Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Gauldhur'un amuletiydi galiba, o görev için winterhold'un oradaki mağaraya girmek için anahtar lazım oluyor ya, onu nerden bulabilirim diyenler için spoylır Winterhold'daki mage guild görevlerini başlatmamız gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 benim gibi gavatlık edip dişi karakter açıp dragon shoutunu gördükten sonra BU NE LAN ALLAH BELANI VERSİN diyenler; konsola showracemenu yazıyoruz ve oyunun başında karşımıza gelen karakter şekillendirme arabirimi tekrar geliyor. cinsiyeti erkek yapıyoruz ve mutlu mesut şekilde oynamaya devam ediyoruz. ancak oyuna olumsuz bi etkisi olur mu bilmiyorum. pek sanmıyorum, sonuçta dişi olmanın tek olayı diyaloglarda he yerine she diyor. en kötü she demeye devam ederler sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 lvl 28'de frost dragon bildiğin canıma okudu, kaçmak z orunda kaldım heh. frost dmg çok imba olmuş ama, hem stam yiyor hem slow koyuyor şimdi. shock da magicka yiyor. fire dot'luyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 lord_gorthaur said: oyunda Friendly Fire'a asla acımıyorlar. AOE sorun biraz şehir içinde. nasil kapatabilirim ben satirla felan düsmana dalarken oyunda bana yardimci olan adamin kafasina felan denk geliyor. bana wat ar yu duing felan diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 dabil mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 obliviondaki blackhand robedan bulan var mı ya.o zamanın normal armoru bulunuyor saçma bi yerden de robe varsa bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 companions diye katıldık, ne çıktı lan :( kurtadam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 companions iyidir, bi yere kadar lan ben ne yapıyorum kimlerle takılıyorum, acaba dogrumuyum diye gidip bence guzel bir sekilde sona eriyor :) iş bitsede gitsem oynasam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 hay companion spoiler ını açtım aaaaaa daha yeni girmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 :o slow time actim ama simdi cikis kapisi u need to raise bar diyo tikandim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 The_Delucian said: companions iyidir, bi yere kadar lan ben ne yapıyorum kimlerle takılıyorum, acaba dogrumuyum diye gidip bence guzel bir sekilde sona eriyor :) iş bitsede gitsem oynasam :), la o deilde ben o eale the huntress ı helalim yapmak istiorm, evinin kadını olsun istiyorum. rifter dan temple of mara dan amulet aldım, evlenmek için, de, sonra nolcak ya..napmak lazım evlemnek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 abi destruction nasıl kastınız ya resmen en zor skill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 oha nightingale armor badass. 2. karakterim wizard olcakti vazgectim gdfgfdfdgfddgfdh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 oha güzelmiş siyahı var mı onun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 thieves guild nerde ya bana daha denk gelmedi? volsung diye bir arkadaş var onu kesince de güzel şeyler bulunabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 bunu istiyorum bebegim icimde hissetmek istiyorum. verin bunu bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Tyrannus said: oha güzelmiş siyahı var mı onun sdf SIYAH MAGE ROBE VAR MI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 var.. her necrodan düşüyo? enchantmentsızda bulabilyosun black robe sağdan soldan. da emperor robe giymek en güzeli.. emperorun soulla enchant ediceksin onu.. oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Sparkcaster said: abi destruction nasıl kastınız ya resmen en zor skill raise dead le ortaklaşa gidince olmuyor mu? öldür kaldır bida öldür bida kaldır etc? yada summon belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 kaldırdığın adam ölünce toz oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 LethE said: var.. her necrodan düşüyo? enchantmentsızda bulabilyosun black robe sağdan soldan. da emperor robe giymek en güzeli.. emperorun soulla enchant ediceksin onu.. oh mis. Ya uo'daki fanteziye gonderme yapmak istemistim de pek becerememisim dsf. Arch mage'in robe'u var onu giyiyorum ben ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Deacon said: Tyrannus said: oha güzelmiş siyahı var mı onun sdf SIYAH MAGE ROBE VAR MI ben mage robla geziyorum asasino halimle. asasino armorları çok çirkin heaa becerememişin dfgfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Tyrannus said: oha güzelmiş siyahı var mı onun sdf siyahmis zaten, adam isik altinda durunca oyle cikmis fdgfd. bu da meyc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 nightinggale armoru giyip 2 tade elven sword alsam drizzt olabilirim sanırım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Xenocide said: benim gibi gavatlık edip dişi karakter açıp dragon shoutunu gördükten sonra BU NE LAN ALLAH BELANI VERSİN diyenler; konsola showracemenu yazıyoruz ve oyunun başında karşımıza gelen karakter şekillendirme arabirimi tekrar geliyor. cinsiyeti erkek yapıyoruz ve mutlu mesut şekilde oynamaya devam ediyoruz. ancak oyuna olumsuz bi etkisi olur mu bilmiyorum. pek sanmıyorum, sonuçta dişi olmanın tek olayı diyaloglarda he yerine she diyor. en kötü she demeye devam ederler sdfg Eski oyunlarda leveli, perkleri filan sifirliyordu su olay, bundada vardir kesin bi zarari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar