Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 paylaşmak istedim. http://www.boston.com/bigpicture/2010/11/national_geographics_photograp.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Inanilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Thunderstorm çok iyi. Nuke atılmış gibi bir efekt oluşturmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 off çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 çok çok güzel fotolar bu siteyi paylaştığın için çok saol ama bazılarını nasıl yakalamıslar onu merak ediorum bu yıldırım sonucta bir anda oluo ve gerçekten o şekilde düşse zarar vermezmi düştüğü yere ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Çok iyiler ya, vay arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ispatipapaz said: çok çok güzel fotolar bu siteyi paylaştığın için çok saol ama bazılarını nasıl yakalamıslar onu merak ediorum bu yıldırım sonucta bir anda oluo ve gerçekten o şekilde düşse zarar vermezmi düştüğü yere ?Uzun pozlama ile çekiliyor. 5sn boyunca pozlamış f10'da, eğer yıldırım düşmese simsiyah bir kare olacak fakat o 5 sn içinde yıldırım düşerse böyle bir foto çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 national geographic'in kendi fotoları da çok güzel oluyor, burda da şahane fotoğraflar var. özellikle 1, 2, 4, 6, 7, 8, 10, 12, 16, 17, 19, 20, 21, 24, 33, 45 beğendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 sunthewhich said: ispatipapaz said: çok çok güzel fotolar bu siteyi paylaştığın için çok saol ama bazılarını nasıl yakalamıslar onu merak ediorum bu yıldırım sonucta bir anda oluo ve gerçekten o şekilde düşse zarar vermezmi düştüğü yere ?Uzun pozlama ile çekiliyor. 5sn boyunca pozlamış f10'da, eğer yıldırım düşmese simsiyah bir kare olacak fakat o 5 sn içinde yıldırım düşerse böyle bir foto çıkıyor. kısaca bala denk geliyor o yıldırım fotoları. 200 foto çekiyor belki 1 tanesi güzel olabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Bunlar nedir abiii... asik oldum resmen firtina resmine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Bal diyorsun da adam meteoroloji takibini yapmış, kampını kurmuş. 200 denemede 1 tane efsanevi fotoğraf gayet iyi bence. İnanılmaz fotoğraflar. Bakmaya doyamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 hepsi güzel, 20. fotograf favorim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 11(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 mükemmel ötesi, harika yaa hepsi, ben de böyle fotolar çekmek istiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 18 önceden görmüş ve aşık olmuştum. lakin bu listede kazanan yok bence hepsi süper. 1. olacak en az 10 tane fotoğraf sayılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 arcane said: Bal diyorsun da adam meteoroloji takibini yapmış, kampını kurmuş. 200 denemede 1 tane efsanevi fotoğraf gayet iyi bence. İnanılmaz fotoğraflar. Bakmaya doyamadım. kötü anlamda söylememiştim onu ben :< küçümseme falan gibi bi amacım da yoktu. emeğinin karşılığını almış tabiki adam o kadar uğraş sonucu. baldan kastım 5sn pozlama ile yıldırımın denk gelmesineydi. fotoğraflarn hepsi birbirinden güzel ama 24 bambaşka bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 aynı linkin en altında 2009 daki yarışmanın linki falan var. orda da çok şahane fotolar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar