Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 escape said: abuk subuk şeylerle uğraşılcağına önce forumun "arama" sorunu çözülmeli. bi de bannerın neden ingilizce yazıldığını biri açıklayabilir mi bana? (çünkü eşeğin zikinden dolayı karikatürü koymayın hemen kıro gibi)çünkü paticik çok cool ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 biraz küçültün abi şunu ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 save for web&devices Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 o zaman orda burda "türk dili" , "dilimiz güzel aslında" , "asimile olmak" , "yozlaşma vs" naraları atmıcaksınız bi daha. @Longshanks ayrıca paticik cool falan değil bu şekilde. cool'luğu yanlış anlamışsınız siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 AHAHAHAH KARAKEDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 escape said: o zaman orda burda "türk dili" , "dilimiz güzel aslında" , "asimile olmak" , "yozlaşma vs" naraları atmıcaksınız bi daha. @Longshanks ayrıca paticik cool falan değil bu şekilde. cool'luğu yanlış anlamışsınız siz troll müsün ciddi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 escape said: o zaman orda burda "türk dili" , "dilimiz güzel aslında" , "asimile olmak" , "yozlaşma vs" naraları atmıcaksınız bi daha. @Longshanks ayrıca paticik cool falan değil bu şekilde. cool'luğu yanlış anlamışsınız siz ciddi bi adam olsam sanane lan derdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 escape said: o zaman orda burda "türk dili" , "dilimiz güzel aslında" , "asimile olmak" , "yozlaşma vs" naraları atmıcaksınız bi daha. @Longshanks ayrıca paticik cool falan değil bu şekilde. cool'luğu yanlış anlamışsınız siz lol wut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 escape said: abuk subuk şeylerle uğraşılcağına önce forumun "arama" sorunu çözülmeli. bi de bannerın neden ingilizce yazıldığını biri açıklayabilir mi bana? (çünkü eşeğin zikinden dolayı karikatürü koymayın hemen kıro gibi) ARKANDAYIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 ee nereye yatırıyoruz paraları ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 yolla bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 türkçe güzel dilimiz corrupt oldu diyen var mı ki o değil de kedi sux dynamickin sempatik resmi iyiydi(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Aluriel said: escape said: o zaman orda burda "türk dili" , "dilimiz güzel aslında" , "asimile olmak" , "yozlaşma vs" naraları atmıcaksınız bi daha. @Longshanks ayrıca paticik cool falan değil bu şekilde. cool'luğu yanlış anlamışsınız siz troll müsün ciddi mi ? ciddiyim arkadaşım. sen de ciddi ol istersen tartışalım bunu msn ya da burda farketmez. ben her zaman bu ingilizce yazma mevzusu yüzünden çoğu topikte tartıştım insanlarla. ben artık bu duruma "bencillik" olarak bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 su adami banlayin, sonra bir hesap numarasi verin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 aslında parayla adam banlatsak süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 vay adam parasıyla konuşuyo. şart da koşuyo "o adamı banlayın para vericem" diye. bişileri çarptıkça yüzünüze böyle oluyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 seni banlatırım fede. sonra açtırırım ama. prasıylan değilmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 ahuahuahuahuahau gene çok iyi olmuş olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 abi sag tarafın rengi tutmuyor sanki ? ciddiyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 tutmuyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 tutucak birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 selam mod alımı varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 siyahh beyaazz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 http://img52.imageshack.us/img52/793/moots.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 paraları dürümde rakıda ezicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar