Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Freelancer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aramanın gücüne inanmadığımı itiraf ederek başlayıp freelancer kafasında güzel görüntülü bi oyun istiyorum. illa uzay simulasyonu olmasına gerek yok genel kafa yapısı olarak serbestlik ve görmeye değer şeyler questler bilmemneler.

uzun lafın kısası 29 inç ekranım geldi güzel görüntülü bi oyunda serbest serbest takılmak istiyorum. aklıma ilk gelen oyun freelancer oldu o da adından dolayı sanırım keşke 2.si çıksa benim bunu yazdığım sırada.
Mesaj tarihi:
işte oyunda kaka olan kısım kak lar ve kötü interface demiş ama sonra forumda çoğu kişinin atlıyacağı "huge sandbox universe" demiş :/

zorla kendini oyna, kontrollere alışınca sanada çekici gelir.
Mesaj tarihi:
x3'ü 10 15 kere falan oynamaya çalıştım. yok abi hiçbirinde ne o interface'e alışabildim, ne yapmam gerekeni anlayabildim. o kadar zayıfki oyun o konuda. birinin yanıma oturup bak böle böle yapcan falan demesi lazım.
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

x3'ü 10 15 kere falan oynamaya çalıştım. yok abi hiçbirinde ne o interface'e alışabildim, ne yapmam gerekeni anlayabildim. o kadar zayıfki oyun o konuda. birinin yanıma oturup bak böle böle yapcan falan demesi lazım.

+1500
Mesaj tarihi:

Endless Sandbox B)-

bu da oyuncularin kendi yaptigi bir video, oyun ici yasanan politik cekismelerin ürünüdür :D

ps: Son videoda muzik haric kalan sesler oyunun efektleridir. Kulaklikla, full screen, HD seyredilmesi siddetle tavsiye edilir.
Begenirsen eger bu tarafa --->>EVE-Online
Mesaj tarihi:
Freelancerda eskiden Discovery moddan yanaydımda.

2 aydır (Crossfire i keşfettigimden beri) hastasıyım Crossfirein, tavsiye ediyorum. Grafikler falan bayağı hoş oluyor.
  • Yeni Oluştur...