smarthan Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 abi oyun uzun. 2 oyun toplam 60 saatte bitirdim 50 55 falan da olabilir o kadar net hatırlamıyorum sdf aslında 2. oyun daha da uzardı ama bi yerden sonra baydım milletin göreviydi maden toplaydı falan. zaten uykusuzum :P dümdüz aksiyona dalmıştım. 3 4 eleman da ölmüştü görevde sdf hatta kel kız daha aksiyona girmeden gemide ölmüştü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 aquila said: 3 gun 72 saat yalniz, baya uzun. 3 gün boyunca oynamıyor ki.ama ben gün boyu oynayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 smarthan said: abi oyun uzun. 2 oyun toplam 60 saatte bitirdim 50 55 falan da olabilir o kadar net hatırlamıyorum sdf aslında 2. oyun daha da uzardı ama bi yerden sonra baydım milletin göreviydi maden toplaydı falan. zaten uykusuzum :P dümdüz aksiyona dalmıştım. 3 4 eleman da ölmüştü görevde sdf hatta kel kız daha aksiyona girmeden gemide ölmüştü :( http://unrealitymag.com/wp-content/uploads/2010/02/mass_effect_avatar.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 mass effect 3 playtester: http://www.ilkhabergazetesi.com/wordpress/wp-content/2008/01/ultrason.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 said: Got my new Game Informer, read the ME3 article. Game starts with Shepard on Earth, effectively on trial in regard to the events of Arrival, and in the middle of the trial, the Reapers invade. Prologue involves Shepard's escape to the Normandy, and off to start finding those allies, fighting Reaper troops (husks of all the different species) the whole way. Confirmed squadmates: Liara, Ashley/Kaiden, Garrus (if he's alive) and... James Sanders... That must be the guy from the trailer, I don't remember. [Note: BioWare has confirmed that Sanders isn't the sniper dude from the trailer.] Speaking of which, there's a screenshot of Ashley with her hair down, and she actually looks hot. Don't have a scanner, so wait till someone with one turns up. Confirmed to appear, but not guaranteed as squaddies: Wrex, Mordin, Legion, and Anderson. Obviously, if they live. The game will by default feature a "previously on Mass Effect" comic to make decisions with if starting from scratch. The Illusive Man also plays a prominent role, and Cerberus is out to kill Shepard. Reason why is unknown at this point. (sam naber?) The RPG elements are being beefed up, not going back to ME1, but giving more freedom with the character skills. Skill trees will be larger, and powers will evolve several times instead of just once, offering even more freedom. Weapons are ME2 style, with a set list, but mods make a return, not in the ME1 style, but allowing you to swap out different parts such as barrels, scopes, and so on, which effect both the weapon's combat performance and its appearance. All classes can wield all weapons unhindered now, but will have limited slots to carry them. Only the Soldier can carry all weapons at once. Probably means Adept, Engineer, and Sentinal will be limited to two, and Vanguard and Infiltrator will have three. Also mentioned: The game will have numerous endings, some good, some bad, and who you have in your squad and which allies you recruit can have a drastic effect on which are available. That's basically the gist of it, except for the sidebars filled with stuff everyone already knows. [img]http://i54.tinypic.com/531qiq.jpg[img] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 said: The Illusive Man also plays a prominent role, and Cerberus is out to kill Shepard. Reason why is unknown at this point. (sam naber?) (:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 http://www.phawker.com/wp-content/uploads/2008/05/adolf-hitler-bush.jpg "History will prove me right!" kendim canım için vermedim ki aleti zaten, evreni kurtarsınlar diye. dark knight olurum gerekirse, evrenin hakettiği kahraman benim ama varsın nefret etsinler. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 yazı fake herhalde tali yok gibi gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 taliciler kan kusup sayfalarca nefret fan fictioni yazsin diye daha bahsetmemisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 benim me2 de kimse ölmedi nasıl öldürüyonuz adamları merak ettim,loyaltyle falan mı alakalı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 loyalty ile alakali bir de son gorevde yanlis gorevlere yanlis kisileri secmen lazim, insanlari oldurmek olmemelerinden daha zor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Sam said: http://www.phawker.com/wp-content/uploads/2008/05/adolf-hitler-bush.jpg "History will prove me right!" kendim canım için vermedim ki aleti zaten, evreni kurtarsınlar diye. dark knight olurum gerekirse, evrenin hakettiği kahraman benim ama varsın nefret etsinler. :p TIM yaptigi mini reaperlarla ucuncu oyunun sonunda zafer kazanildiktan sonra citadeli basip kendini imparator ilan ederse gorusuruz asdffads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 oyunu bende oynadım ama dedikleriniz bicacık anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 HellHound said: loyalty ile alakali bir de son gorevde yanlis gorevlere yanlis kisileri secmen lazim, insanlari oldurmek olmemelerinden daha zor zaten bi de geminin upgradeleri yapmak lazım. benim loyal kel kız daha aksiyona giremeden gemiye gelen lazerle ölmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Viktor said: TIM yaptigi mini reaperlarla ucuncu oyunun sonunda zafer kazanildiktan sonra citadeli basip kendini imparator ilan ederse gorusuruz asdffads http://images.wikia.com/yang-wenli/images/e/e6/Yang_wenli.jpg CHALLENGE ACCEPTED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Jack in ölmesinin sebebi kelligi yada loyallıgıyla alakalı degil..geminin zırhını upgrade etmemissin.. DENIED! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 taliyi release dlclerinden biri yapmazlar inş HEADS WILL ROLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Dragonutopia said: Jack in ölmesinin sebebi kelligi yada loyallıgıyla alakalı degil..geminin zırhını upgrade etmemissin.. DENIED! ahah ciddi misin ? bak ne yazmışım smarthan said: bi de geminin upgradeleri yapmak lazım. benim loyal kel kız daha aksiyona giremeden gemiye gelen lazerle ölmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Kaede said: taliyi release dlclerinden biri yapmazlar inş olabilir aslında şu yıldızın hızlı yaşlanması ile ilgili hikayeyi baya açıkta bırakmışlardı onu taliyle bağlayıp bi dlc şeklinde çıkarabilirler,tali nin gelip gelmemesi pek umrumda olmasada o yıldız meselesi baaya ilginçdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 arkimod said: ilk gün 2 milyon sonraki hafta 7 milyon üzüldüm lan yazık bu elemanlar nie böle öldürüyo herkezi ii bi açıklama getirmeleri lazım slave, resources vs. çok saçma duruyor bu durumda, çok akıllıca bi sebeb bekliyorum ben, makineler organikleri sevmiyo geyiği olmaz umarım o diziyi izledik önceden Abi "Hiçi destanı" diye bir kitap vardı onu oku.Orda bu konu bayaa bi güzel işlenmişti biraz ordan ders alsınlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 arcane said: HellHound said: Earth is burning. Striking from beyond known space, a race of terrifying machines have begun their destruction of the human race. As Commander Shepard, an Alliance Marine, your only hope for saving mankind is to rally the civilizations of the galaxy and launch one final mission to take back the earth. ahahaha şaka gibi. bioware'den yeni bir yüzük kardeşliğini toplayıp son savaşa gitme oyunu. ahah abi hakikaten ya. NwNler böyleydi (MotB hariç, onu da Obsidian yaptı zaten), KotoR böyleydi, Dragon Age böyleydi, allah aşkına hiç yenilik yapmaz mı bir şirket? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 ulan canımı çektirdiniz, me1+2 tekrar oynuycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Ben daha oynamadım ME serisini yav :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 demian said: arcane said: HellHound said: Earth is burning. Striking from beyond known space, a race of terrifying machines have begun their destruction of the human race. As Commander Shepard, an Alliance Marine, your only hope for saving mankind is to rally the civilizations of the galaxy and launch one final mission to take back the earth. ahahaha şaka gibi. bioware'den yeni bir yüzük kardeşliğini toplayıp son savaşa gitme oyunu. ahah abi hakikaten ya. NwNler böyleydi (MotB hariç, onu da Obsidian yaptı zaten), KotoR böyleydi, Dragon Age böyleydi, allah aşkına hiç yenilik yapmaz mı bir şirket? http://rampantgames.com/blog/wp-content/uploads/2010/12/bwcliches.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 mart ayında 1 ve 2'yi bitirdiğim için çok mutluyum. aşırı grafikli rpg mi olur derken efsane bir seri ile karşılaşmak <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar