ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 hitmen, velvet ass., saboteur, splinter cell, ass. creed gibi suikastçı yada özel ajan gibi oyunlar varmı bildiginiz bu saydıklarım dısında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ayni kafada oyun bakarken vegas 2 yi realistic mode da full silenced pistol ile gorunmeden oynamaya calismak gibi bi fantaziyle bitirmistim gayet keyifli gelmisti. bir de conviction var, bilmiyorum keser mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ya aslında illa 3rd person olmasına gerek yok fpsde ollabilir yada başka tür önemli olan konsept benim için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 death to spies diye bir oyun vardı sanki. Öyle çok süper bir oyun değildi ama oynanabilitesi olan bir oyun, zorlayıcıydı da, keyifli olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 FPS olanı varsa oynarım ben de. TPS sevemedim bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 DEUS EX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 pek suikast degil ama sneaking seversen mgs 1-2 tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 alpha protocol var bide. oyunu hiç silah kullanmadan hiç adam öldürmeden (bayıltarak sadece) bitirmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 alpha protocol (tu) oyun bugfest di, cok guzel fikirlerin kotu sekilde uygulanisi. ama gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Thief serisi var (tu) gizlilik falan istiyorsan. onnumara oyundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 thief bahsedilen oyunlardan cok ayri. hitman'de citir citir adam oldurursun, thief adam oldurmeden gectigin bolumler icin odul verir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 commandos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 arkadaşlar dediğiniz oyunları malesef oynadım thief, commandos deus ex bunları yazmayı unutmuusm mgs dide bunların dısında yokmu ya hatta sniper elite i bile oynadım oıadjad yokmu baska bildiginz cıkmıo heralde böle oyunlar artk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 commandos diyince anılarım depresti. aynı tarzda desperados, robin hood falan vardı. ve oynamaktan en fazla zevk aldıgım oyunlardan birkacı bunlardı harbiden. tekrar oynasam mı acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 alpha protocol'da pistol+sneak aldığında suikastçi gibi hissediyorsun kendini. benzeri bir etkiyi deus ex'de de yaşayabilirsin hatta bunda sniper var. hitman oyununda da kostüm felan değiştirerek hedefe ulaşmaya çalışıyorsun. commandos ve thief suikast oyunu demek zor. splinter cell serisi dahil oynadıysan zaten sorman hata. bir sürü oyun oynamışsın, dön onları tekrar oyna. "cıkmıo heralde böle oyunlar artk" demişsin de, yeni bir şey değil ki çıkmaması, sıklıkla yapılan bir oyun türü değil sneak+suikast olayı. yani eskiden de böyleydi. en son assassins 2, dark brotherhood ve alpha protocol çıktı işte. farklı bişiler istiyorsan, alias, perfect dark, death to spies, chronicles of riddick, no one lives forever, project: snowblind, psi-ops, XIII, james bond: blood stone oyunlarına bakabilirsin. çok fazla şey umma ama. ya da fallout oyunlarını açıp stealth+sniper ile oynamayı deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ispatipapaz said: arkadaşlar dediğiniz oyunları malesef oynadım thief, commandos deus ex bunları yazmayı unutmuusm mgs dide bunların dısında yokmu ya hatta sniper elite i bile oynadım oıadjad yokmu baska bildiginz cıkmıo heralde böle oyunlar artk abi zaten madem bunları oynamışsın, dediğin türde başka iyi bir oyun çıkmış olsa eminim ki haberin olurdu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 sniper: ghost warrior mu ne vardi. oyun motorunda is var, ama ilk versiyonda ai problemi vardi, adamlar senin barrett ile ruzgar fall off falan hesapladigin mesafeden sana keles ile headshot cekiyordu, o mesafelerden durbunsuz goruyordu vs. ama patch sonrasini cok methediyorlar. ben henuz oynamadim ama potansiyel vardi. indirilip denenir yani, deger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 gece gece canım çekti böyle bi oyun. splinter cell conviction indiriyorum bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 ispatipapaz said: velvet ass., ass. creed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 http://image.spreadshirt.com/image-server/image/composition/17170635/view/1/producttypecolor/1/type/png/width/378/height/378/troll-face_design.png http://www.iyieglenceler.com/resimler/oyuncu/Veysel_Diker_5844_resim_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 toggie said: commandos diyince anılarım depresti. aynı tarzda desperados, robin hood falan vardı. ve oynamaktan en fazla zevk aldıgım oyunlardan birkacı bunlardı harbiden. tekrar oynasam mı acaba. ilk çıkan desperados neydi yaaa. balonla asit mi bombamı ne salıp sonra da keskin nişancınla vurup patlatıp adam öldürüyodun vs. müthişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 1982gonzo ctrl+I.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar