Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

national geo 2010 fotoğraf yarışması

Quel-Thul

Öne çıkan mesajlar

ispatipapaz said:

çok çok güzel fotolar

bu siteyi paylaştığın için çok saol

ama bazılarını nasıl yakalamıslar onu merak ediorum bu yıldırım sonucta bir anda oluo ve gerçekten o şekilde düşse zarar vermezmi düştüğü yere ?
Uzun pozlama ile çekiliyor. 5sn boyunca pozlamış f10'da, eğer yıldırım düşmese simsiyah bir kare olacak fakat o 5 sn içinde yıldırım düşerse böyle bir foto çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

sunthewhich said:

ispatipapaz said:

çok çok güzel fotolar

bu siteyi paylaştığın için çok saol

ama bazılarını nasıl yakalamıslar onu merak ediorum bu yıldırım sonucta bir anda oluo ve gerçekten o şekilde düşse zarar vermezmi düştüğü yere ?
Uzun pozlama ile çekiliyor. 5sn boyunca pozlamış f10'da, eğer yıldırım düşmese simsiyah bir kare olacak fakat o 5 sn içinde yıldırım düşerse böyle bir foto çıkıyor.

kısaca bala denk geliyor o yıldırım fotoları. 200 foto çekiyor belki 1 tanesi güzel olabiliyor
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

Bal diyorsun da adam meteoroloji takibini yapmış, kampını kurmuş. 200 denemede 1 tane efsanevi fotoğraf gayet iyi bence.

İnanılmaz fotoğraflar. Bakmaya doyamadım.

kötü anlamda söylememiştim onu ben :< küçümseme falan gibi bi amacım da yoktu. emeğinin karşılığını almış tabiki adam o kadar uğraş sonucu. baldan kastım 5sn pozlama ile yıldırımın denk gelmesineydi.

fotoğraflarn hepsi birbirinden güzel ama 24 bambaşka bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...