Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ne kadar saçma bi tartışmaya girdiniz böyle hangi kadının doğası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ben ardethin doğa moğa dinlemeden evrenin sonunu getirecek bişiler yapabilme ihtimalini sevdim.. evren çok oldu da dünyayı yok edecek bişiler yapsak yeter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ardeth, şuan bulunduğum odada kara delik yaratabilir miyim hacı? bişi yapmıcam soruyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 abi senin varlığın bulunduğun ortamdan enerjimi emdi şu mesajınla zorlanmazsın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 sizin tek sorununuz ne biliyo musunuz? hayır kıçınızın büyüklüğü değil. makarayla ciddiyeti ayırt edemiyorsun dostum. özellikle sen adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 yaratabilirsin escape:)hangi ebatlarda bir kara delik istemiştin acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 escape said: ardeth, şuan bulunduğum odada kara delik yaratabilir miyim hacı? bişi yapmıcam soruyorum sadece bana değil einstein denklemine sorman lazım http://woodahl.physics.iupui.edu/Astro105/TheFieldEquation.jpg bunu patlatabiliyosan bi yerde olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 g yi 0 aldığımızda denklem menklem kalmıyor ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 tamam hacı boşver normal deliklerle takılmaya devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 bütün hayal gücünü soğurdum hissedebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 zeper said: hahaha:D...kendini kirlenmiş hissetmiyor musun:) Seele said: LucifeL said: Pickles said: Kadınların da sekse ihtiyacı vardır diyip haftada bir başka adamla takılan kadını mazur gören insanlar bile var forumda siz ne diyosunuzişte bende bunlardan arıyorum çünkü,sabah uyanıp ayrıldığında seni bir daha aramıyor :) ben gece erkek gibi ceketini alip giden gördüm. cok güzel oluyor melekler gibi uyuyorsun sonra. 35+ 'da görülen bir olay diger sekil poposunu döndü yatti oluyor o daha kötü moral bozuyor. Ha belli bir müddet kullanilmis hissediyorsun ama cabuk geciyor o duygu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 olitere said: xunn said: olitere said: xunn said: napae said: Fistan said: kız dediğin dogası geregi iyi olmalıdır.annedir. kötü kız varsa da değersizdir. beş para etmez. Kadının doğasında da aynı erkeklerinki gibi çok eşlilik olduğunu biliyor muydun? Abi ahahahahahahah olamaz böyle bir karsı-argüman ya. Kadın-erkek ayrımı yapmadan direk bütün insanların çok eşli olduğunu biraz etrafımıza baksak anlıyabiliriz.Aynı anda birden fazla insanı sevebiliriz bu mümkünse çok eşliyizdir gerisi sadece egomuzun bize yaptığı oyun ; hatta sırf partnerimizin çok eşli olmasını kaldıramadığımız için kendimiz çok eşli olmayı reddediyoruz. Algı biraz yavaş galiba. Fistan'ın dedigiyle o kadar alakasız ki söylediği şey, çıkıp kadının dogasında böyle güzel birşey var denildiği anda "AMA ÇOK EŞİLİLİK D VAR Kİ KADINLARDA SEKSİZM YAPMAYIN ALELELELE." yapmasına güldüm. U mad? Bir oku şöyle kıç kurtarmaya yetişmeden. tamam ben de sana gülüyorum işte , kötü kızlığın bileşenlerinden biri olan kaşarlıkla bağdaştırılmaya karşı birşey denmiş orda gayet iyi argüman.Konumuz kötü kız değil mi ister tırnağının içindeki yeşil bokların kötülüğünden bahsedersin ister ilişki tarzının Mantık akışın o kadar hasarlı ki açıklamaya çalışmak yerine interneti sevdigim başka birşeyi yapmak için kullanmaya karar verdim. Naz agzını her açtıgında şu forumda tek gördügüm şu; Ha bide "kadınlar da sevişmeyi sever ki!" Biliyoruz abi biliyoruz. Yani naz'ın günlük stalkerı değilsen şu savunma postun çok komik, kimse zaten kadınların çok eşliliğime negatif bir argüman sunmamış. Anne içgüdüsüyle çelişen birşey değil çok eşlilik kötü kız olma geyigi. Of şu posta harcadıgım eforu başka birşeylere aktarmam lazım çok boşuna ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Piramitten baca olmaz bişeybişey bişey olmaz fizban görürse gümgüm banlar hiç yorulmaz hergün banlar hiç yorulmaz lölölö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 kız iyidir de çevresi kötüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Kadınların doğasında çok eşlilik vardır nedir ? Nasıl bir tartışma boyutudur ? İnanın anlam veremedim. Ancak doğamıza uygun yaşasaydık ne teknoloji bu boyuta gelir ne de sosyal boyutumuz bu kadar gelişebilirdi düşüncesindeyim.Demek ki ahlaki kavramlar önemli ölçü de bizi farklı bir boyuta taşıyabilmiş. Elbette ki ahlak kuralları felsefi ve ahlaki yönden irdelenebilir tartışılabilir,toplum tarafından değiştirilebilir veya birey bu kurallara uymayabilir. Ancak artık vazgeçin doğamız böyleydi argümanından. Evet annelik mevzusu kadınları yumuşatabilen değiştirebilen bir olay ancak yeter bir durum teşkil etmiyor. Bir erkek için Kötü kız tanımı ülkemiz içinde(ve çoğu coğrafya da) aldatması,yalan söylemesi gibi ahlaki durumlardır.Çevremizde görüyoruz ediyoruz 4 yıllık ilişkisi olan hanım kızlarımız 1 2 ay görüşmedikleri zaman başka terli vücutlar tercih edip sonra sevgilisinin neredesin sorusuna evdeyim seni düşünüyorum cevabını yapıştırıp sevişmeye devam edebiliyorlar.Herhangi bir suçluluk duygusu hissetmeyenleri çoğunlukta olabilir.Sevgilisi defalarca aldatıp onu seven adamı tam anlamı ile bakırköylük kıvama da getirebiliyorlar.(ki bu benim çocukluk arkadışımdı) Hatta çok masum gördüğünüz belki de hayatta kötülüğünden şüphe etmeyeceğiniz kızlar ortamın durumuna göre grup mevzusuna bile girebilir. Bu kadınlara olan güvensizlikten müzdarip arkadaşlar "annem bile ortamı olsa aldatır" diyebilmekdeler.(tek taraflı değil tabi özne babam da olabilir) Neyse bunları ifade ettikten sonra "kötü kız" tanımı kişisel olarak neye diyorsanız bilmiyorum ama onu ahlaki olumsuzluklara sevk edecek ortamlardan uzak tutmanız ve belirli bir strateji ile soğutmanız en azından aşkınız ızdaraba dönmesini bir süreliğine önleyebilir diye düşünmekteyim. Yani atıyorum ayşelerle beraberiz dediği zaman arkada bir hamza bir abdullah olabilir ve akşam simidi gibi sevdiceğinizi yemeğe hazırlanıyor olabilir.Bu yüzden sevdiceğinizin "ortamını" tanıyın ayşenin,ismailin,kazımın numarasını alın erkeklerle samimiyetinizi artırın ki yarın öbürgün "kanka senin ki ismaille odaya kapandı" mesajı cep telinize gelebilsin sizde bilmenin verdiği özgüvenle ilişkiyi bitirin efendim. Neyse nereden nereyenin sonuna geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Saeros said: SeaGle said: kötü kızdan kastınız nedir lan şöyle bişey galiba http://www.kucuksirlar.biz/wp-content/uploads/2010/10/K%C3%BC%C3%A7%C3%BCk-S%C4%B1rlar24.jpg gerçi diziyi izlemedim ama kötü kız tipi var bunda kesin kötüdür adam küçük sırlar izliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 ben de kötü olduğumdan sorun olmuyor, dark side'ın kendine göre avantajları var yok değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 * Her degiskene -5 ile +5 arası rakam atayınız.. Kızın aldıgı ailesel egitim: A Kızın karakteri: B Kıza etkileyen pozitif yaptırımlar(arkadas cevresi,inanclar,pozitif sosyal yaklasımlar,sportif ve kültürel bos zaman aktiviteleri): C Kızın hormonları ve hareketleri üstündeki hakimiyeti: D ( akrep burcu kafadan -2 alır unutmayın) Kızın cinsellik anlayısı: E ( 3 farklı cinsel yaklasımıda hesaba katarak kac farklı kisiyle oldugunu hesaplayınız ve eksi (-) haneye yazınız..bekaret diger iki cinsel yaklasım olduysa tek basına pozitif puan getirmez..hic cinsel iliskisi olmamıs hatuna +5 ekleyiniz.. A+B+C+D+E= X X=25 (böle bi kız yoktur formulu tekrar deneyiniz) X>=20 ise cok ii kızdır.. X=15 ii kızdır.. X<5 ise kötü kızdır herhalde hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hincludex Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Dragonutopia said: * Her degiskene -5 ile +5 arası rakam atayınız.. Kızın aldıgı ailesel egitim: A Kızın karakteri: B Kıza etkileyen pozitif yaptırımlar(arkadas cevresi,inanclar,pozitif sosyal yaklasımlar,sportif ve kültürel bos zaman aktiviteleri): C Kızın hormonları ve hareketleri üstündeki hakimiyeti: D ( akrep burcu kafadan -2 alır unutmayın) Kızın cinsellik anlayısı: E ( 3 farklı cinsel yaklasımıda hesaba katarak kac farklı kisiyle oldugunu hesaplayınız ve eksi (-) haneye yazınız..bekaret diger iki cinsel yaklasım olduysa tek basına pozitif puan getirmez..hic cinsel iliskisi olmamıs hatuna +5 ekleyiniz.. A+B+C+D+E= X X=25 (böle bi kız yoktur formulu tekrar deneyiniz) X>=20 ise cok ii kızdır.. X=15 ii kızdır.. X<5 ise kötü kızdır herhalde hehe :) her şeyi iyi hoş yazmışın da puanı verirken belli bişeye dayanarak yapamayacağımız için:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Kötü kız yokdur, siz uygun olmayan kız vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Law said: Kötü kız yokdur, siz uygun olmayan kız vardır. Var hocam var. Ne yaptığını bilmeyen bencil kız vardır halbuki oda başkasında sıkışıp kalmıştır. Genelde kırılma parçalanma ses efekti ile biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Orasına takılma :), aslında hayatın kendisine sürekli bir kırılma parcalanma efekti eşlik eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 iki kere.. birinde tüberküloz (verem) oldum, diğerinde 6 ay cipralex.. (: şimdi aşkı soranlara, beynin kendisine oynadığı bir oyundur diyorum gülüp geçiyorum. Yalnız kaldığımda da sızım sızım sızlıyorum, herkesin kaderi daha farklı olur umarım burdakilerin.. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Nasıl ya ciddi misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Solozzo said: iki kere.. birinde tüberküloz (verem) oldum, diğerinde 6 ay cipralex.. (: şimdi aşkı soranlara, beynin kendisine oynadığı bir oyundur diyorum gülüp geçiyorum. Yalnız kaldığımda da sızım sızım sızlıyorum, herkesin kaderi daha farklı olur umarım burdakilerin.. (:oha abi üzdün beni ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar