Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 escape said: abuk subuk şeylerle uğraşılcağına önce forumun "arama" sorunu çözülmeli. bi de bannerın neden ingilizce yazıldığını biri açıklayabilir mi bana? (çünkü eşeğin zikinden dolayı karikatürü koymayın hemen kıro gibi)çünkü paticik çok cool ok?
escape Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 o zaman orda burda "türk dili" , "dilimiz güzel aslında" , "asimile olmak" , "yozlaşma vs" naraları atmıcaksınız bi daha. @Longshanks ayrıca paticik cool falan değil bu şekilde. cool'luğu yanlış anlamışsınız siz
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 escape said: o zaman orda burda "türk dili" , "dilimiz güzel aslında" , "asimile olmak" , "yozlaşma vs" naraları atmıcaksınız bi daha. @Longshanks ayrıca paticik cool falan değil bu şekilde. cool'luğu yanlış anlamışsınız siz troll müsün ciddi mi ?
fede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 escape said: o zaman orda burda "türk dili" , "dilimiz güzel aslında" , "asimile olmak" , "yozlaşma vs" naraları atmıcaksınız bi daha. @Longshanks ayrıca paticik cool falan değil bu şekilde. cool'luğu yanlış anlamışsınız siz ciddi bi adam olsam sanane lan derdim
Bittus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 escape said: o zaman orda burda "türk dili" , "dilimiz güzel aslında" , "asimile olmak" , "yozlaşma vs" naraları atmıcaksınız bi daha. @Longshanks ayrıca paticik cool falan değil bu şekilde. cool'luğu yanlış anlamışsınız siz lol wut
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 escape said: abuk subuk şeylerle uğraşılcağına önce forumun "arama" sorunu çözülmeli. bi de bannerın neden ingilizce yazıldığını biri açıklayabilir mi bana? (çünkü eşeğin zikinden dolayı karikatürü koymayın hemen kıro gibi) ARKANDAYIM.
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 ee nereye yatırıyoruz paraları ? :D
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 türkçe güzel dilimiz corrupt oldu diyen var mı ki o değil de kedi sux dynamickin sempatik resmi iyiydi(tu)
escape Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Aluriel said: escape said: o zaman orda burda "türk dili" , "dilimiz güzel aslında" , "asimile olmak" , "yozlaşma vs" naraları atmıcaksınız bi daha. @Longshanks ayrıca paticik cool falan değil bu şekilde. cool'luğu yanlış anlamışsınız siz troll müsün ciddi mi ? ciddiyim arkadaşım. sen de ciddi ol istersen tartışalım bunu msn ya da burda farketmez. ben her zaman bu ingilizce yazma mevzusu yüzünden çoğu topikte tartıştım insanlarla. ben artık bu duruma "bencillik" olarak bakıyorum.
Bittus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 su adami banlayin, sonra bir hesap numarasi verin bana.
fede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 aslında parayla adam banlatsak süper olur
escape Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 vay adam parasıyla konuşuyo. şart da koşuyo "o adamı banlayın para vericem" diye. bişileri çarptıkça yüzünüze böyle oluyor tabi.
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 seni banlatırım fede. sonra açtırırım ama. prasıylan değilmi.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 ahuahuahuahuahau gene çok iyi olmuş olm
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 abi sag tarafın rengi tutmuyor sanki ? ciddiyim ben.
forçen Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 http://img52.imageshack.us/img52/793/moots.jpg
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 paraları dürümde rakıda ezicez.
Öne çıkan mesajlar