Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 abi ne in flames i ya allahın tırt grubu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Artık öyle gibi maalesef ya. Zaten gelseler bile Jasper yok. Silme eskilerden çalacak olsalar ve Anders'in sesi duruyor olsa eyvallah ta bu zamandan sonra In Flames'in eski fanlarının gözünde değeri düşük baya. Hani dalga geçeriz bu kalıpla da gerçekten bozdu herifler sdf. Daha doğrusu trende ayak uydurdular işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 in flames mi kalmış abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 gelip eski cdleri çalsınlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 italya'ya rob zombie geliyomuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 abi spoiler içine alın şu posterleri ve ülkesini yazın. bayılıyodum az kalsın iron maiden'ı görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Çek Cumhuriyeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ben italya bileti alıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 abi şu ana kadar iron maiden'ın gelmediği ülke neredeyse yok. gelsinler bize de bea. ha purple ha hacı yap bi güzellik. special guest'te de rob zombie yi görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 italya efsane olmuş harbiden iron maiden ından guano apes ine kadar herkes geliyor öyh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subroutine Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 papa roach isterik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Ahahaha Çek Cumhuriyeti yetememiş daha resmen. Bu sene Haziran'da İngiltere'deyim aslında ama Whitesnake konserine gideceğim muhtemelen, Sonisphere yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 bize headliner LİNKİN PARK falan çıkar. 4 büyük grup diye rammstein dediler, bunu da beklerim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 porcupine tree gelmediği müddetçe gitmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 korn buraya da ugrasa ya keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 maiden gelsin fotufayfriy gelmedikçe gelmeyecekler gelmesin isterse ama maiden gelsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 moncici said: porcupine tree gelmediği müddetçe gitmem Porcupine Tree Sonisphere'a gelirse üzüntümden kendimi keserim de gitmem ben. Porcupine Tree'nin güzelliği Sonisphere'a fazla kaçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 synthesizer said: in flames bekleyen bi ben miyim lan? ingilterede kesin inflames. buraya da gelsin lan nolur :( seneler oncekini kacirdim, bidaha da gelmezler diyodum. in flames gelmeli bence de bazılar in flames ne tırt grup diyo ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 bir porcupine tree, bir de faith no more feci istiyorum bu aralar. fnm yakın tarihte geldiği ve kaçırdığım için hala içimde büyük uktedir, ama porcupine tree gelirse leziz olur. fakat porcupine gelecekse cidden sonisphere'e gelmesin. ayrıca gelsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 bizde de manga çıkar işte fena mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Iron Maiden'ın yeni oyuncağı http://www.popculardisari.com/2011/02/iron-maiden-yeni-oyuncagini-tanitti/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 sesu said: moncici said: porcupine tree gelmediği müddetçe gitmem Porcupine Tree Sonisphere'a gelirse üzüntümden kendimi keserim de gitmem ben. Porcupine Tree'nin güzelliği Sonisphere'a fazla kaçar. ya maiden gelsin ve o tree'nin köküne kibrit suyu dökerim sesu! keserim o ağacı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 DeadSkinMask said: Iron Maiden'ın yeni oyuncağı http://www.popculardisari.com/2011/02/iron-maiden-yeni-oyuncagini-tanitti/ bu uçak yalnız somewhere back in time turundan önce yapıldı, turu onla tamamladılar. uçağı değiştirdilerse bilemem ama sadece üstüne final frontier tour yazmışlar gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 senin bu dediğinden sonra araştırdım ve wikipedia nın dediğine göre o uçak boeing 757 imiş bu uçak boeing 757-200. 2 si arasında ne fark var hiç bilmem. sadece bundan önceki uçaktan haberim yoktu adamlardaki havaya bak diyip paylaştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar