Nessaftw Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 fizban said: priest mekanizmalarından anlamam, topici temizliyorum simdi. uyarım olsun bu freemoon'a da, nessa'ya da, xunn'a da, tunca'ya da: troll ve hakarete girişmeyin. inanılmaz derecede iyiyseniz dahi bunu kendinize saklayın, ilgilenmiyoruz. bu da nessa'ya; bir verinin birşey ifade edebilmesi için istatistiksel olarak tekrarlanabilir olduğunu göstermek gerekir. Merhaba sevgili fizban malesef pek kontrol etme şansı yakalayamadım burayı o yüzden erken cevap veremedim. Benim verdiğim veriler farklı fightlardan gelen farklı verilerdi ve sürekli kendini tekrarlayan bir yapısı vardı. Dolayısıyla haklı olduğumun bir başka göstergesi de buydu ve buna dayanarak yorumda bulunup fikrimi savunuyordum. Ben burada 30 snlik test ile değil 6-8 dk arasında değişen uzunluktaki fightlardan rakamlar aktararak veri sunmuştum. Lakin burada yapılan farklı birşeydi bilgisiz şekilde dayanağı olmayan söylemlerle gelince 1-2 kişi konu haliyle pek çirkin bir hal aldı. Herşey bir yana şahsıma yapılan kişisel hakaretlere karşı olgunlukla onların seviyesine inmeyerek cevap vermedim, gereksiz konuşmaları insanlara pozisyonlarını hatırlatarak kesmeye çalışmanın dışında birşey yoktu burada. Buna rağmen onlara bir uyarı vermene çok şaşırdım, desem yalan olurdu :) Şaşırmadım aksini beklemiyordum açıkçası ve aa neden böyle oluyor diyip vakit kaybetmeyeceğim. Ben sadece o tarz kişileri benim insanlara bilgi aktarıp yardımcı olmaya çalıştığım bir bölümde gereksiz konuşmalar yaparken görmek istemiyorum, bunu sağlayabilirsen çok sevinirim. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 @Nessaftw kaynak gibi, detayli bilgi paylasimin icin tesekkür etmek istedim, ellerine saglik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Bu arada levitate bugıyla leap of faith'i birleştirerek adam öldürmek hala mümkün. Öncelikle levitate kullanarak uçurum kenarındaki bir duvarda yürüyoruz, altımız uçurum olduğundaysa kurbanı çekiyoruz. Tabii o bizim gibi duramadığından aşağı uçuyor. Afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 biri şunun warlocklusunu şeetsin yaws Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 İlk mesaja normal ve heroic raid bis listesini de ilave ettim, update için teşekkürler regalya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Güncel liste çok güzel olmuş. Genel olarak itemlerde spirit sorunumu çekiyoruz? Bilerek mi böyle düşünülmüş yoksa bana mı denk gelmiyo bu itemler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Uhm, ne demek istedin tam olarak hangi itemları kastettin acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Diyorumki genel olarak baktığımda hep spiritsiz itemler görüyorum. Sanki spirit veren item sayısında düşüş varmış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Pek de az değil aslında ama tabiki kullanım oranı kısıtlı olan item sayısı diğer caster itemlarıyla eş düzeyde olamazdı. Benim esas şaşırdığım nokta şu. Vendorlardan item falan alabiliyoruz normal mod itemlar için sorun yaşamıyoruz bu anlamda fakat heroic mod itemlara bakınca şaşırtıcı birşey görüyoruz. Sadece 1 necklace ve sadece 1 ring mevcut(spirit veren). Bu es geçilmiş çok ama çok önemli bir detay. Bu konuda düzeltme yapılması gerekiyor, tamam critli ringleri vsleri spirite reforge edebiliriz bu bir tercih olabilir ama bütün healerların kullanabileceği itemları alternatifsiz sunmak çok ahmakça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Wowheadde gözüken, gemlere mastery point basılması. Sizin listede int - spirit şeklinde ayarlanmış... Sanki spirit şu sıralar incelediğimde mastery den daha ağır basıyo gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Şu ilk sayfanın ilk mesajındaki listeye Shadow'da eklense güzel olma mı :D? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Ve o listeye reforge ile ilgili bilgiler de yazılsın lütfen. Örneğin iteminiz. Critic ve Mastery veriyorsa, criticten alın spirite verin gibi... Birde normal instancelardan toplanılması gerekenler... Nessa duy sesimizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Zaten o bilgi yer alıyor ufak da olsa enchant kısmında belirtmiştim ama sorun değil derli toplu şekilde alt başlık olarak güncellerim. Burada kısaca ele alayım hemen. Raid buffed %12,5 haste rating alana kadar haste ratingle devam ediyoruz bu noktadan sonra critleri ve extra haste ratingi mastery'e dönüştürüyoruz ve spirit vermeyen itemlardan uzak duruyoruz. Olaki almamız gerekirse (misal 2. ring slot heroic mode itemlarda alternatif yok bu noktada.) crit ratingi spirite/masterye dönüştürebiliriz. Ben spirit vermeyen hiçbir item kullanmıyorum (wand hariç o da şanssızlığım yüzünden düşmemesi ile alakalı zaten ^^). Diğer priestlerin de aynı şekilde ilerlemesini tavsiye ederim. Spirit vermeyen itemlardan iki anlamda uzak durmak bana daha doğru geliyor. Sebepler ise; 1) bana göre caster itemı ve onlara gitmeli 2) reforge etsek bile istenen düzeyde spirit vermeyecek olan bir itemı bu anlamda heba etmeye gerek yok. 3) bizde genel olarak kurallar vardır bu anlamda herkesin bis listesi olur ve ona göre hareket eder. bir itemdan kim daha fazla yarar sağlayacaksa ona gider. Hiç spirit vermiyor ama olsun biraz daha fazla int alırım çok iyi olur düşüncesiyle alınan eş düzey int ve daha fazla spirit veren başka bir itemla çok yakın sürede zaten değiştirilecektir. Bu yüzden ziyandan kaçınmak gerek ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Böyle demek kolay tabide. Bakıyosun elindeki yeşil spiritli. Düşen mavi spiritsiz. Yinede atlıyosun mecburen. Sadece o mavinin spiritlisi düşerse alıyoruz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Bu ne ya Cübbeli Ahmet Hoca öğretileri gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Hepimiz shadowfiende ihtiyaç duyduğumuzda, hymn ile birlikte aynı anda mı kullanıyoruz fiendi? Yoksa ikisini ayrı ayrı kullanmak daha mı efektif? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Ben ayrı ayrı kullanıyorum. Shadowfiend'i manam ortalanmışsa ve fightın bitmesine ortalama manaya gelen zaman kadar varsa açıyorum. Hymn ise son çare olarak 10k altına indiğimde, fight sonu bile olsa basıyorum ne olur ne olmaz diye. 85 değilim daha gerçi ama bu şekilde kullanırım sanırım onları. Bir de son son çare Mana Pot :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Bi priestin eksikti Uluc :) Bu arada hymn+sf ile %80-90 arasi mana getirisi düsünülürse, combata bagli kullanilmasi daha mantikli bence. Yani gereginde tek tek gereginde ikisini beraber vs. Hymn+sf ve mana pot CD'leri güzel ayarlanirsa hic mana problemi de olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 0 mana ile hymn+sf %80 mana doldurur mu? Sanki doldurmaz gibi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Hoh + Sf raid dışında 38-40k dolayında mana verir bu da ortalama olarak %40 dolaylarında bir değer demektir, %80 diye bir rakam başka bir konuda başka biri tarafından verilmişti daha önce ama orada da böyle olmadığını belirtmiştim, gerçek rakamlar bunlardır. Gelelim bunları nasıl kullanacağımıza. Tamamen fight yapısı ile alakalı bir durum ben %75 dolaylarında sf ile başlayıp peşinden trinket proc + hymn of hope ile devam edip ardından eğer mümkünse tide + trinket proc ve son olarak tekrar sf + mana pot ile devam etmenin daha doğru olacağını söyleyebilirim. Blood elfseniz en başa ATyi ekleyebilir ve her up olduğunda kullanmaya devam edebilirsiniz tabiki. Trinket proc: use efekti olarak spirit veren trinketları kastediyorum burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Holy mastery'si echo of light hakkında ki düşüncelerin nelerdir? %12.5 mastery yapmak şartmıdır sence? mesela glove'a mastery yerine haste enchanti yapsak daha işlevsel olmazlı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Elderon said: Holy mastery'si echo of light hakkında ki düşüncelerin nelerdir? %12.5 mastery yapmak şartmıdır sence? mesela glove'a mastery yerine haste enchanti yapsak daha işlevsel olmazlı? Holy isen haste olarak 12.5 yapman yeterli. Daha üzerini mastery e abanmak gerekli. Spirit sorunu çekmediğini varsayıyorum tabi. 12.5 mastery şartmıdır demişsinde, zaten amaç masteryi arttırabildiğin kadar arttırmak. Yani 12.5 masteryim oldu artık haste abanıyım değil, 12.5 haste oldu artık mastery abanıyım denmeli. (Burası benim görüşüm) Dolayısıyla, 12.5 haste den sonra, reforge ile haste ler masterye, criticallarda mastery e (zaten hit falan varsa kesinlikle mastery e) verilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 1600 Spirit'e ulaştım hc öncesi eşyalarımla ki 4 yeşil var üstümde. Normal healin manası 1800, greater ve flash 5.5klarda dolaşıyor, acı çekmekteyim şu an. 70k mana var. Spirit + Haste cape yürümek baya zorlayacak sanırım :/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Haste den önce öncelik spirit olmalı. Yoksa yeterli mana pool yok, yeterli regen yok.. Haste olsa nolur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Bu nedir abicim ya. İlk raidimi yaptım. Deli gibi heal atmak gerekti. Attık attık ve mana bitti. Hiç öyle chakra açıyım renew atıyım, küçük heal kombinasyonu yapıyım falan olmuyo. QQ ulan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar