Meabbics Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Aramanın gücüne inanmadığımı itiraf ederek başlayıp freelancer kafasında güzel görüntülü bi oyun istiyorum. illa uzay simulasyonu olmasına gerek yok genel kafa yapısı olarak serbestlik ve görmeye değer şeyler questler bilmemneler. uzun lafın kısası 29 inç ekranım geldi güzel görüntülü bi oyunda serbest serbest takılmak istiyorum. aklıma ilk gelen oyun freelancer oldu o da adından dolayı sanırım keşke 2.si çıksa benim bunu yazdığım sırada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 X3 reunion ı dene daha önceki freelancer konularında önerilmişti. freelander kadar shooter değil yalnız. bide freelancer clone u darkstar one var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 abi şu vidyoyu izledikten sonra gülmekten x3 ü oynayabileceğimi sanmıyorum :) darkstar one da o kadar güzel görünmüyo ='( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 işte oyunda kaka olan kısım kak lar ve kötü interface demiş ama sonra forumda çoğu kişinin atlıyacağı "huge sandbox universe" demiş :/ zorla kendini oyna, kontrollere alışınca sanada çekici gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 x3'ü 10 15 kere falan oynamaya çalıştım. yok abi hiçbirinde ne o interface'e alışabildim, ne yapmam gerekeni anlayabildim. o kadar zayıfki oyun o konuda. birinin yanıma oturup bak böle böle yapcan falan demesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 aynen senin durumundayim, 10 kere basladim ama nafile. olmadi olamadi beceremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Xenocide said: x3'ü 10 15 kere falan oynamaya çalıştım. yok abi hiçbirinde ne o interface'e alışabildim, ne yapmam gerekeni anlayabildim. o kadar zayıfki oyun o konuda. birinin yanıma oturup bak böle böle yapcan falan demesi lazım. +1500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Endless Sandbox B)- bu da oyuncularin kendi yaptigi bir video, oyun ici yasanan politik cekismelerin ürünüdür :D ps: Son videoda muzik haric kalan sesler oyunun efektleridir. Kulaklikla, full screen, HD seyredilmesi siddetle tavsiye edilir. Begenirsen eger bu tarafa --->>EVE-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 sandbox felan da freelancer'la alakası yok eve online'ın. daha farklı bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Bunu göstermek zorundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 oha asdkfj resmen eve'e atarlanmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Muhtesem olmus.. Aynen oyle hissediyorsunuz valla. Bezmek icin birebir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Freelancerda eskiden Discovery moddan yanaydımda. 2 aydır (Crossfire i keşfettigimden beri) hastasıyım Crossfirein, tavsiye ediyorum. Grafikler falan bayağı hoş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar