıyorsun aklınca. Hadi Kirazcığım, hadi canım, kirlettin yeterince konuyu. Benim yerim de belli, yurdum da. Sende o da belli değil. Gayet özentisin Kore Mutfağı falan. Takıldın yer tek dolmuş geçen Kahramanmaraş'tan başka bi yer değil. Benim ailemle sorunlarım yok, oturup o yüzden ağlamıyorum etrafta. Düzgün, kendi çapında devam eden sağlıklı bir hayatım var. En azından sağlıklı arkadaşlarım var. İkincisi kimisi gibi Ultima zamanından beri şöyleyiz böyleyiz muhabbetinde de değilim.O zamanlardan kalma sessiz-sakin beraberce takıldımız insanlar mevcut. Bu kadar uzun dillileri bir araya toplanmış sadece. Tencere kapak olayı. 12 senedir Erenköy'de oturuyorum, yetemeyeceğin bilumum ortamda kaldım, iştirak ettim. O yüzden kafanızı kaldırıp etrafınızdaki etiketleyeceğinize yaw bu adam kimdir, neyin nesidir diye bir bakıverin derim. Burada da sidik yarıştıramazsın benimle, o seviyede hiç değilsin çünkü. Tayfan da değil.ona bakıcak olursan trasty'de yıllık 400 milyon $ ciro yapan inşaat şirketinin sahibinin oğlu mevkisinde idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 konu amacina ulasmistir kitliyorum. moderator sen zahmet etme dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Abi hostese bak seviyemizi beğenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 olm adam her yeri görmüş geçirmiş en güzel mutfak türk ve şark mutfağı görmüş işte. bilip bilmeden konuşuyosunuz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 maklubeyi yandan yemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 ama kore,çin ve hint mutfağı gerçekten berbat ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 hayır berbat değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 of paticik adeta bir sefilleri oynuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 LucifeL said: ama kore,çin ve hint mutfağı gerçekten berbat ya. kokoreç sevmeyen adamın kokoreç gerçekten berbat ya demesi gibi birşey bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 kokoreç yemeyen adamın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 nomsaR said: kokoreç yemeyen adamın? kokoreç yemeyen adam mı olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 param yoksa yemiyorum ben mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 kokoreç yoksa mumbar yesinler demiş fransızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 fede said: nomsaR said: kokoreç yemeyen adamın? kokoreç yemeyen adam mı olur lan ben sevmiyorum abi, ciğer de yiyemiyorum. Kaburga, kuşbaşı falan filan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 kokorec guzl bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Aluriel said: LucifeL said: ama kore,çin ve hint mutfağı gerçekten berbat ya. kokoreç sevmeyen adamın kokoreç gerçekten berbat ya demesi gibi birşey buabi tatdım yani,gerçekten berbat ya,çin yemekleri gene iyi ama hint kore rezalet ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Bakalım, görücez. Çılgınlarcasına baharat koyuyorum, dayanabilir misiniz bilmem dedi, severim dedim ama o deniz anası muhabbetinden beri baharattan çok ne yiyeceğimizi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar