Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hep makas videoları yok tabi.

nomsaR

Öne çıkan mesajlar

O durumda paniklememek büyük şans mı diyim, büyük tecrübe mi diyim, ne desem bilemedim. Tabi abs olmasa iş farklı olurdu, direk kaza başka kaçarı olmazdı muhtemelen. Paramecium'un da dediği çok önemli, yönünü tayin etmeden bodoslama frene asılsa yine kaçarı olmazdı.

Yanlız insanın eli ayağı boşalır yahu, bi yarım saat direksiyona oturamaz insan.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Yurdumda birçok insan buna benzer şeridi üstünde gerçekleşen olaylarda far görmüş tavşan gibi kilitlenip -eğer şansı varsa- sadece kazık fren ile bodoslama ilerlediği için bu tarz bir hareket muazzam olarak düşünülebilir.

Önümdeki aracın soldan ve sağdan yola fırlayan köpeklerin arasında slalom yaparak hiç bir hayvanı ezmeden geçtiğini gördükten sonra bu olay daha basit gibi geliyor bana.

Buradaki büyük çoğunluk kafası bir düşünce ile meşgul değil ise bu manevrayı gayet rahat yapabilir.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok abartılacak bir hamle değil de düz yolda giderken bile millet tavşan gibi kitlenebildiği için tebriği hakettiğini düşünüyoruz haliyle. Ortalıkta olan bitenin farkında olmak lazım da her zaman olmuyor.
Deneyim:
Aynı insan, önündeki minibüs frene basıp, yokuş aşağı ıslak zeminde kayıp, yolun sağındaki duvara çarpıp, yolun soluna doğru geri geri gelirken ve karşı şeritten de gelen araç varken ikisinin arasından çok temiz geçebilirken; yokuş yukarı trafik ışıklarında kalkarken önündeki aracın kaza yaptığını farketmeyip arkadan girebiliyor mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

adam nfs terk beyler

moncici said:

dangalak tır şöförü de karşıdan gelen arabayı farkedip bariyerlere kırmış. bence daha ustaca bi hareket.

ahah güldüm beyler sağolun :D

valla ben olsam mis gibin öpüşürdüm tırla helal adama ki adam aslında baya ufak bi aralıktan kaçmış yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...