gecko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 bir havayolu sirketi. "erotic airways isimli havayolu şirketi şimdilik tek uçakla hizmet veriyor. bu uçakta oldukça büyük ve özel bir kabin var. kabinin ortasında ise ipek tekstillerle donatılmış bir yatak. müzik isteğe göre ayarlanırken, özel dergiler, kondom, şampanya, çikolata ve özel programlı büyük ekran bir televizyon hizmeti de fiyata dahil. 40 – 60 dakikalık uçuş, vergiler dahil yaklaşık 650 dolar tutuyor. uçakta sadece tek kabin görevlisi var: hafif meşrep giyinmiş bir bayan. pilotun da hafif meşrep giyindiği hakkında bilgi yok. ama fiyatta dikkat çeken bir başka teklif ise; özel kabine alınacak 3üncü kişi için 75 dolar istenmesi. sigara içmenin de serbest olduğu bu özel kabinin dekorasyonu da itinayla yapılmış." http://www.airporthaber.com/bu-da-erotic-airways--29198h.html%60 +18 hede hödö bak ona göre gir ama sadece link var http://www.eroticairways.com.au/ şerefsizim aklıma geldiydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Bazı şerefsizlerin aklına daha önceden gelmiş demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 aynı fikirdeyiz desene ortak olalım mı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Bunun karada gidenini 4-5 sene önce yapmışlardı burda. Mercedes otobüsü geneleve çevirmişler içini odalara bölüp. Kapısında da "farkı bizimle yaşayın" yazıyordu. Türbilans performansı etkiler olm orda bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 "STAYERS" SEXPEDITION (One hour flight) $ 875-00 per flight "PLAYERS" SEXPEDITION (40 minute flight) $ 675-00 per flight EXTRA PASSENGER (THREESOMES etc.) $ 75-00 per pax Hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 uçağa ne gerek var ben onu anlamadım gecko turizmci olduğundan ilgisini çekiyo tabi aferim takip et sektörünü D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 mıllet neler yapıyor para kazanmak ıcın ben daha boole mal mal otırım yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 o fiyata satabilmek için jailbait koyması lazım hostes diye. o fotoğraflardaki kadına 3 dolar bile vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 site eskiymiş bizimkiler bunun savaronada deniz versiyonunu yapmıştı ya. o daha bi acaipmiş!! o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 ortmeni kendimiz mi goturuyoruz, yoksa onlar mi veriyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 onlar veriyordur, yoksa ne anlami var hizmetin. kendin pisir kendin ye mekani degil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 hizmetin anlami ucakta olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 konuşup anlaşıyorsun işte o değil de senin tuttuğun örtmen "ay ben uçmaktan çok korkarım şükrü!!" diyip bir de kusarsa bittin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 ben orda, misal karinla, sevgilinle bir cilginlik yapmak istersen gibi dusundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 gecko said: uçan mekteb erotic airways hafif meşrep uçan merkep! http://img593.imageshack.us/img593/6420/maint.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 türbülansda napcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar