Bone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/16528952.asp?gid=373 açıkçası şaşırmadım, ankara avm kaynar oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 said: nkaralıların AVM'leri sadece alışveriş olarak görmediğini bize gösteriyor. Ankara'da pazar günleri ailece AVM gezmesine çıkanlar var. İstanbul'da insanlar sadece alışveriş için AVM'ye giderken, Ankara'da AVM'ler alışverişin yanında sosyal bir faaliyet olarak görülüyor. diyor ki; ankarada gidecek yer yok. millet mal gibi avm geziyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 abi of. yemin ediyorum utaniyorum artik ankarada oturuyorum demekten. bu ne ya. hayir gidecek yer yok hakkaten artik , ilginc bisey yapmak icin kilometrelerce yol gitmekten yoruldum , bunlar avm yapmaktan yorulmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 açılmasa şaşardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Ankara'da AVM'den çok ne var acaba,askerliğimi bile AVM de yaptım bea:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 http://blog.newsok.com/staticblog/files/2008/04/robinsparkles.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ankamall yetiyo artıyo valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 KHaRoN said: abi of. yemin ediyorum utaniyorum artik ankarada oturuyorum demekten. bu ne ya. hayir gidecek yer yok hakkaten artik , ilginc bisey yapmak icin kilometrelerce yol gitmekten yoruldum , bunlar avm yapmaktan yorulmadi. izmir topiğinde de ondan bahsetmiştim. adamlar ne güzel çıkıyor upuzun parklarda, sokaklarda dolaşıyoruz, biz hep avm'de tıkıldık kaldık diye felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ama en büyükmüş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 o zmn tmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 throine said: ankamall yetiyo artıyo valla.ankamall çok saçma bir yer,ankaraya gittiğimde arkadaşlar oraya davet ediyor bense anıtkabire gelin diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 mamak da askerler için yapdilar sanırsam xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 off söyle aptal aptal avm yapmakansa dogru düzgün biseylere para harcasalar daha cok tutabilir dicektim ki bu adamlar eminim böyle seyleri benden cok daha iyi düsünp hesaplıyolardır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Ben bu yapılan çok mantıklı diğerlerini bilemiyeceğim ama IKEA olması tamamen farklı bir hava verecek ve bizim evden ulaşımı 3 dakika :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 dasaaa said: said: nkaralıların AVM'leri sadece alışveriş olarak görmediğini bize gösteriyor. Ankara'da pazar günleri ailece AVM gezmesine çıkanlar var. İstanbul'da insanlar sadece alışveriş için AVM'ye giderken, Ankara'da AVM'ler alışverişin yanında sosyal bir faaliyet olarak görülüyor. diyor ki; ankarada gidecek yer yok. millet mal gibi avm geziyor işte crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ikea'nin olayı malları deniz yoluyla getirmesi fln değil miydi yahu, güzelim ankara'ya getircez diye uğraşıcaklar o köfteleri dfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 HEDEF ORTA ASYA SOSYETESİ Yer : Mamak Lulz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Hep pis elit istanbullularamı gidecek hizmat arada bir bir anadolu insanınada lazım ikea. Bu arada kıskananlar çatlasın diyim alevlensin muhabbet hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 abi hiç olmasa ikea istanbul'lular kıskanabilirdi belki ama ümraniye'de 2 tane var. Anadolu kıskansın tabim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ankara'da yok muydu ikea? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 nerde var yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 nefret ediyorum bu arada ikea'dan, tasarımları orta şeker. O kadar da enteresan sayılmazlar ve hala çok pahalılar. Sadece işlevsel böyle şeyler piyasada yaygın değil. Aslında yine bazı mobilyacılardan istediğini elde edersin ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 avmlerden ne zevk alıyorlar ya extradan aradıgım bir magaza için giderim sadace.kendimi zor dışarı atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 AVM gezme kültürü diye bişey var abi, ne bekliyordunuz. Şu avm haberini duyunca bile çıldıran kızlar vardır. Sana bana saçma sapan geliyor da her topalın bi kör alıcısı var işte. Karşı çıkanlara kızıyor onlar da sdfg 21. yüzyıl gençliğinin tek derdi avm gezmek, bırakın siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 anne kız kardeş kız arkadaş tarzı biriyle avm gezmek var mesela intihara kadar götürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar