nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 http://www.facebook.com/video/video.php?v=1247523644382 ne serinkanlı bi video ya heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 adam nfs terk beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Selam, Bilinçli ABS kullanımı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 paramecium: madde 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 fede said: adam nfs terk beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 altta makasçı yorumları var HePSi ŞaNs diye. ulan bi s git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 O durumda paniklememek büyük şans mı diyim, büyük tecrübe mi diyim, ne desem bilemedim. Tabi abs olmasa iş farklı olurdu, direk kaza başka kaçarı olmazdı muhtemelen. Paramecium'un da dediği çok önemli, yönünü tayin etmeden bodoslama frene asılsa yine kaçarı olmazdı. Yanlız insanın eli ayağı boşalır yahu, bi yarım saat direksiyona oturamaz insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 olayın tecrübeyle ustalıkla alakası yok mesafe yeterli hız çok yüksek değil basmış frene işte kırmış sola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Fistan orda her babayiğit sola kıramaz yanlız. O mesafede hiç kırmadan frene bassa ve bi yerde dursa tır yine üstüne çıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Selam, Yurdumda birçok insan buna benzer şeridi üstünde gerçekleşen olaylarda far görmüş tavşan gibi kilitlenip -eğer şansı varsa- sadece kazık fren ile bodoslama ilerlediği için bu tarz bir hareket muazzam olarak düşünülebilir. Önümdeki aracın soldan ve sağdan yola fırlayan köpeklerin arasında slalom yaparak hiç bir hayvanı ezmeden geçtiğini gördükten sonra bu olay daha basit gibi geliyor bana. Buradaki büyük çoğunluk kafası bir düşünce ile meşgul değil ise bu manevrayı gayet rahat yapabilir. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 120km ile 300-400 keçilik bi sürünün içinden vıjt geçtiğim için bu normal geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Çok abartılacak bir hamle değil de düz yolda giderken bile millet tavşan gibi kitlenebildiği için tebriği hakettiğini düşünüyoruz haliyle. Ortalıkta olan bitenin farkında olmak lazım da her zaman olmuyor. Deneyim: Aynı insan, önündeki minibüs frene basıp, yokuş aşağı ıslak zeminde kayıp, yolun sağındaki duvara çarpıp, yolun soluna doğru geri geri gelirken ve karşı şeritten de gelen araç varken ikisinin arasından çok temiz geçebilirken; yokuş yukarı trafik ışıklarında kalkarken önündeki aracın kaza yaptığını farketmeyip arkadan girebiliyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 misal orda ben olsam direksiyonu bile birakirdim heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 gozlerimi kapatir gazi koklerdim heralde, ne bilim 1975 e fln donerim belki fln diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 dangalak tır şöförü de karşıdan gelen arabayı farkedip bariyerlere kırmış. bence daha ustaca bi hareket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Kaydıktan sonra tır şoförünün yapabileceği hiçbirşey yok aslında. Hele birde yüklüyse o dorsenin çılgınlar gibi hareket etmesini kafa engelleyemez. Isteyerek değil yani dorse öyle emrettiği için oraya gidiyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 fede said: adam nfs terk beyler moncici said: dangalak tır şöförü de karşıdan gelen arabayı farkedip bariyerlere kırmış. bence daha ustaca bi hareket. ahah güldüm beyler sağolun :D valla ben olsam mis gibin öpüşürdüm tırla helal adama ki adam aslında baya ufak bi aralıktan kaçmış yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 buradaki en buyuk sans hemen tirin arkasindan bir arabanin gelmiyor olmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 tirin arkadasinda araba gelse nolcak tirin devrildigi gordugu ana oda hiz kesecek tabi ister istemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 matama said: buradaki en buyuk sans hemen tirin arkasindan bir arabanin gelmiyor olmasi ahah izleyince bunu düşündüm ben de direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 bu video ana habere çıkmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 büyük şans, dorse yolu kapayabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 bu arada suç tıngır mıngır giden transit minibüste tır da hızlı tabi o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar