LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Görkem ve ildeniz kaleye geçicekse ben neden oyunda olmayayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Bu arada ben hafta sonu çalışıyorum, hatta önümüzdeki hafta sonu da çalışıyor olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 BiTcH_oFBaT said: öncü'yü bilmem de yiğite herşey müstahakçekemiyorsunuz beni ahah. hepinizi sıraya dizer, sırayla çalım atar sonra götümle gol atarım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Ki götümle gol atmasam bile sıraya dizmişliğim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 yapamazsın demiyorum zaten ama bana dengesiz diyenin sen olması >:D< öyle olmadığımı söylemiyorum bak sonra o konuya girme ahdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 bu arada oyunda olcakmışım gibi kıyafet getiriyorum. bugün çıkıcam maça kadar gelmicem o yüzden geç olur bundan sonra kaleye geç demek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Benim iş iptal, geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 ben yine gelemiyorum.. bobreklerimi usutmustum 1 haftadır evdeydim.. daha yeni geciyo tekrar hasta olma riski alamam.. insan gibi acımıyo cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 screwy said: ben yine gelemiyorum.. bobreklerimi usutmustum 1 haftadır evdeydim.. daha yeni geciyo tekrar hasta olma riski alamam.. insan gibi acımıyo cunku Bu adam kıyıdan köşeden farkettirmeden haftalardır bahaneler üretiyor seri halde :D önce sağlık tabi. geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 @screw geçmiş olsun. @wishmaster senin ayak ne durumda ve ne oldu ki bu kadar uzak kaldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 olm serhat oturup cataclysm oynuyo lan bunu göremiyor musunuz :P geçmiş olsun bu arada bebeğim =/ güneş de sessiz sedasız kaçak takılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 asıl güneş catacalysm den foruma bile bakmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Tolga Hakan Görkem(tanımayan yoktur heralde artık) Sercan İldeniz Lucifel Saygın Tuna Burak muhtemelen gelir,daha öncede gelmişti tanıyan çoktur heralde Eser Cthulhu Dreagloth +4 lazim. tolga calissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Benim yan bağlarda ileri derece zedelenme oldu Luci. Olaydan 9 hafta sonra bi maç yapayım dedim, biraz daha sakatlandım bir pozisyonda ters basarak. Uzattı o da iyileşme sürecini baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 yokmuşum abi ben gene. sabah 9a almışlar proje görüşmemi akşam olsun dememe rağmen izmite gidicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 2 kişilik mi oynayayım seren? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Sercan ve Dreagloth olarak iki farklı karakter. eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 tamam 10 kişisiniz o zaman tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 bursasporlu sercan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 + bulabilcekler haber versin, ben 1 kişi daha ayarlıcam, sallamamazlık etmeyin iptal olmasın maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Wishmaster said: Benim yan bağlarda ileri derece zedelenme oldu Luci. Olaydan 9 hafta sonra bi maç yapayım dedim, biraz daha sakatlandım bir pozisyonda ters basarak. Uzattı o da iyileşme sürecini baya.Off be Abi cok gecmis olsun aman duzelmeden vurma topa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Kim adam buluyorsa yazsın şuraya olumlu, olumsuz, 12 maç yapmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Bursasporlu sercani halisahaya cagirnam ben. Gelebilmesi icic daha iyi olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar