Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 ya abi bu companionlara at felan verebiliyo muyuz kendimi kescem sinirden karı kayboldu gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 kullanmamama rağmen dwemer (dwarf) armoru çok beğendim ben çok iyi duruyor, manly armor tam bide şöyle bişey var, ne armoru bilmiyorum: images4.wikia.nocookie.net/elderscrolls/images/b/ba/IMG_2171.jpg edük: konrolleri ve uiyi adam etmek için patchi yükleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 kompanyon zorunlu mu ya, ben sevmiyorum pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 ben daha ev satın almadım nerede bekliyor bu tipler? bir de köpek değil de kurt falan olsaymış keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 değil zorunlu. spark sanırım maalesef. norak, o dark brotherhood filan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 hmm yok db değilmiş o, spo olmasın yazmayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Kenarda bitmesi gereken 2 oyun dururken bunu alsam mı diye düşünmekdeyim.. Bugların geçmesini falan mı beklesem yoksa herşeye rağmen 60$ değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 zaman limiti olmayan conjureları unsummon edebiliyor muyuz? stealthın içine ediyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 bemre said: Kenarda bitmesi gereken 2 oyun dururken bunu alsam mı diye düşünmekdeyim.. Bugların geçmesini falan mı beklesem yoksa herşeye rağmen 60$ değer mi? Degmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 bu linen wrap bir halta yariyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Gördüğüm en güzel oyunların arasına girdi, bayıldım resmen, herkese tavsiye olunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Popeye said: bu linen wrap bir halta yariyor mu? önceki oyunlardaki gibi dekor eşyası görünen o ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 hadi yav, milyor tane topladim o ilk girdifim dungeondan, faydasizsa atiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 kaybettim companionu high hrotgara giderken içinde bi dünya eşya ile hll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 dungeon a girdiginde yanında olabilir, yada ilk sana katıldıgı yerde takılıyor bazen bi kontrol et, eheh, bende silver blade in mudurunu indirmeye giderken random encounter dragon giant a daldı, giant indirdi dragonu 1 v 1 de :) bende lootladım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 koşarken stam bittikçe whirlwind açıyorum, yabanda inn'e girerken kullandım. inn'den çıkışta kuryenin biri mektup getirdi "falanca inn yanında bağırmışın diye duydum" diye söze giren. of şahane oyun ya, masa üstünde okuduğum kitaptan map marker çıkıyor, milletin konuşmasını dinleyince sidequest geliyor filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 köpek yanımda at üstünde tarkan moddayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 bu arada sidekick'ler ölebiliyor aklınızda olsun, benimki ölmedi de ölen varmış heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 abi öldürmeseydin belki hayatının romanını yazıcaktı adam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 sen kacirmissin esas mevzuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 adam kör, o yüzden kitabı da boş falan ama körler de düşünebilir. ayrıca oyunu oynamadım. %95'te ve 5 kb ile indiriyor yaşasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mouse konsol kontrolü gibi mi sizde de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 quest muest bakmadan bodos daldım 2 hand axela. whiterun köyüne geldim ufacık tas tabak çaldım diye bana dalmaya kalktı inn'deki barmenle yancısı. kesiyorum ölmüyorlar tekrar diriliyorlar falan. baya bi 2 hand skili ve 1 level geldi ordan. sıkıldım dükkanları soyayım dedim, geceymiş kilidi kırıp girince whiterun guardlardan biri daldı, onu kestim tüm guardlar düşman şimdi bana gidemiyorum da bi yere. kitlendim kaldım anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar