Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 ABV Steam, daha 3 gün önce greenman'den 53 dolara aldım öfffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 3 lü packi aldım morrowindi bile tekrar oynayabilirim bir ara iyi harika oldu indirim gelmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 STEAM SERVERS ARE TOO BUSY BLAH BLAH http://images.wikia.com/mlp/images/9/93/Angry_fluttershy_3.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 ya almamak için zor tutuyorum kendimi OOEEFFFFF, steam donumu mu alacaksın ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 texture pack 3.1gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nivea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 HELL YEAH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 öeh oyunun kendisi kadar neredeyse pack, neyse yüklesin dursun bari. yalnız min 1gb vram istemiş, vur deyince öldürmüşler galiba. 6950 1gb kasılırsa canım sıkılacak. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nivea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 bethesda ya laf edenler neredeydi yav bi ortaya çıksınlar. adamlar her hafta yeni güncelleme çıkarıyor tebrik etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Alıp almamak arasında kalanlara yardımcı olması açısından şöyle yazayım. 39,99$ = 70,38TL oyun 70,38TL arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 bedava verseler /v/ den giftlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 yerde bulsam alirim ama sevdigim icin filan degil, cope atmak icin TAMAMMI? http://www.darkmirage.com/blog/wp-content/uploads/2011/02/06_tsundere07.jpg *mooooooooooooooo* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nivea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 warezciler panikte gfdsgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 yok be açık fikirli adamım ben 30 level oynadım ama olmayınca olmuyor napıyım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 uninstall wizard'la iyi gene lvl 30, bayağı zor o sınıf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 barbu said: Alıp almamak arasında kalanlara yardımcı olması açısından şöyle yazayım. 39,99$ = 70,38TL oyun 70,38TL arkadaşlar. kontrol ettim, evet, sen de 1,76'dan çarpmışsın ufhkpfos çoh üzülüyorum ben ya, 70 tl verip 9 tane oyun aldım abi ben bu ay, şimdi sadece 1 oyuan 70 tl :( hem de online bir oyun da değil. hemen bu gece bir kız arkadaş bulsam ve 1 hafta önceden sevgililer günü hediyesi al bence son güne bırakırsan çok kalabalık olur çarşı pazar desem, hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nivea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 ea gibi noob firmalar release den sonra oyunların yüzüne bakmazken bethesda pc ye ne kadar değer verdiğini gösteriyor adamlar her hafta yeni update çıkartıyor bence değer o paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 skyrim 25 dolara düşerse alırım. 40 dolar çok ya. bi de indirime girmiş sözde. gerçi bizim burda euro'dan çalışıyor. 50 eurodan 35 yuroya düşmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 BAĞLAYIN LAN BENİ, ÇOK ALMAK İSTİYORUM LAN :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Bethesda ya deger, adamlar oyunlarinin basarisini mod komunitesine mal ediyor, workshop filan mukemmel isler yani Bide bu devirde konsoldan port oyun cikarip ona bile yetemeyen firmalar var biyover gibi, diragin eyc 2 ye verilen her kurusa acirimda skyrime helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 fenris said: bir de şu itemı yaptım, şöyle para yaptım muhabbetleri de çok boş geliyor bana... çünkü bunlarla yapacak pek birşey yok oyunda :/ son boss u dövemeyen oldu mu? veya oyunda "şurası çok zor takıldım" filan diyen? yani keşke en azından optional kastıran bi boss filan koysalardı (misal:bg2 kangaxx, m&m6 Q...) insana bi başarı hissi veren... var aslında "kastıran optional boss" olayı. maskeli elemanlar var, fighterla oynarken feci kastırıyor. sen yanına gidene kadar fireballa öldürüyor adam. ha, roguelar 3000000x critical hitlerden felan bahsediyor, eğer sen de öyle oynadıysan çok kolay gelmiş olabilir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 said: To celebrate the opening of the Steam Workshop for Skyrim, Valve and Bethesda have teamed up to bring you the Portal 2 Space Core mod, which will let the aggressively space-centric little robot tag along on your adventures in Tamriel. Also, since Skyrim was the only major release of 2011 without Nolan North in it, you should consider this mod a patch to fix that problem. You can now feel free to include Skyrim in the "Nolan North" section of your video game library, which is to say, your video game library. GABEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 looooooooooooool buldum indiriyorum hemen! of bu steam workshop modları kastıran bütün oyunlara gelse ne güzel olur, medieval 2 modları filan çok kasınç. neyse wheatley'i girer girmez görmedim, sonra bakacağım nerdeymiş de yeni dokular farkettirdi hissedilir. yalnız bir corruption gördüm alakasız bir noktada. ah bir de dx11 ekleseler tadına doyum olmayacak. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nivea Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 yeni dokular güzel olmuş. eskileri de iyiydi gerçi ama asıl bomba modlar tabii ki yüzlerce mod gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 dwemer bölgeleri süperdi, epik oldu şimdi high-res ile. herhangi bi takılma yavaşlama vb de yaşamadım baya iyi. bide galiba bazı dosyalar yanlış yerlerdeymiş, şurdan düzeltilebilir: http://forums.bethsoft.com/topic/1343691-info-detailed-analysis-of-highres-pack-click-to-learn/ - - - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 high resolution high resolution dedikleri bu muymuş? low'dan medium'a geçtik. biraz daha kasarlarsa high'a çıkabilirler. inanıyorum bunu başarabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar