Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türk yunan kardeş midir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
siyasi emeller için iki devlet arasındaki düşmanlık kışkırtıldıkça kardeşlik olacağını hiç zannetmiyorum.
Yunanistan'da pek çok kere bulundum gerçekten çok sıcak insanlar ve hem iyi hem kötü yönleriyle bize benziyorlar ama Türk kahvesini yunan kahvesi diye satmalarına feci halde gıcığım
Mesaj tarihi:
o kahve esas olarak yemen kahvesidir diye biliyorum ya neyse :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
said:
GEd, 04 Ağustos 2004 23:22 tarihinde demiş ki:
türkle türkte kardes degildir
türk yunan sadece oldugundan cok daha ii anlasabilir ler kendi cikarlari icin, iki ülkeninde.
Katılıyorum cünkü ilerde bence 3 veya 4 ülke konumundan birseyler elde edick veya kaybedicek türkiye suriye Irak ve Mısır
Mesaj tarihi:
hayir kardes olmamiza gerek yok . ayni insanlari oldurmek icin silahlara ve bombalara ihtiyac duymadigimiz gibi .

yazdigin cumledeki kardes kelimesini muhtelif diger anlamlari uzerine mi konusalim simdi ?

[Bu mesaj huun tarafından 23 Ağustos 2004 15:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ülke ilişkilerini sadece ÇİKAR yönetetir, bu nedenlede bize iyilik yapan, bizim çikarimiza çalişan ve anlaşamalarda bize verilen payin büyük olan bütün devletlerle kardeşiz :)

Yunanlarla kardeş değiliz sadece birazcik fiziki benzerlik vardir ama onlarla asla kardeş değiliz...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
Mike, 22 Ağustos 2004 18:05 tarihinde demiş ki:
"türk" değil Türk.

Nedir bu paranoya kardeşim yok türk ufak harfle yazılmış,yok Kıbrıs bayrağında mavi en üstteymiş,kırmızı en alttaymış bizi eziyolarmış kurtulun şole seylerden ya!![signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Mesaj tarihi:
Bi de şu kardeşlik olayı o zaman türkle azeri de kardeş değildir,sırf azerbaycan istemiyor diye ermenistanın deprem sonrasında yapmak istediği insani yardımı ve göndermek istediği arama kurtarma ekibini reddetmek.Kardeş kardeşe bunu yapar mı??daha çok kiinin ölümüne yol açar mı!..peh!![signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Mesaj tarihi:
said:
Khirsah, 23 Ağustos 2004 23:35 tarihinde demiş ki:
said:
"türk" değil Türk.

Nedir bu paranoya kardeşim yok türk ufak harfle yazılmış,yok Kıbrıs bayrağında mavi en üstteymiş,kırmızı en alttaymış bizi eziyolarmış kurtulun şole seylerden ya!!
Khirsah saçmalamışsın..[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz
Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın!
Mesaj tarihi:
said:
Seperate, 05 Ağustos 2004 00:10 tarihinde demiş ki:

yunanlılara gelince ben herkesle kardeş olurum da yunanlılarla ASLA! :hrr: yunanlılara hep antipatim oldu nedense,bu yüzden nefret ediyorum onlardan.

Aynen Kardes Nefret ederım onlardan bıde dun haberlerı dınlerden yunanıstanın bas pskoposu ıstanbul bzıımdır en kısa surede ergec bız ıstanbulu alıcaz dedı o anda 3cam ındırdım asagı LANET OLSUN!
Mesaj tarihi:
devletler dost değildir, sadece ortak çıkarları vardır, düşman değildir sadece çakışan çıkarları vardır.

halkların düşman olması diye bişi olamaz. çünkü bunun için en azından matematiksel olarak, 1 halkın her bireyinin diğer halkın herbireyine düşmanlık duyması ve bunun karşılıklı olması gerekir. hem hiç anlamıyorum ki, yunan ananın karnından çıksaydın türklere mi düşman olacaktın? koyun sürüsü gibi gaz yapıp asarız keseriz demek acaip eğlenceli farkındayım ama 2 dakka beyninizi kullanın.

devletler arasında pislikler her zaman vardı bundan sonra da olacak, zaten ordu denen şey bu yüzden var -en azından şimdilik. ama bu halkın her bireyinin aynı şekilde düşünmesini gerektirmez. dikkat ederseniz amerikalıların büyük bir kısmı da Irak savaşına karşı ve siz o kişileri Iraklı'lara böyle böyle yaptınız diye suçlayamazsınız.

ayrıca "Türk" değil türktür çünkü türk cins isimdir.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Mesaj tarihi:
said:
Khirsah, 23 Ağustos 2004 23:35 tarihinde demiş ki:
said:
"türk" değil Türk.

Nedir bu paranoya kardeşim yok türk ufak harfle yazılmış,yok Kıbrıs bayrağında mavi en üstteymiş,kırmızı en alttaymış bizi eziyolarmış kurtulun şole seylerden ya!!

bir laf bu kadar mı alakasız yere çekilir.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Mesaj tarihi:
öeh tamam be iyi ki bir karıştırdık ulus isimleri de özel isimmiş. gerçi bu kafamda nasıl yanlış kalmış onu da anlamadım ya.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Mesaj tarihi:
turk un "t" sinin boyunu dert eden diger yazis sekillerine de dikkat edecek virgulune noktasina . .....[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
dikkat ediyorum elimden geldiğince zaten ama "Türk" kelimesine daha bir dikkat ediyorum =p[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]

métboy | suitfly (9:00 PM) : garbage'a neden açtın öküz
Ispensalar (9:00 PM) : nereye açaydım
métboy | suitfly (9:00 PM) : konu dışına
Ispensalar (9:00 PM) : ne fark eder
Mesaj tarihi:
Suç mu işlendi,bu gavur yapmıştır,Pkkya gövde gösterisi yapmak için ölüme asker mi gönderilecek şu gavurlardan seçin..Türkiyede zihinler boyleyken,sorunsuz bir komşumuzun olmaması da normaldir..Herkes szin gördüğünüz İstanbuldaki insanlar gibi değil..Biz hergün istanbulda okullarımızda,ünüversitelerimizde çevremizde belirli gelir düzeyinin üzerinde insanlarla muhatap oluyoruz ama bu türkiyenin sadece %5lik kısmı geri kalan 55 milyon bole değil..[signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda

[Bu mesaj Nefr tarafından 26 Ağustos 2004 12:44 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...