ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Gangren said: Sam'in farklı ortamlarda da oyunu savunması gerekiyor :p (tu) ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Abi dragoncall ne harika bi shouttur, mekan bastırıyorum resmen ahaha süper lan. Bide ice formu çok seviyorum, daha ikinci seviyesinde ama heykel yapıo direk ahahah. Bitane highelf kaldırdı silahını tam vuracak bana pat öyle yere düşüverdi ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Oce4n said: verildi mi bilmiyorum ama. oynamayın abi bu oyunu http://teknoloji.milliyet.com.tr/bu-oyun-escinsel-yapiyor-mus-/oyun/haberdetay/30.11.2011/1469297/default.htm anne ben gay oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Asgard said: Oce4n said: verildi mi bilmiyorum ama. oynamayın abi bu oyunu http://teknoloji.milliyet.com.tr/bu-oyun-escinsel-yapiyor-mus-/oyun/haberdetay/30.11.2011/1469297/default.htm anne ben gay oldum bence bu oyunun hatası, bilinçli yapılmış birşey değil. neden? çünkü benim karakter erkek, başka bir erkekle konuşurken ben bi hatunmuşum gibi konuşuyor, hiç extra diyalog yok sanki karşısındaki hatun gibi. yani belli bir hata var bu işte, farklı diyaloglar koysa her erkek senden hoşlanmasa vs anlayacam da herkes sanki karşısında hatun gibi konuşuyor arkadaş. hata abi bu beni dinleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 bu arada lvl 45 oldum bi tane dragon görmedim, smithing'i yüzlemeden dragon yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 tmm işte sana pasif muamalesi yapiyor oynamayın bu oyunu mazallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Seru said: bu arada lvl 45 oldum bi tane dragon görmedim, smithing'i yüzlemeden dragon yok. abi code yazsana ne uğraşıosun =) ben 21 oldum kitap sayesinde. takılıorm sağda solda yapcak bişiler arıorm heh. destro 100 olsun cong 100 olsun bırakırım oyunu herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 valla kod falan ters, sıfır hile ile oynuyorum. sırf ana göreve başlamadan content'i emeyim diye oynuyorum işte, hiç ana görevi başlatmadım ama smithing 90 küsrü şimdi 100'e gelmek için 30 tane iron dagger'a bakar, onu 100'leyince ana görevin sadece ilk adımını yapıp ejderhaları açıcam item toplamak için sonra gene yan görevler falan. taa ki tüm yan görevleri bitirene kadar sonra ana görevi yapıp oyunu sonlandırırım. yani işkence çekmiyorum suark, sırf keyiften böyle uzatıyorum oyunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 heaaa warrior falansın dimi o zaman? mage olacaksan baya patlarsın çünkü. ez mode ya warriorlar -.-. levelım artmasın diye bi tarafımı yırtıorm resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 thief'im kütür kütür sneak 87 archery 87 pickpocket 100 lockpick 75 one handed 63 smithing 97 light armor 67 speech 58 alchemy 51 enchanting 56 resto 40 falan pek kullanmıyorum büyü. ilk başta arkadan dagger giriyorum ölmezse ki çok sağlam adamlar ölmüyor uzaklaşıp tek ok atıyorum, one handed yeni geliştirmeye başladım hiç perk'im yok o yüzden çift el melee'de çok iyi deilim ama archery'de uçup kaçıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 haa ben de seni towndan hiç çıkmadın sandım hiç dragon görmedim diyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 aquila said: herkes uslu dursa, kimse bi yeri alamazdi en basta. OZGUR SKYRIM! nord & breton'lar cyrodiil'e dalmış gallic styla, tiber septim de akıllarını almış. layıklarını bulmuş nord'lar. kaldı ki nord'lar yerli halkı değil oranın, gelip başkalarını sürmüşler ve hala sürüyorlar. bkz: forsworn hikayesi. "skyrim nord'larındır" tam ucuz ultra-nasyonelizm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 oranın yerlileri kim peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Dağda tepede dragon yerleri duruyor bunların dışında bir kere köy yolunda dragon indiydi kafama bunlar farklı ejderler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 öle random kafaya iniyor arada, ya aslında main q Keşke, main quest kaynaklı o dragon saldırıları daha belirgin olsaydı, yani bi kaos bi böyle heryerde yangınlar her yere saldırılar falan yok oyunda. Çok farketmiyor main questi yapmışsın yapmamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Sam emperor olacak adamsın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Birde o kadar at aldım kıydım paraya ilk action nalları götüne vura vura kaçtı şerefsiz gitti mi şimdi paracıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Viktor said: http://www.youtube.com/watch?v=4z9TdDCWN7g son kisim HNNNNNNNNNNNNNNNNNNNGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGHH you! you wield azura's voice?! how can that be possible?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 NolaxThensbane said: Birde o kadar at aldım kıydım paraya ilk action nalları götüne vura vura kaçtı şerefsiz gitti mi şimdi paracıklar kaçtıysa akıllı at bulmuşun bi yerden, sorun yok ölmediyse benimkiler direk adama dalıyor :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 HHHHHNGGGGGGGGGGGG hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Önce daldı sonra öldürdüm yaratıgı sonrada kaçtı şerefsiz hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 tamam başka yere fast travel yapınca gelıcek yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 ZaugnaKhaldun said: Sam emperor olacak adamsın :p olmam lazım zaten: - dragonborn, amulet of kings'le uyumluluk: check - stormcloak isyanını bastırma: check - alduin's wall kehanetini gerçekleştirme: check - dark bros skyrim şubesini yoketmek: check - bütün hold'larda thane'lik: check titus mede tahtı kendi teslim mi edecek yoksa ben mi gidip alıcam, buna expansion lazım büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Suark said: oranın yerlileri kim peki işin en ironik tarafı nord'lar atmora'dan gemilerle gelip aldmer (high elf) ve falmer'leri (hani yeraltında yaşayanlar şimdi) sürüyor. şimdi de reach'taki yerli halkı sürmeye çalışıyorlar. zaten nord'ların morrowind istilasının da nerevar ve tribunal tarafından nasıl bozguna uğratıldığı hep morrowind'de anlatılırdı. nord'lar ezilen değil direkt ezen halk hep. en son talos çarpmış ağızlarına, sonra uslu durmuşlar mecbur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Sam said: ZaugnaKhaldun said: Sam emperor olacak adamsın :p olmam lazım zaten: - dragonborn, amulet of kings'le uyumluluk: check - stormcloak isyanını bastırma: check - alduin's wall kehanetini gerçekleştirme: check - dark bros skyrim şubesini yoketmek: check - bütün hold'larda thane'lik: check titus mede tahtı kendi teslim mi edecek yoksa ben mi gidip alıcam, buna expansion lazım büyük. Dark Bro'ların questline'ı bitirdigim için seni öldürdüm ben o zaman. Emperor's Robes baya iyi durdu üzerimde, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar