Norak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 bear cavalry esprisinden geçilmezdi sonra ortalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 abi mounted combat dragon riding dragon mode neden ingilizce yazıorm lan düzgün büyüler çeşitli büyüler HERYERDE BÜYÜLER HAHHAHAA bu oyunun potansiyeli çoooooooooook büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 ses said: asdasdasd dalga geçer gibi su effectlerini görselleri falanda koymuşlar. ulan madem var elinde eklesene oyuna. hadi dragon'a binmeyi ne bileyim mount tiplerini vs.'leri koymadın DLC yaparsın diye, ama grafik improvmentlerı koymamak neyin kafasıdır. Mikrosoft kafasi diyoruz biz buna Iksboksa cikan oyunlarin kutu iceriginde pc ve ps3 versiyonlarindan icerik olarak zerre fark olmamasini istiyor, ve anlasma imzalatiyor direk yapimcilara Eh tarihi eser olan iksboks da kastirmadan calistirabilsin diye bole maymunluklar yapiyorlar, hi-res tezture packi oyunda ayri vermek bu yuzden standart oldu, bioware de misal diragin eyc de yetemediginden diil sirf mikrosoft yuzunden ayri cikardi packi Kagit ustunde super duran fikirler, pc dede cogu yeteri kadar emekle yapilaabilir seyler, ama iksboks bozuyor isi iste, cikardiklari dlc de bile kollamalari lazim Sonra nedir bu hate diyor millet, herifler dandik makinalari ile resmen bagladilar butun oyunculugu, sirf MS daha cok kazansin diye cekiyoruz su iskenceyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 eh x-box 720 (şimdilik öyle diyorlar) çıksında rahatlayak madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Bone said: bizim gibi adamların japonca seslendirme ingilizce altyazıyla oynaması lazım zaten.. üşenmesem kurardım. http://www.youtube.com/watch?v=XVkYfxxe2fE http://www.youtube.com/watch?v=f7PcKGIlRRE http://www.youtube.com/watch?v=jcR0Y-O4FRM Olmamis, kiymamislar paraya chad ulfric disinda bisi yok Paarthurnaxi wakamoto ya, alduinide erochimaruya seslendirselermis bir kere daha para verebilirdim oyuna asdfasddad Ulfricin ses uymusta ben olsam daha yaratici olurdum, nakataya filan seslendiricen biji ulfric direk, fate zero gibi butun seinen efsanelerini toplican hatta usenmeyip, acimican paraya Hala deus ex caponca pack bekliyorum oynamak icin, char var lan daha ne istiyim eheuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 bir iki yerde okuduğuma göre japonyada perfect review score çeken hemen hemen ilk western oyunuymuş sanırım. eğer top tier seiyuu çakarlarsa ileriki oyunlara pazar genişletme adına şahsen bidaha ingilizce seslendirmenin yüzüne bakmam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 bu todd howard ın konusması baya uzunmuş aslında, öceki sayfadaki kısım sadece bir parçası: http://www.strategyinformer.com/news/16518/howard-average-of-75-hours-play-time-for-skyrims-millions-of-gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Sparkcaster said: http://www.youtube.com/watch?v=AYOFLqItuW4&feature=youtu.be abi şaka gibi, adamlar bu kadar şeyi bir haftada yapabiliyor ve bu kadar dandik bir oyun çıkarıyorlar yine de dlc felan olaraka satabilmek için Dur dur, şimdi bunlara sahip olamayacak mıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 ilerde eklenebilir yada eklenmeyebilir de diyorlar, işte bilmiyoruz henüz diyore todd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 High res blood pack e subscribe oldum. Otomatik yuklendi mi simdi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 oyuna girerken yüklüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Fucking cool. Konsolu yakmaya karar verdim. Long live steam ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 SkyUI modunu da dene, inventory olayını baya geliştiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 mis gibi oyun ama main storyi bitirince oyundan soğudum meh daha dark brotherhood questlerine bile başlamamıştum halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 asyali dostlarimiz akmaya baslamis ortamlara http://static.skyrim.nexusmods.com/downloads/images/8486-2-1328796413.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Viktor said: ses said: asdasdasd dalga geçer gibi su effectlerini görselleri falanda koymuşlar. ulan madem var elinde eklesene oyuna. hadi dragon'a binmeyi ne bileyim mount tiplerini vs.'leri koymadın DLC yaparsın diye, ama grafik improvmentlerı koymamak neyin kafasıdır. Mikrosoft kafasi diyoruz biz buna Iksboksa cikan oyunlarin kutu iceriginde pc ve ps3 versiyonlarindan icerik olarak zerre fark olmamasini istiyor, ve anlasma imzalatiyor direk yapimcilara Eh tarihi eser olan iksboks da kastirmadan calistirabilsin diye bole maymunluklar yapiyorlar, hi-res tezture packi oyunda ayri vermek bu yuzden standart oldu, bioware de misal diragin eyc de yetemediginden diil sirf mikrosoft yuzunden ayri cikardi packi Kagit ustunde super duran fikirler, pc dede cogu yeteri kadar emekle yapilaabilir seyler, ama iksboks bozuyor isi iste, cikardiklari dlc de bile kollamalari lazim Sonra nedir bu hate diyor millet, herifler dandik makinalari ile resmen bagladilar butun oyunculugu, sirf MS daha cok kazansin diye cekiyoruz su iskenceyi şu videodekilerin hepsi xbox sürümünde de olabilecek şeylerdi ki zaten çoğu görsellik değil işlev üzerine. bence olay bu değil. little big planet'de olduğu gibi oyuncuları gaza getirmeye mi çalışıyorlar "bakın lan biz 1 hafta neler yaptık sizi de görelim alın creation kit" diye yoksa dlc satmak mı istiyorlar artık bilmiyorum görücez. oyuncu kitlesini böyle körükleyerek oyunun sürekli popüler kalmasını sağlayabilirler. zaten tanıtım videosunda bi dünya reklam olmuş olan ve skyrim bilmeyen adamın bile ağzına dolanan arrow in the knee muhabbetini de kullanmışlar. popülerlik ve devamlılık kastırıyolar bence. ki zaten bu oyuna eklenebilecek şeylerin sınırı yok, zaten oyun motoru çok esnek, e yapımcı da destekliyor yardırır gider yani. oyundan çok lbp gibi platform olabilir bi bakıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Bikaç gün önceki oyunumu şimdi devam etmek istedim, o savedeki içerik artıkın yok diye uyarı verdi. Niyeki ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 mod kaldırmış veya eklemişsin ayrıca bişey olmaz rahat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 oyuna yeniden başladım caster kasayım dedim bu sefer de çok noobish bi soru soracam, dual casting tam olarak ne oliyi ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 iki eline de aynı büyüyü alırsan dual casting oluyor -bi de aynı anda cast edersen tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 iki eliylen yapıyo iste ? soruyumu yanls anladm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 aynı anda cast etmediydim hmms ok bi deneyim de daha spark la takılıyorum sdf saol saeros reiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 razzRaziel said: Viktor said: ses said: asdasdasd dalga geçer gibi su effectlerini görselleri falanda koymuşlar. ulan madem var elinde eklesene oyuna. hadi dragon'a binmeyi ne bileyim mount tiplerini vs.'leri koymadın DLC yaparsın diye, ama grafik improvmentlerı koymamak neyin kafasıdır. Mikrosoft kafasi diyoruz biz buna Iksboksa cikan oyunlarin kutu iceriginde pc ve ps3 versiyonlarindan icerik olarak zerre fark olmamasini istiyor, ve anlasma imzalatiyor direk yapimcilara Eh tarihi eser olan iksboks da kastirmadan calistirabilsin diye bole maymunluklar yapiyorlar, hi-res tezture packi oyunda ayri vermek bu yuzden standart oldu, bioware de misal diragin eyc de yetemediginden diil sirf mikrosoft yuzunden ayri cikardi packi Kagit ustunde super duran fikirler, pc dede cogu yeteri kadar emekle yapilaabilir seyler, ama iksboks bozuyor isi iste, cikardiklari dlc de bile kollamalari lazim Sonra nedir bu hate diyor millet, herifler dandik makinalari ile resmen bagladilar butun oyunculugu, sirf MS daha cok kazansin diye cekiyoruz su iskenceyi şu videodekilerin hepsi xbox sürümünde de olabilecek şeylerdi ki zaten çoğu görsellik değil işlev üzerine. bence olay bu değil. little big planet'de olduğu gibi oyuncuları gaza getirmeye mi çalışıyorlar "bakın lan biz 1 hafta neler yaptık sizi de görelim alın creation kit" diye yoksa dlc satmak mı istiyorlar artık bilmiyorum görücez. oyuncu kitlesini böyle körükleyerek oyunun sürekli popüler kalmasını sağlayabilirler. zaten tanıtım videosunda bi dünya reklam olmuş olan ve skyrim bilmeyen adamın bile ağzına dolanan arrow in the knee muhabbetini de kullanmışlar. popülerlik ve devamlılık kastırıyolar bence. ki zaten bu oyuna eklenebilecek şeylerin sınırı yok, zaten oyun motoru çok esnek, e yapımcı da destekliyor yardırır gider yani. oyundan çok lbp gibi platform olabilir bi bakıma. skyrim serinin ilk oyunu olsa dedigin dogru olabilirdi ancak adamlarin hicbir gazlamasi olmamasina ragmen hala fanatik gibi morrowinde mod kasan bi guruh var oblivion, f3 ve NV nin milyonu gecen modlari var toplasan dedigimde teori dgeil gerceklik direk, MS kesinlikle disc iceriginde PC ile iksboks arasinda veya PS3 arasinda fark olmasina izin vermiyor, tarihi eser DVD leri kullaniyor oyunlar bu yuzden hala, release de texture farkina bile izin vermiyor adamlar mod konusunu gectim update bile cikaramiyor yapimcilar, gabe newell in xbox livi icin tren kazasi benzetmesi yaptigi meshur bir konusmasi var, iksboks da oyunlarini alan musterilerden "MS biz beles ek icerik yuklemek istedigimizde bile engel oluyor, bizden para talep ediyor hali ile PC ye bedava verdigimiz icerigi size parayla saticagimiz yok, bu iceri sizlere ulastiramadigimizdan ozur diliyoruz" demisti TF2 konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=jasW6fya8zA&feature=youtu.be AHAHAHAH akiyor modlar, resmen akiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 şu japonca dil dosyalarını nerden bulup nasıl eklerim oyuna? okadar google ladım bi sonuca ulaşamadım. japonca seslendirmelerle bambaşka olmuş oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar