Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türkiye'nin en büyük avm'si ankara'ya açılıyor

Bone

Öne çıkan mesajlar

said:
nkaralıların AVM'leri sadece alışveriş olarak görmediğini bize gösteriyor. Ankara'da pazar günleri ailece AVM gezmesine çıkanlar var. İstanbul'da insanlar sadece alışveriş için AVM'ye giderken, Ankara'da AVM'ler alışverişin yanında sosyal bir faaliyet olarak görülüyor.

diyor ki;
ankarada gidecek yer yok. millet mal gibi avm geziyor işte
Sosyal ağlarda paylaş

KHaRoN said:

abi of. yemin ediyorum utaniyorum artik ankarada oturuyorum demekten. bu ne ya.

hayir gidecek yer yok hakkaten artik , ilginc bisey yapmak icin kilometrelerce yol gitmekten yoruldum , bunlar avm yapmaktan yorulmadi.

izmir topiğinde de ondan bahsetmiştim. adamlar ne güzel çıkıyor upuzun parklarda, sokaklarda dolaşıyoruz, biz hep avm'de tıkıldık kaldık diye felan.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

said:
nkaralıların AVM'leri sadece alışveriş olarak görmediğini bize gösteriyor. Ankara'da pazar günleri ailece AVM gezmesine çıkanlar var. İstanbul'da insanlar sadece alışveriş için AVM'ye giderken, Ankara'da AVM'ler alışverişin yanında sosyal bir faaliyet olarak görülüyor.

diyor ki;
ankarada gidecek yer yok. millet mal gibi avm geziyor işte

crit
Sosyal ağlarda paylaş

AVM gezme kültürü diye bişey var abi, ne bekliyordunuz. Şu avm haberini duyunca bile çıldıran kızlar vardır. Sana bana saçma sapan geliyor da her topalın bi kör alıcısı var işte. Karşı çıkanlara kızıyor onlar da sdfg

21. yüzyıl gençliğinin tek derdi avm gezmek, bırakın siz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...