TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 bir heavenly shard 60gold adamım. ve de paladinim. god bless hybird class. os need. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Estel_Anorien said: Orgrimmar Merkez bankası fazla para bastı enflasyon ondan. tabi kasacak level'ı kalmayan herkesin craftsmanliğe yönelmesiyle piyasada işsizlik azalıyor. işsizlik azalınca da enflasyon patlıyor. lol adam philips eğrisini koymuş asdsa. yannız tek boyutlu almışssın mevzuyu. bence durumu karışıklaştıran başka şeyler de var. savaş ekonomisini ve monopol olmuş satıcıları da göz önünde bulundurman gerek. asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 1 aya biseyi kalmaz duzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 2002den önce gem diye bişey yoktu bunu hükümetimiz getirdi enflasyon var demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 herkes mesleğini nası olsa wotlkda mis gibi para kastım ahden çeker kasarım havasında kastığı için benim gibi adamlara gün doğuyor. oreları toplayıp prospect ediyorum, yeşil gemler (uncut) 80-90 golda gidiyor. temiz para, hele birde geçenlerde minelara bişeyler oldu, mesela deepholmde hep elementium vardı, şimdi obsidium ile elementium neredeyse aynı sayıda çıkıyor. pyritium mudur nedir onun ore u uldumda bol bol vardı, artık bütün uldumu gezip bulamadığım oluyor. gerçi bu değişiklik bana yaradı, önceden topladığım 2 stack pyritium stack 870 gold civarı bir fiyattan gitti ahde <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 estelciğim.. gel öpüjem Viktor said: estelcim, ikstisatci ildeniz su yaptigini yapmadi valla yeni bir low-point yarattin eheueheuehu teesüf ederim.. VERY VERY TEESSÜF EDERİM.. halbuse ben olayı katma değeri yüksek mal üretememeye bağlayacaktım, don gömlek dikip taş cilalayarak Azeroth anca 3. dünya ülkesi olarak kalır.. bu ekonominin dışa açılması ve warhammer hatta Eve online dünyalarıyla ticarete başlaması lazım bu sayede sermaye birikimi ağlanacak ve katma değeri yüksek mal üretim yatırımı için gerekli olan döviz ihtiyacı karşılanacak azerothun kurtuluşu gerekire kısa sdönemce cari açık vermeyi göze alarak uzun dönemde daha sonraki nesillerin hayatını kurtarmaktan geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 teleportcu madenciler çok fena. hoş benim işime yarıyor ama 3 saatte bi 60 stack obsidium koyuyor adam aha ucuz. kapıyorum direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 3 gün üst üste nightstone dailysi koyan blizin annesi ölsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 maelstrom crystal deli para getirio 1200+ gold kristal başına pazar gecesi 1600-1700 den gidiodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 biraz önce 3k kadar gold harcayarak ah'daki bütün elementium stacklerini satın alıp kendi elimde önceden olanlarla birlikte yüksek fiyattan satışa sundum. böyle de hayvanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 baya ucuza almissin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 yok abi 20 lik stackler 499'du, normal fiyat. aldım hepsini elimdekilere birlikte 699 dan koydum çocuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 iyi oldu bunu öğrendiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 o zaman az varmis ahde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 az vardı ondan manipule etme fikri geldi aklıma zaten asdjkasdha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 iyi ki bitirmissin uniyi lan, bak wowda ise yaradi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 canını sevdiğim low pop serverlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 aquila said: iyi ki bitirmissin uniyi lan, bak wowda ise yaradi.harbiden ha. iktisat okumasaydım wowda para kazanamazdım. iyi ki okumuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Sparkcaster said: canını sevdiğim low pop serverlar stormreaver işte .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Dynun said: iyi oldu bunu öğrendiğimsen mi kırdın fiyatı? hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 demin ahye biri 3 tane truegold koymus tanesi 129g den. 1 tane 0 unutmus sona heralde. direk aldım 3unu de simdi 1400g civarında duruyo benim adıma ah de. feci sevindim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Açıkcası gün gatheringden para yapma günüdür ileride nasılsa fiyatlar 3te 4te birine düşecek o zaman AHden alıp kasmak daha mantıklı para ve item isteyen profları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 aynen öyle abso profession kasmanın acelesi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 barbu said: demin ahye biri 3 tane truegold koymus tanesi 129g den. 1 tane 0 unutmus sona heralde. direk aldım 3unu de simdi 1400g civarında duruyo benim adıma ah de. feci sevindim sdfs haksız kazanç abi olmaz öyle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar