stimpak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 q'ya bastığında açılan menüye gel. kısayol atamak istediğin büyünün üzerine gelince hangi tuşa atamak istiyosan ( 1-8 arası sanırım ) bas. o kadar. //edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 stimpak said: ahah , guardların çilesi. 11 Bunu ben yaptım. şimdi gidip guard'dan özür dileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 hay... lvl 18 olduk yeni kesfediyoruz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 esbern kapıyı açmıyor bugda kaldı nasıl buna kapıyı açtırıcaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 7thBreath said: esbern kapıyı açmıyor bugda kaldı nasıl buna kapıyı açtırıcaz ? en son autosaveden go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 bsa dosyalaıyla vs. uzun bi yol var, komple düzeltiyor sanıırm.. ben kolay yolu seçtim, o zone'a 2 kere gir -çık yap, düzeliyor . esbern'in konuşmalar jet hızıyla gçeiyo ama çok sorun olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 sağol stimpack dediğini yaptım oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 dragon olarak oynama modu var mı bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 map editor çıksın ilk kurcalayacağım şey o olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 xunn said: 8 tane var. Labyrinthian mı ne var ya, oraya girmeden dısarıda bi oda var, orada yerde Wooden Mask var. Onu takıp geçmişe gidiyosun, orada yıkılmamış büstleri var onların cutscenelerde gördügün, onlara takıyorsun. 2 tanesini ana quest sırasında alıyorsun, bi onlar kaldı bende. Dur yapayım ya. ilk o tahta maskeyi bıldum unfamilar energie yazanı hemen taktım ama ne geçmişe gitti nede bişey oldu anlamadım. bidaha deneyeyim bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ya ben de dayanamadım başladım level 5im daha da, böle iice bütün questleri yapmadan şehiri terk etmemeye çalışıyorum mal mal takılıorum etrafta, 1 ejderCAN kestim daha, da Devlere daldım ağız burun kıro bu levelda kesme ihtimalim yok mu? o yanıma verdikleri kadın ilen bearber takılıyorum o da yatio direkt tanklamaya koşunca dev ağzını kırıo. Bir de destroya odaklaniorum level atlayınca magickaya falan veriyorum daha çok, ama bi yandan da zırhlı ve bi elimde one hand takılıorum, Fakat sanki çok başarılı bi kombinasyon değilmiş gibi geldi, Siz nasıl oynadınız daha çok böle robe giyip pure mage falan oynayan var mı? İki elde de flames olup vs. Şu an sadece o büyüm var çünkü destroda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 o devler buglı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ben pure mage gidiyorum, ara ara zorlaşıo yeni büyüler geldiğinde ama asıl tek sıkıntısı büyülerin scale etmemesi. Gerçi etse baya op olurmuş mage. Dikkat etmen gereken levelının destructionla falan artması, yoksa büyülerinin scale etmediğini düşünürsen zorluk çekersin çok. Giantları kitelıyorum ben, şu anda 12 yim sıkıntım yok ama öncesinde vardı. kite yapıcan abi, dest. perki var impact diye, onu alınca çok rahat kesiosun. Bu arada, ben direk mage kafa oldugumdan, bıraktım questleri gittim direk mage college e yazıldım lvl 5 te. Te ne zamandır ordayım anca bitti orası. Büyüler pahalı biraz, çok para gidio ama yapcak bişi yok. Ha bide, fire en verimli olan ağaç onunla takıl, güzel büyüler geliyor ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 MrLevie said: hay... lvl 18 olduk yeni kesfediyoruz.... senin gene iyi ben sprinti lvl 25te keşfettim dsfa. hoş gene kullanmıyorum mage karaktere fazla ihtiyacı olmuyor. @mortis ilerde lighning boltu aldığında pek zorluk çekmeyeceksin zaten. dual cast ile atıyosun stagger atıyosun stagger. easy mode direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 pure mage gidiorum bende. once Conjure Flame Atronach sonra switch ediorum sol el fireball, sag el lightning bolt= win. kesemiycegin adam yok. bol bol spellcost reduce ve magicka veren item toplican tabi. cok zorlanirsam forst spellere geciorum kite ediyorum bi yandan heal basiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 peki zırh giymemin bi dezavantajı var mı yoksa böle mage robe tarzı bişey giyip mi takılam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ama sıkıntı olcak herhalde. Çünkü şimdi 12 falanım ben fireball çıktı, boltlar azar vurmaya başladı yaratıklara. 2-3 level sonra iice obsolete olcaklar ama bu sefer fireball chain light. e yetecek kadar manam olacak. E ama diyelim lvl 20 de ok oldu, ondan sonra? xunn'un dediği büyüler gelse bile lvl 50 de falan çok işe yaramaz olcaklar gibi. en iyisi level almamak ama yapcak bişi yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 level azken dev mamut kesememek normal zaten, biraz level alınca ekmek gibi kesiliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Mortis said: peki zırh giymemin bi dezavantajı var mı yoksa böle mage robe tarzı bişey giyip mi takılam pure mage olcaksan mage robe giy, bonusları güzel. zten o bonuslara ihtiyacın var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 zaten robe of archmagei aldıktan sonra başka bi chest kullanmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 skyrim nexus da arch mage robe a darkened graybeard robe skini cikmis cok gg olmus cektim hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ki armor veren büyüler var sıkıntı olmaz alterationda benim tek sıkıntım para, ev alamadım ya :s. tam dedim 5bin var bi baktım büyüler çıkmış 1000er verdik bitti gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 büyüleri etrafta gezerek dungeonlarda falan bulamio muyuz, hepsini satın mı aliosun ha bi de, mage olarak yanına hangi skilli alam, alchemy falan mı off çok heyecanlı lan UO oynuo gibi hissettim kendimi das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 var dungeonlarda falan spell tome olarak çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 çıkıo ama yani meh. Ben bişi almadım yanına, ama ench. veya alchemy lazım olabilir. Alch ypaıorm arada zevkine ama :p. Dest,conj ve restoya yönel. Dest conj ağırlıklı. Gerçi conj perkleri leş gözüküo bana. İllsuion da gidebilirsin çok güzel büyüleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar