Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 dasaaa said: arkadaşlar viktor+sam+kaede tayfası gelmeden 3kiş olduk ya şurada ff sevmeyen bildiğin gözlerim doldu lan! :D ehahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Kaede said: ff13 gene canavar gibi sattı da ff14 binyılın patlaması oldu ff11 de millet ikinci karakter slotu için bile takemymoney.jpg resmederken şimdi 4.0 4.0 4.0 diye geziyorlar müstehaktır bunlara. ff8 hd remake gelirse tekrar konuşuruz daha beter acı çeksinde seve seve garanti oyun yapmak zorunda kalsınlar. Sonra gelsin FF8 remake... Ohş Geçenlerde remake'i yapılmasını istediğiniz oyun hangisi anketinin birincisiydi ff8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 final fantasy 7 hayatımın oyunudur. küçüklüğümde ayrı oynadım büyüklüğümde ayrı oynadım, hertürlü materyalini yuttum. benim en büyük fantezim de dedikodusu çıkan ff7 remake idi. o salak mmoyu yapacaklarına bunu yapaydılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Bence bunların en başarını işleri Chrono Trigger. Onun remakeini yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar