Bella Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 arama bozuk olduğu için bulamadım. elbisenin beyaz kısmına dökülen ve 1 gece beklemiş şarap lekesi nasıl çıkar ya? yıkadım falan ama o kısım çok koyu duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 dökülür dökülmez biraz tuzlasaydın falan. şimdi ancak kimyasal ile çıkar sanıyorum. bir de sodayla falan "çitile" orasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 son saniyesi http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/2654/kamera-karsisinda-mala-baglayan-adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 dökülür dökülmez yıkayamadım işte çok sarhoştum. şimdi yıkadım ama koyu kaldı böyle. sodayı deniyeyim bi, teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 ben içmeye giderken arazide giydiklerimi giyip gidiyorum, sen de buna benzer bişeyler yapsaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 said: dökülür dökülmez yıkayamadım işte çok sarhoştum. Plot twist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 çıkmaz. en sevdiğim kravatımı şarap denen illet yüzünden kaybettim. adını unuttum şimdi bi kuru temizleme zinciri var almanca gibi bişeydi, onların çıkartabiliriz iddiası vardı; ama boş çıktı o da. beyazmış gerçi seninki, çamaşır suyu olabilir belki son çare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 elbise hep aynı kalsa daha mı iyi, değişim iyidir (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 En son çamaşır suyu ile çıkarabilirsin. Azcık arama yaptım direk sitesi çıktı bunun. ŞARAPLEKESİNASILÇIKARNOKTAKOM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 kosla action vanish maxi mega oxi multi ulti max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 kosla vanis,kosla multi actio işini rahatlıkla görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 yazılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 forgiver, bazen kendini görünmez adam gibi hissettiğin oluyor mu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 sene 2011 olcak hala şarapla sarhoş olan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 şarap içtim dememiş ki, şarap döktüm demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 içen sarhoş olmuş dökmüş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 AthleT said: En son çamaşır suyu ile çıkarabilirsin. Azcık arama yaptım direk sitesi çıktı bunun. ŞARAPLEKESİNASILÇIKARNOKTAKOM oha hakkaten var lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 :) Gayet ciddiydim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 HAYATTAÇIKMAZ! ayşeteyzenin kuzeni ağzıyla oldu tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 dün bişeyler dönmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 ver kuru temizlemeciye çıkarsın it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 huun said: forgiver, bazen kendini görünmez adam gibi hissettiğin oluyor mu hehe zamanının ötesinde entrylerim olmuyor değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 beyaz kısımdaysa üzerine çok hafif çamaşır suyu damlat anında geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Denemeyle sabittir. Kırmızı şarap lekesini çıkarmak için yapılabilecek en iyi şey kırmızı şarap dökülen yeri 10 dk beyaz şarap içinde beklettikten sonra herhangi bir sabun ya da deterjanla temizleyebilirsiniz. Hatta kırmızı şarap lekesi çok yeniyse üzerine hemen beyaz şarap döküp suyla durulayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 sonra beyaz şarap lekesi nasıl çıkar diye topak açmayalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar