Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizin yerinize Google bağış yapsın

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

http://www.google.com/chrome/intl/en/p/cause/#tnc

Üstteki linkten Google Chrome'a bir App yükleyerek açtığınız her Tab için Google sizin yerinize bağış yapacakmış. 15-19 tarihleri arasında geçerliymiş.
Mesaj tarihi:
-kurom yükliyim de kullanayım.
-lan o değil de kurom yükletmek için mi yapmış olmasınlar? (bağışı gerçekten yapıp yapmayacaklarından bağımsız.)

aklımdan geçen ilk iki düşünce. çok mu şerefsizim acaba...
Mesaj tarihi:
Yükleyin dursun kenarda. Günde zaten ister istemez baya bir tab açıyoruz =) Ben daha 11 kitapla 11 ağaç bağışlamışım. Sitede ayrıntıları var kimler aracılığıyla bağışladığının. Sonuçta yapan Google 3-5 ağaç fidanın hesabını yapacağını sanmıyorum =)
Mesaj tarihi:
tab açtıkça google bizim adımıza bağış yapıyor.
4 günlük böyle sosyal sorumluluk projesi gibi bişey. google zaten istese hayvanlar gibi bağış yapar da, bize de kendimizi iyi hissetmemizi sağlıyorlar işte :)
Mesaj tarihi:
Termse bakiim dedim bu yazıyo:
said:

The Charitable Donation

Google has set a maximum contribution of $1,000,000 associated with the Google Chrome for a Cause extension. You agree Google may change this maximum contribution at its sole discretion.

Bildiğin kazıklanmışız yani :D
Mesaj tarihi:
kim kazıklanmıs? ulan cebinizden 1 kurus para cıkmadan dolaylı yoldan da olsa biseye katkınız oluyor iste. 1 milyon dolar az geldiyse siz 2 milyon dolar bagıslamakta serbestsiniz, kimse tutmuyor.

chrome'un kullanımını da yaygınlastırıyor bir yandan herifler tabi. 1 milyon doları herhangi bir reklama harcayacaklarına aynı anda yardım da yapılmıs oluyorlar iste. guzel degil mi?
Mesaj tarihi:
Ya tabii ki güzelde adamlar bunu başkalarına chrome kullandırtmak için yapıyolar. Sen şimdi daha fazla bağış yapılacağını sanıp sağa sola chrome kullan diceksin (ki ben diyodum) ama zaten 1-2 saatlik chrome kullanımıyla 1 milyon dolara ulaşır bence bu :)
Mesaj tarihi:
Ben Chrome misyonerliğimi bedavaya da yapıyorum. En azından 3-5 yardımımız oluyor, yada olduğunu hissediyoruz. Yani 20-30 kblık bir app yüklüyorsun kenarda duruyor ne zararı var ki? Millette IE gibi rezil browserlardan chrome a falan geçer bu vasıtayla daha ne =)
  • Yeni Oluştur...