trapt Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 İçmiştik cümleten indirmiştik rakıyla-ciğeri.hatırlar mısın ciğerim.. Islatmış idik maaşını beşir gibiyim herşeyi..bilirim. Hep beraber toplaşıp bi kahve içmeye gidelim. Haftada 3 kez görüşürken bayramlara kaldık efenim. Podyumun kralı ben,manken ben,sana noluyo desem ? Herkes bana bakarken derler sana ne bu üstündeki desen ? Hatırlarmısın Dedaman yolunda akibetim zort olunca demişlerdi nedir bu esen ? Hep beraber barışıp para saçmaya gidelim auhshdash Koreden misafirlerim geldi hepiniz yalan oldunuz Toplaşıp bira içelim bak hepimiz gidiyoruz efenim. Senin ve Whiplashin mesajlarını duymuyorum ben. Geç olacak sonra kaçtığımızda anıra anıra ağlarsın sen. Sanatsal anlamı çok büyüktür.Ben podyumlarda sabah akşam çalışırken,defile üstüne defileye çıkarken.bi arkadaşım prim yapıyo ama yinede arkadaşımdır işte.ona atfen ahusdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 dilan sana şiir yazmışlar gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 başıma bir iş gelmeyecekse dilan'ı beğeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Ah unuturmuyum o hayal meyhanesini. Pek içmiştik.Negzeldi be.. Anımsadım gittim ötelere berilere. Dedeman yolunda akıbetimiz hiç belli olmuyor ki zaten. (meyhanede bitirdiniz paralarımı ajkshak) Koreli misafirler whiplash yüzünden yalan oldu. Hepsi onun suçu. Hepiniz gidiyorsunuz bir yerlere kaldım ben buralarda. Özlicem sizi çok çok. Nolur görüşelim tenhalarda menhalarda. Göksu da brighton'da Harbi yalnızım ya. :( kelimeler kıyafetsiz ben kifayetsiz yazım kafiyesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 trapt da mı manken. paticik manken ajansı kuralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 it's a trapt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ahmedinejad said: başıma bir iş gelmeyecekse dilan'ı beğeniyorum. üzülme..artık ben varım..ayrıca iş gelebilir..lise çıkışı apaçisi salarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Longshanks said: it's a traptyapılmalıydı. GENCLER MANKEN ARKADASLARINIZI FORUMA BEKLIYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Veronika'yı bi ikna edemedim yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Longshanks said: it's a trapt ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Aluriel said: Longshanks said: it's a trapt ahahah her başlıkta da olmazki yau .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 hayal kahvesi var bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Kaleiçi'nde dimi şu aşağı inerken sol tarafta ki yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Evet roof'un karşısı olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Eh var tabii oralarda ftoğraflarımız. Gençliğimiz de takılırdık asdafa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Gençliğinde ? Ne zamanlara tekabül ediyor ? Hakkaten sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 geçen aya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Akhlaur said: Gençliğinde ? Ne zamanlara tekabül ediyor ? Hakkaten sordum. lise zamanı.2003 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Sen whiplash ten büyüksün yani.Bu arada o zamanlar selçuk abi mi vardı ? Enisi falan biliyorsundur sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PembeTavsan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 kendisi şuan size baya kızgın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Akhlaur said: Sen whiplash ten büyüksün yani.Bu arada o zamanlar selçuk abi mi vardı ? Enisi falan biliyorsundur sen. Yok canim. Esit yillara tekabul ediyor. Ayrica kimseyi bilmiyorum. Bir tatto cumuz vardi onu bilirim. Uhehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 pati ölmüş arkadaş. migrate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Oha lan hesapladımda 2003 te bende lisedeydim galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar