Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

national geo 2010 fotoğraf yarışması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok çok güzel fotolar

bu siteyi paylaştığın için çok saol

ama bazılarını nasıl yakalamıslar onu merak ediorum bu yıldırım sonucta bir anda oluo ve gerçekten o şekilde düşse zarar vermezmi düştüğü yere ?
Mesaj tarihi:
ispatipapaz said:

çok çok güzel fotolar

ama bazılarını nasıl yakalamıslar onu merak ediorum bu yıldırım sonucta bir anda oluo ve gerçekten o şekilde düşse zarar vermezmi düştüğü yere ?
Uzun pozlama ile çekiliyor. 5sn boyunca pozlamış f10'da, eğer yıldırım düşmese simsiyah bir kare olacak fakat o 5 sn içinde yıldırım düşerse böyle bir foto çıkıyor.
Mesaj tarihi:
national geographic'in kendi fotoları da çok güzel oluyor, burda da şahane fotoğraflar var.

özellikle 1, 2, 4, 6, 7, 8, 10, 12, 16, 17, 19, 20, 21, 24, 33, 45 beğendim ben.
Mesaj tarihi:
sunthewhich said:

ispatipapaz said:

çok çok güzel fotolar

Uzun pozlama ile çekiliyor. 5sn boyunca pozlamış f10'da, eğer yıldırım düşmese simsiyah bir kare olacak fakat o 5 sn içinde yıldırım düşerse böyle bir foto çıkıyor.

kısaca bala denk geliyor o yıldırım fotoları. 200 foto çekiyor belki 1 tanesi güzel olabiliyor
Mesaj tarihi:
Bal diyorsun da adam meteoroloji takibini yapmış, kampını kurmuş. 200 denemede 1 tane efsanevi fotoğraf gayet iyi bence.

İnanılmaz fotoğraflar. Bakmaya doyamadım.
Mesaj tarihi:
arcane said:

Bal diyorsun da adam meteoroloji takibini yapmış, kampını kurmuş. 200 denemede 1 tane efsanevi fotoğraf gayet iyi bence.

İnanılmaz fotoğraflar. Bakmaya doyamadım.

kötü anlamda söylememiştim onu ben :< küçümseme falan gibi bi amacım da yoktu. emeğinin karşılığını almış tabiki adam o kadar uğraş sonucu. baldan kastım 5sn pozlama ile yıldırımın denk gelmesineydi.

fotoğraflarn hepsi birbirinden güzel ama 24 bambaşka bence.
  • Yeni Oluştur...