paper chase Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 merhaba arkadaşlar laptop almayı düşünüyorum ve çok bilgim yok, grafik ve az çok oyun tabanlı kullanıcı olucam 1,5 - 1,8 civarı bütcem var fakat nette sitelerde gördüğüm kadarıyla acayip bi piyasa var bişi beğeniyorsun 100 lira fazla versen işlemci daha iyi ama 100 lira eksiğinin ekran kartı daha iyi 200 daha versen dahada iyileri cıkıyor vs vs böyle gidiyor. sizden ricam bana uygun laptop ne olabilir hem fiyat hemde performans olarak neyi önerebilirsiniz. kafamda olabilir dediğim 1 kaç laptop var beyaz rengide sevdim :D sony iyi gibi birde vatan 10 taksite hayvan gibi fark koyuyor başka neresi olabilir. saygılar sony vaio lenovo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paper chase Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 bide bunu buldum bu daha iyi hepsinden ama rengi beyaz olsaymış keşke :D laptop sorunsalım bundan ibaret farklı lenovo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 toshiba bak sony gereksiz pahalı a665 serisi fena degil mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 samsung kullanıyorum, mutluyum. ama az daha param olsaydı notebookumu alırken, dell alırdım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paper chase Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 her turlu hp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 abi monster diyecem ama bütçeye uygun değil,casperlarda ucuz oluyo ucuz olma sebebide türk markası olması ithal olarak gelmiyo yani.casper iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Casper veya hp'den bir tane memnun kalan duymadım. Benim çevremdekiler mi çok bahtsız, yoksa siz kullanmadan mı yorum yapıyorsunuz? Samsung ve Asus'un laptopları güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 hp-compaq serisi haric cok dandik klavye/tasarım vs yonunden acer zaten yanından gecme ark 2 sene mahkeme ile ugrasti parasını verdiler ama kur farkından 100tl gecirmislerdi toshiba nın yanında asus ve lenovo da tercih edilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Bir seneyi aşkındır Acer kullamıyorum, ben askerdeyken birader sağolsun her türlü işkenceyi çektirmiş alete, kaç kere düşürdüğünü kendisi hatırlamıyor. Canavar gibi çalışıyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ben de 1 senedir acer kullanıyorum, tek sıkıntım etrafta ışık yoğunluğu fazlayken laptop ekranını ayna niyetine kullanabiliyorum bazen. onun harici odada günlük kullanımda iyi. ha kasası çok sağlam gelmiyo bana düşse parçalanır gibi ama laptop abi bu, niye düşüresin, ayıp yani. casper şu hayatta beni en tiksindiren şey oldu sanırım bi de, tavsiye etmiyorum. buarada acer yazları güzel güzel 60küsür dereceleri vuruyo ama antalya sıcağında aletin yapabileceği bişey yok yani, havanın default sıcaklığı 45 zaten. şu an mesela öğlen 11den beri kapanmadı 40 derecede ama, ucuza kaçıcam laptop alırken, toshiba ya da dell ya da sony falan almıcam diyosan casper yerine acer al bence. lenovo'ları çok duydum ama sırf klavyede fn tuşuyla ctrl tuşunun yerleri değişik diye almadım, onun yerine acer aldım. nefret ederim standart dışı klavyeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 casper nirvana i7 vatan'dan ve casperstore'dan 8gb ramli i7'li laptop alabilirsin. yılın bilgisayarı seçilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zyprexia Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 acer aspire serisi bir laptopım var 6 aydır, hiçbir sıkıntım yok çok da güzel çalışıyor herşeyiyle, ses, ısınma falan eser yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 acer yüzünden bacak kılı kalmadı bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 evet acer kucakta kullanırken bir ejderhaya dönüşebiliyor, ama masada falan hiç bir sorunu yok. ama ben zaten kucakta kullanmayı sevmem o yüzden sorun yok gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 şurdan bakabilirsin i5 işlemcili güzel bi acer. http://www.vatanbilgisayar.com/products.aspx?L2=PC_POR&br=ACER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 malzeme kalitesi, işçilik güzel olsun ama fiyatı da makul olsun diyorsanız samsung. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 toshiba dan sasmayın bence acerden de olabildigi kadar uzaga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar