Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

laptop satın alma sorunsalı


paper chase

Öne çıkan mesajlar

merhaba arkadaşlar laptop almayı düşünüyorum ve çok bilgim yok, grafik ve az çok oyun tabanlı kullanıcı olucam 1,5 - 1,8 civarı bütcem var fakat nette sitelerde gördüğüm kadarıyla acayip bi piyasa var bişi beğeniyorsun 100 lira fazla versen işlemci daha iyi ama 100 lira eksiğinin ekran kartı daha iyi 200 daha versen dahada iyileri cıkıyor vs vs böyle gidiyor. sizden ricam bana uygun laptop ne olabilir hem fiyat hemde performans olarak neyi önerebilirsiniz. kafamda olabilir dediğim 1 kaç laptop var beyaz rengide sevdim :D sony iyi gibi birde vatan 10 taksite hayvan gibi fark koyuyor başka neresi olabilir. saygılar

sony vaio

lenovo
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben de 1 senedir acer kullanıyorum, tek sıkıntım etrafta ışık yoğunluğu fazlayken laptop ekranını ayna niyetine kullanabiliyorum bazen. onun harici odada günlük kullanımda iyi. ha kasası çok sağlam gelmiyo bana düşse parçalanır gibi ama laptop abi bu, niye düşüresin, ayıp yani. casper şu hayatta beni en tiksindiren şey oldu sanırım bi de, tavsiye etmiyorum.

buarada acer yazları güzel güzel 60küsür dereceleri vuruyo ama antalya sıcağında aletin yapabileceği bişey yok yani, havanın default sıcaklığı 45 zaten. şu an mesela öğlen 11den beri kapanmadı 40 derecede ama, ucuza kaçıcam laptop alırken, toshiba ya da dell ya da sony falan almıcam diyosan casper yerine acer al bence. lenovo'ları çok duydum ama sırf klavyede fn tuşuyla ctrl tuşunun yerleri değişik diye almadım, onun yerine acer aldım. nefret ederim standart dışı klavyeden.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...