hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 of oyun çok iyi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 209,537 olmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 bu arada oyuna ilk başladığımız keep e dönerseniz sonradan 1-2 güzel item çıkabiliyor, ben 2 magical item buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 ya şu alchemy tariflerini artık kaydetse oyun bide harita ÇOOOOOOK küçük değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 en büyük şehir neresi? imperial city kıvamında böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 büyük şehirler arası ulaşımın geri gelmesi iyi olmuş, ilk kez gidebilmek için tüm kıtayı geçmek gerekiyor yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 ya one-handed skill debuff yedi ama active effects listesinde birşey yazmıyor, attribute damage sanırım eski oyunlardaki ama shrine tamir etmedi. restore attribute büyüsü/iksiri filan da yok etrafta. bir fikriniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 tek fikrim son kalan 700 mb ta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 ya level atlamak çok mu kolay bug mı var, conjuration coştu felan ilk quest mekanında örümceği kestim iskeletlerle takılıyorum level 5 im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 ilk 10 lvl filan öyle, sonra yavaşlıyor ama gene eski oyunlar kadar yavaş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 7 oldum bleak hollow sanctuma yeni girdim daha, level scaling varsa popomu kescekler ilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 beyler o bu değilde oyun iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 öyle. :) of molag bal titretti heh. çok efsane mekanlar var, ned stark çıkacak bir yerden bekliyorum heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 ben de beğendim yea iyi birilerini öldürünce hemen gelmiyor artık galiba karanlık biladerler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 oyun güzel hoş fakat şu vurma hissindeki odunluk, inventorynin gudikliği sövdürdü baya. ama sonuç olarak 8/10 bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 ya siz masterda mı oynuyosunuz, light armor fighter mage oynamaya çalışıyorum da zorladı biraz bu iskeletlerin lordu felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 7.5 çalışır benden.2 saat olmadan dragon öldürmem üzdü beni sırf bu yüzden merak ediyorum nasıl sonuçlanacak bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 craftingin daha hızlı artması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Tyrannus said: ben de beğendim yea iyi birilerini öldürünce hemen gelmiyor artık galiba karanlık biladerler? nerde girdim hatırlamıyorum ama bir innkeeper a 'çevrede ne haberler var' diye sorunca 'abi bi cocuk brotherhood u arıyomuş bi git bak istersen' dedi quest eklendi ama daha gitmedim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 yahu bende yolda gidiyorum atla, assasin in biri saldırdı. db denmiş. üzerinde not vardı, işi bitirince gel x de beni bul diye. biraz güçleneyim gidip vericem küsküyü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 2h ile çılgın atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Sam said: Redeagle said: Herifler tenezzül edip hotkey bile koymamış oyuna. favorites menüsünü açınca hepsine tuş atayabiliyorsun. öğrenince çok rahatlattı. Böyle bişe varsa köpeğin olim. Oyun zevkim 20 kat artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Herhangi bir item yada spelle gel f e bas.Oradan oyun içinde q ya basarsan orada beliriyor o.Oradaki menüde 1 2 3 vs atayabiliyorsun rahat ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 - Merhaba yabancı ben Sven. Bi kızdan hoşlanıyorum ama sanırım köyün elfiyle çıkıyor. Elfin ağzından yazdığım mektubu götürüp kıza verir misin lütfen, böylelikle kız bana kalır. - .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar