sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 evet the ultimate legendary tank Recep olarak tekrardan camiaya dönmüş bulunmaktayım. kenkler oynuyormuş başlayayım dedim ben de ucundan ama şuan sadece etrafta dolanıyorum ne yapacağım hakkında en ufak bir fikrim yok. kolaya kaçmak oluyor ama hazırda araştırmış birisi varsa diye soruyorum 1- talent olayını ne yapıcaz 2- itemlarım genellikle 232- 264 arasında, instance mı abanmam lazım eğer değilse nerede leveling yapmalıyım. 3- genel öneriler şunu yap bunu yap. 4- teşekkürler. edit: ha bir de add onlar gidik tabi, önerilere açığım sadeliğin içine etmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 adamlar ally PARLAKLIK İÇİN SAVAŞIYORUZ KANKA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 KONUYU SAPTIRMAZ İSEK SEVİNİRİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Alyansa yardım etmiyoruz, Paticik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 addon olayını salla, herşey var zaten uide artık. dungeon olayını da salla, tank healer olmayacaksan sıra ölümcül + yine de wipe falan çekilmez. direk hyjal > deepholme > uldum > twilight diye atlamadan falan questle sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 hmm ok sağol. http://maintankadin.failsafedesign.com/forum/index.php?f=4&t=29728&sid=f0983f07cdaf7b1a5866e753dfff0013&rb_v=viewtopic güzel yazmış bu eleman, başka merak eden olursa diye koyuyorum. ayrıca gangren, FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 ha bu arada tank olacağım tabi ki, o zaman işler değişiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 dungeon olarak mı? verdiğin sitede zaten http://wowtal.com/#k=-etf8U1.a67.paladin. vermiş levelling spec olarak. bence çok çok bayarsan bi kaç dungeon gir ama artık dungeon gireiblmek için de meeting stone u explore etmen gerek. stonecore yakın mesela onu yapabilirsin ama onun dışında levella, zaten item level için 329 istiyo heroic başlayabilmek için. dolayısıyla 85 olup item farmlamaya başlarsın o zaman. levellarken gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 tamamdır, teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 reca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 abi tank recep ne yau :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 friend listine sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rcknrll Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Dranei male? /respect ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paladin Tank Guide ı lvl 85 ol zaten 300 kusur itemlerin olacak ondan sonra normal dungeon yaparsın tanklığa alışırsın. sonrada heroic girersin. bol şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 level 85e kadar retri ile questle. dungeon günlük justice puan almak için sadece kas 84e kadar. 84-85 arasında mümkün mertebe dungeon da yap çünkü 333lük itemler lazım olucak HClere başlamadan önce. retri item seçerken de str sonrasındaki en önemli stat HASTE , sürünüyorsun yoksa. bu da benim tanking build , heroicler için :http://www.wowhead.com/talent#sZhrGfRddRouf0M:0zsVbqczM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 parlak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 tunch said: level 85e kadar retri ile questle. dungeon günlük justice puan almak için sadece kas 84e kadar. 84-85 arasında mümkün mertebe dungeon da yap çünkü 333lük itemler lazım olucak HClere başlamadan önce. retri item seçerken de str sonrasındaki en önemli stat HASTE , sürünüyorsun yoksa. bu da benim tanking build , heroicler için :http://www.wowhead.com/talent#sZhrGfRddRouf0M:0zsVbqczM süper. aggro tutma konusunda sıkıntı yaşıyorum ya. Single target okay de çok add gelince tutamıyorum bütün aoe lerimi kullanmama rağmen. Rotation da önerebilir misin? CS/judgement/CS/AS/CS/ShOR/CS/Holy Wrath/CS vs. vs. gibi gidiyorum yanlış hatırlamıyosam. Arada conc atıyorum manama göre. Seal olarak Seal of Righteousness kullanıyorum... Var mı yanlış yaptığım bir şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 divine plea/inquistion/hotr/consec (talent vermişsen)/hotr/holy wrath/hotr/inquistion... diye gidiyö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 abi hemen item kasman lazım instance yap bütün itemları coştr yoksa northrendda parcalarlar senı. bütün tvc instancelarını en azından 2 kezturlaman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 adam 83 olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Adam homo fraksiyondaki en parlak classı almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 xunn said: Adam homo fraksiyondaki en parlak classı almış. aynen abi. kendimi gördüğüm yer tam olarak bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 aquila said: adam 83 olmus. yatmadan 84 oldum dün gece. şimdi 4-5 saate 85 olmayı planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar