Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş yeri kazası

NolaxThensbane

Öne çıkan mesajlar

Yeni bir iş arıyor bulur bulmazda ayrılmak istiyor işin sıkıntısı şu sektörde adı çıkıp sonradan iş bulmakta güçlük çekmesi yönünde Barnacle ında dediği gibi patronlar birbirlerini kollar.Tazminatını geçtim şu şefi kovsalar kadının iş hayatı yansın başka birşey istemiyorum yoksa tenha bir yerde kıstıracam.
Bu arada bu olay daha önceden birinin başına gelmiş burnuna gene gümüşnitrat sıçramış geçen ayda bir kişi basınçlı egzoz suyuyla ayakları haşlanmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

NolaxThensbane said:

Kimyasalların üstünde hiç birinin ismi yazmıyor, eldiven kullanılması yasaklanmış

abi bak ben öğrenciyim iş deneyimim falan da olmadı ama birinci sınıfın kimya labında bile eldivensiz dolaşmamaya çalışıyorduk, eldiveni olmayana data falan tutturuyorduk.

Biliyorum daha önceki staj deneyimlerinden falan kesinlikle eldiven gözlük kullanımı olduğunu biliyorum ilk defa burda böyle birşeye şahir oldum

SeaGle said:

gıda firması demiş abi

hangi gıda maddesinde gümüşnitrat var ki öyle bakarsak?

LAN?

HEM İŞ KAZASI YAPTIRIP HEM ÜRÜNLERE GÜMÜŞNİTRAT KOYUYORLAR?

ohşit

Sakin SeaGle sakin abi =) ürünün içine koymuyorlar lab ortamında mevcut sadece gümüşnitrat.
Sosyal ağlarda paylaş

a firması mı b firması mı diye sormamak lazım. HEPSİ AYNI BOK.

aralarındaki rekabet de sadece kar üzerine, o yüzden çirkef oynamayan geride kalıyor. güvenlik önlemini alan - yapan vs firma da birazcık daha uzun vadeli düşünüyodur, olası davada bütün güvenlik tedbirinin masrafını öderiz diye öngörmüştür, veya zaten daha önce başına yasal mevzular gelmiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi gümüş nitrat düşük konsantrasyonlarda elini mormuş gibi yapar, o da derideki gümüşün güneşi yiyip kararmasındandır.

Ama derişik bi haldeyse, yanık yapar evet.
Yanıktan ziyade çürütücü etkisi var onun. ya da öyle bişiler.
hastaneden bi süre çıkmasın bence

geçmiş olsun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...