Fistan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 500 liraya villa bulmuslarda daha ucuzunu istiyolarmış noldu vcdciden vcd kiralayıp yılbasında dagda eglenen amerikan genclik filmi mi izlediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Dartanian said: yok abi bu sefer adam akıllı insanları çağrıyorum bi de temizliceğini bildiğim kızları :D Ahaha bence başına büyük dert alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Dartanian said: yok abi bu sefer adam akıllı insanları çağrıyorum bi de temizliceğini bildiğim kızları :D he tmm kanka o zaman sen adresi öm den atarsın asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 DRaGoN_SLaYeR said: @lucifel->yok be hacıı nerde, dövmem olsa belki :( tamam aga, söz, garanti ediyorum sex olmicak evde.dövme ne alaka abi,sanki dövmesi olan her erkek dövmem var diye sabah akşam sevişiyor dsadada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Akhlaur said: Dartanian said: yok abi bu sefer adam akıllı insanları çağrıyorum bi de temizliceğini bildiğim kızları :D Ahaha bence başına büyük dert alıyorsun. Yok abi kimseyi kusturtmıcam bi şekilde de en fazla herkes bi odaya gider sevişir yani o da fazla umrumda değil açıkçası sdf Buyur gel mehmet ayıp ettin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 mor ışık al yanına duvarları filan kontrol et hihih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 bizim kızlar da kiralıyalım filan diyo 3 kişi toplanmışlar bakıyolar bana bi link gönderdiler bak işte burası 3 katlı bilmemne bilmemne günlüğü de 150 liraymış mükemmel =))))))))))))) filan ilanın adını veriyorum: EN AZ 5 (BEŞ) GÜNLÜĞÜNÜNE KİRALIK Triplex Villa (26 aralık-5 Ocak arası %25 daha pahalıdır) algıda seçicilik mi diyim 3 kişinin toplu idiyotlugu mu diyim bilemedim ama oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 kiz de gec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 https://www.piriveta.com/index/satinal/uludag-buyuk-otelde-2-gece-3-gun-konaklama-400-tl-yerine-240-tl/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Fistan said: 500 liraya villa bulmuslarda daha ucuzunu istiyolarmış noldu vcdciden vcd kiralayıp yılbasında dagda eglenen amerikan genclik filmi mi izlediniz ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 mulgear6 said: bizim kızlar da kiralıyalım filan diyo 3 kişi toplanmışlar bakıyolar bana bi link gönderdiler mulgear6 said: bizim kızlar da kiralıyalım filan diyo 3 kişi toplanmışlar bakıyolar mulgear6 said: bizim kızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 yazık lan mulgear sana bizim kızlr dediği,sevgilisi ve kankaları bütün yılbaşı gecesi sevgilisine,güzel söz söylemekle geçirmek zorunda dsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Berk kız arkadaşının bu sizin kızlardan haberi var mı?? Yoksa olsun ister misin? Varsa haberi bu kızlar güzel mi? Güzelse ben de geleyim mi? Benimkileri ekerim daha güzelse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 @ardeth ahaha cok seeviyorum su üstteki olayı ya ama bi türlü yapamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Ardeth said: Fistan said: 500 liraya villa bulmuslarda daha ucuzunu istiyolarmış noldu vcdciden vcd kiralayıp yılbasında dagda eglenen amerikan genclik filmi mi izlediniz ahaha ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar