Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 "Çinli Liu Bolin, kamuflaj konusunda dünya çapında tanınan bir sanatçı. Her fotoğraf için yaklaşık 10 saatlik bir çalışma yapıyor. İki asistan ile çalışan sanatçı bazen uzun süre hareketsiz durarak yanından geçenlerin kendisini fark etmediğinden emin olduktan sonra fotoğraf çekmek için doğru zaman olduğuna karar veriyor." said: http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/gorunmez-adam.html?position=0
Norak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 lastiğin önünde :p bu adamın evine de gidilmez misafirliğe, kaybolur gider bulamayız.
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 kendini mi boyuor napior bu saftirik
Bone Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 küçükte görmek biraz zor ama farkettim, resmi büyütünce kafa felan gayet net.
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Valla mindfuck alışkanlığı direk arkalara baktım çatıya bir şey yok, traktörün camından içeri baktım yok, adam akıllı baktım direk tekerlekte bellide, yüzünü boyayan insan o ayaklara niye bir çözüm bulmamış, kamuflaj abartı falan değil öyle, çok rahat görünüyor
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 ya abi tabi ki göreceksiniz, göremiyor olsak adam peygamberliğini ilan eder. başlığı internet sitelerindeki gibi açmamın nedeni milletin ilgisini çekmek sonra yorum yaptırmaktı. şahsen çok başarılı geldi bana adamın tarzı.
Öne çıkan mesajlar