Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls V: Skyrim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kullanmamama rağmen dwemer (dwarf) armoru çok beğendim ben çok iyi duruyor, manly armor tam

bide şöyle bişey var, ne armoru bilmiyorum:

images4.wikia.nocookie.net/elderscrolls/images/b/ba/IMG_2171.jpg

edük: konrolleri ve uiyi adam etmek için patchi yükleyin
Mesaj tarihi:
Kenarda bitmesi gereken 2 oyun dururken bunu alsam mı diye düşünmekdeyim.. Bugların geçmesini falan mı beklesem yoksa herşeye rağmen 60$ değer mi?
Mesaj tarihi:
bemre said:

Kenarda bitmesi gereken 2 oyun dururken bunu alsam mı diye düşünmekdeyim.. Bugların geçmesini falan mı beklesem yoksa herşeye rağmen 60$ değer mi?

Degmez.
Mesaj tarihi:
dungeon a girdiginde yanında olabilir, yada ilk sana katıldıgı yerde takılıyor bazen bi kontrol et,

eheh, bende silver blade in mudurunu indirmeye giderken random encounter dragon giant a daldı, giant indirdi dragonu 1 v 1 de :)
bende lootladım :P
Mesaj tarihi:
koşarken stam bittikçe whirlwind açıyorum, yabanda inn'e girerken kullandım. inn'den çıkışta kuryenin biri mektup getirdi "falanca inn yanında bağırmışın diye duydum" diye söze giren.

of şahane oyun ya, masa üstünde okuduğum kitaptan map marker çıkıyor, milletin konuşmasını dinleyince sidequest geliyor filan.
Mesaj tarihi:
quest muest bakmadan bodos daldım 2 hand axela. whiterun köyüne geldim ufacık tas tabak çaldım diye bana dalmaya kalktı inn'deki barmenle yancısı. kesiyorum ölmüyorlar tekrar diriliyorlar falan. baya bi 2 hand skili ve 1 level geldi ordan. sıkıldım dükkanları soyayım dedim, geceymiş kilidi kırıp girince whiterun guardlardan biri daldı, onu kestim tüm guardlar düşman şimdi bana gidemiyorum da bi yere. kitlendim kaldım anasını satim
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...