escape Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 SeaGle said: kesin pınar'dır firma. gümüş nitrat ? pınar ? abi gümüş nitratla gıdanın ne alakası var gerçekten anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 NolaxThensbane said: Kimyasalların üstünde hiç birinin ismi yazmıyor, eldiven kullanılması yasaklanmış abi bak ben öğrenciyim iş deneyimim falan da olmadı ama birinci sınıfın kimya labında bile eldivensiz dolaşmamaya çalışıyorduk, eldiveni olmayana data falan tutturuyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 gıda firması demiş abi hangi gıda maddesinde gümüşnitrat var ki öyle bakarsak? LAN? HEM İŞ KAZASI YAPTIRIP HEM ÜRÜNLERE GÜMÜŞNİTRAT KOYUYORLAR? ohşit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Yeni bir iş arıyor bulur bulmazda ayrılmak istiyor işin sıkıntısı şu sektörde adı çıkıp sonradan iş bulmakta güçlük çekmesi yönünde Barnacle ında dediği gibi patronlar birbirlerini kollar.Tazminatını geçtim şu şefi kovsalar kadının iş hayatı yansın başka birşey istemiyorum yoksa tenha bir yerde kıstıracam. Bu arada bu olay daha önceden birinin başına gelmiş burnuna gene gümüşnitrat sıçramış geçen ayda bir kişi basınçlı egzoz suyuyla ayakları haşlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Abi o döküm fabrikası neyin olmasın.. Cocacola da olabilir haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Myshkin said: NolaxThensbane said: Kimyasalların üstünde hiç birinin ismi yazmıyor, eldiven kullanılması yasaklanmış abi bak ben öğrenciyim iş deneyimim falan da olmadı ama birinci sınıfın kimya labında bile eldivensiz dolaşmamaya çalışıyorduk, eldiveni olmayana data falan tutturuyorduk. Biliyorum daha önceki staj deneyimlerinden falan kesinlikle eldiven gözlük kullanımı olduğunu biliyorum ilk defa burda böyle birşeye şahir oldum SeaGle said: gıda firması demiş abi hangi gıda maddesinde gümüşnitrat var ki öyle bakarsak? LAN? HEM İŞ KAZASI YAPTIRIP HEM ÜRÜNLERE GÜMÜŞNİTRAT KOYUYORLAR? ohşit Sakin SeaGle sakin abi =) ürünün içine koymuyorlar lab ortamında mevcut sadece gümüşnitrat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 yok abi o geyikti sdf Etkileşim testi falan filan vardır bisürü şeyi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 kararmış diye okudum "$½$$£##@@! gümüş nitrat mı?" dedim öleymiş. bişilerin analizinde kullanılıyor.. discovery de gördüm olm!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 oo adam belgesel izliyo hemen yavşiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 hele mitbastır diye bişi var çok acaip! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 brainiac var bi de. o çok rezil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Gümüşnitrat karartmakla kalmıyor çürütüyor bide el şu an gayet çürük et kokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 a firması mı b firması mı diye sormamak lazım. HEPSİ AYNI BOK. aralarındaki rekabet de sadece kar üzerine, o yüzden çirkef oynamayan geride kalıyor. güvenlik önlemini alan - yapan vs firma da birazcık daha uzun vadeli düşünüyodur, olası davada bütün güvenlik tedbirinin masrafını öderiz diye öngörmüştür, veya zaten daha önce başına yasal mevzular gelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 geçmiş olsun direk dava edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 La eline gümüş nitrat dökülü bişi olmaz demek nasıl bir mallıktır. Versin mahkemeye çatır çatır süründürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Aga; bariz bir biçimde yasadışı ve iş güvenliği mevzuatları hiçe sayılarak çalışıyosun sen şu anda. Baskın falan olsa bu böcükler Afrika'dan muzun içinde geldi diyen adama döner patron. Haberin olsun. HA Bİ DE, Eldiven niye yasak abi ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Abi gümüş nitrat düşük konsantrasyonlarda elini mormuş gibi yapar, o da derideki gümüşün güneşi yiyip kararmasındandır. Ama derişik bi haldeyse, yanık yapar evet. Yanıktan ziyade çürütücü etkisi var onun. ya da öyle bişiler. hastaneden bi süre çıkmasın bence geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Amerikada falan olsa şu olay bir daha iş bulma derdi olmazdı adamın tazminattan gelen parayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Gidalar paketlenmeden once iclerine isesin bak bidaha urun satabiliyolarmi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Sonunda resmi upload edebildim el bu hale geldi.Şu an iyileşiyor allahtan. http://img843.imageshack.us/img843/1323/fotoraf0150d.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 geçmiş olsun hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Oha o ne lan, elma çürüğü gibi o el iyileşince hastaneye göndermeyen elemana bi tokat atmalı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 berbat gözüküyo. O kırmızılaşmaya başlayan tarafları iyileşmeye başlayan taraflar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Kadın geçen gün 90derecelik kostiğin içine sok elini demiş.Lan ben bu şefi gerçekten mahkemeye verecem manyak mıdır nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar