HellHound Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 dunyanin baskenti diye bir sey yok alliance'dan ayri olarak dunya ulkeleri varliklarini surduyor me evreninde, alliance hq'da dunya'da degil zaten 42. saniyedekiler de patlama degil reaperlarin atmosfere girisi, gerci her halikarda 14 milyar nufuslu dunyada harbi reaper invasion'da bir kac milyon kayip hic bir sey degil ama oyunun plotu zaten dunyayi kurtarma uzerine oldugu icin nufusu toptan silemediler anlasilan ayrica bone seriyi oynamadin sanirim, shepard'in deli sacmalari disinda reaperlara inanan adam sayisi bir elin parmaklari kadar, hic bir irkda reaperlar geliyor falan diye kimseyi uyarmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 yok yüzeyde hayvani patlamalar var orda atmosfere girişten ayrı, 38. snde özellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 HellHound said: ayrica bone seriyi oynamadin sanirim, shepard'in deli sacmalari disinda reaperlara inanan adam sayisi bir elin parmaklari kadar, hic bir irkda reaperlar geliyor falan diye kimseyi uyarmiyor oynadım, zaten hikayenin uyuz eden kısmı da orada. http://www.youtube.com/watch?v=XbxQ4IQDrGk oyunda meşhur "CITADEL"e Sovereign saldırı yapıyor, her şeyi yakıp yıkıyor. bir sürü farklı ırk ve councilleri bunu görüyor. ama halen "ordu savunma için askerlerini mi diziyor? yok lan olmaz öyle şey, hayali ordular yaratıyorlar" diyenler çıkıyor. Bioware fazla, çok fazla zorluyor şu "ikna ettirme" işini. misal diyelim ki el-kaide sivas'a saldırı yapıyor, sivas'ı ele geçiriyor, ankara sınırına ordularını getiriyor, türk askerleri bunları öldürüyor, "daha fazla el-kaide gelecek" diyor ordu, kameralara felan çekiliyor bu görüntüler. buna rağmen tv'de bi adam çıkıp "hayali bir orduyla savaşıyorlar" dese döverim ben o adamı canlı yayında. mass effect'te ise biz halen "insanları ikna etmekle" uğraşıyoruz. çünkü adamların senaryo yazabilecek bir hayal gücü yok. mass effect 3'ü daha oynamadım tabii o konuda bir bilgim yok, ama yine 5 campaign yaparlar, ilk 4 campaignde 4 ırkı ikna etmekle uğraşırız, 5. campaignde 4 ırkı toplayıp "boss yaratığı" dövmeye gideriz felan. yani ne biliyim şöyle bir sci-fi evrende yapabilecekleri çok daha etkileyici hikayeler çıkardı. http://www.youtube.com/watch?v=cCW4NvBvSfQ ME3 preview: Reapers are destroying everything Turian Councillor: Oh my god! Shepard: Finally... Turian councillor: GIANT GETH SHIPS! Shepard: *facepalm* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 valla o mantikla ilerlersek daha en basindan ilk oyunun butun hikayesi "oha kici kirik bubble girl mp3 dosyasiyla geldi! demekki en guvendigimiz ajanimiz harbi pezevengin tekiymis, sene bi milyon olabilir ama fake ses kaydi yapamazlar kesin" sayesinde ilerliyor. Uclemenin butun hikayesi ilk oyunun 2. saatinde bitmis durumda, ggnore Sovereign'in geth olmadigina dair elde tek bir delil yok, e ikinci oyun zaten "opusursem hastanelik olurum" diyen hatunun father figure'u olup galaksinin en onemli gorevi oncesi düdüklemek uzerine kurulu, dolayisiyla zaten son 5 dakikasi disinda reaperlarla alakasi yok, ustune galaktik teroristler icin calisiyorsun kim shepard'i penislesin... butun bunlari gectim hangi saf apocalyptic kriz durumunda televizyonda "evet valla hepimiz olecez" diye yayin yapilacagini dusunuyor yahu? mass effect 3 su an itibariyle, "ben demistim size dinlemediniz, simdi birlik olmazsak bazi kadinlik organlarimiza koyacaklar" diyen shepard'in reaperlara cozum bulmaya calisirken "valla kendi dertlerimiz var biz insanlik olmadan da aslinda hallederiz bu sorunu np" diye naza yatan diger irklari ikna etmekle gececek. Ha bana kalsa daha ilk oyunun sonundan itibaren toptan farkli olurdu hikaye o ayri, ama gittikleri dandini yolda "Reaper mi? o da ne?" diyenlerin olmasi cok normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 HellHound said: ikinci oyun zaten "opusursem hastanelik olurum" diyen hatunun father figure'u olup galaksinin en onemli gorevi oncesi düdüklemek uzerine kurulu SENİN DERDİN NE ADAMIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 YALAN MI LAN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 YALAMAM HA HA HA dostum taliyle çok kompleks bir ilişkim var benim. öyle tek cümleye indirgeyip bu büyük aşkı ayaklar altına almana izin vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 yoksa bu sen misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 /blush http://i.imgur.com/tZhlX.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Hayat ne garip vapurlar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 3. oyundan sonra muhtemelen simsle birleştirirler me serisini http://i25.photobucket.com/albums/c86/silentkyrie/Miscellaneous/Sims-2-Mass-Effect-Family.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 it came from the desert'ın 23 yıl önce çok daha iyi yaptığı "insanları inandır" temasını geçiyorum da birileri cidden fazla fma izlemiş. http://forosdz.com/imgcache/104021dz.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 HellHound said: valla o mantikla ilerlersek daha en basindan ilk oyunun butun hikayesi "oha kici kirik bubble girl mp3 dosyasiyla geldi! demekki en guvendigimiz ajanimiz harbi pezevengin tekiymis, sene bi milyon olabilir ama fake ses kaydi yapamazlar kesin" sayesinde ilerliyor. Uclemenin butun hikayesi ilk oyunun 2. saatinde bitmis durumda, ggnore Sovereign'in geth olmadigina dair elde tek bir delil yok, e ikinci oyun zaten "opusursem hastanelik olurum" diyen hatunun father figure'u olup galaksinin en onemli gorevi oncesi düdüklemek uzerine kurulu, dolayisiyla zaten son 5 dakikasi disinda reaperlarla alakasi yok, ustune galaktik teroristler icin calisiyorsun kim shepard'i penislesin... butun bunlari gectim hangi saf apocalyptic kriz durumunda televizyonda "evet valla hepimiz olecez" diye yayin yapilacagini dusunuyor yahu? mass effect 3 su an itibariyle, "ben demistim size dinlemediniz, simdi birlik olmazsak bazi kadinlik organlarimiza koyacaklar" diyen shepard'in reaperlara cozum bulmaya calisirken "valla kendi dertlerimiz var biz insanlik olmadan da aslinda hallederiz bu sorunu np" diye naza yatan diger irklari ikna etmekle gececek. Ha bana kalsa daha ilk oyunun sonundan itibaren toptan farkli olurdu hikaye o ayri, ama gittikleri dandini yolda "Reaper mi? o da ne?" diyenlerin olmasi cok normal eh ilk oyunda ortaya koyabildikleri enteresan backgroundun icine etmeyi tam olarak basardilar tek bir reaper koskoca citadeli mahvederken, citadelle butunlesene kadar modern en testisli silah bile hasar vermez iken gidipte 3232 tane reaperi dunyaya salmak cok lulz daha ikinci oyunun sonunda yazmistim zaten, 3. oyudna baskentleri turlayip son savas icin irk toplicaz diye, bioware in yetebildigi tek kurgu ne yazikki bu cunki, bunun disina cikmaya kastiklarinda ortaya diragin eyc 2 gibi bir ucube cikiyor iste o kadar potansiyel, o kadar cok alternatif vardiki su hikayede, 2. oyun ile tum hayalleri gomduler resmen, "sizin kimi yasattiginiz bizim icin onemli diil" ile tuyude diktiler ustune me3 ile ilgili beklentilerim diragin eyc 2 den bile dusuk duzeyde, en azindan iyi bisi yapmaya yetebilirlerse sasirtilar, sevindirik filan olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 tek yapmaları gereken halka assault rifle dağıtmak, yarım saate reaper flan kalmaz gökte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 fps cep telefonu oyunu yapmışlar me için, infiltirator mu ne öle bişi, tabi burdan açılan silahlar me3 e de eklenebilio dlc olarak fgsgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Norak said: tek yapmaları gereken halka assault rifle dağıtmak, yarım saate reaper flan kalmaz gökte. thumbs up for the solution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 assault rifle dendi de daha once yazildi mi bilmiyorum artik herkes istedigi silahi kullanabiliyor 3'de regen health'de kaldirildi segmented regen health geldi. DE:HR baterileri gibi hp bar 5 parcaya ayrilmis durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 heh sadece soldier tek silahla oyun bitiriyordu, şimdi herkes bitirebilecek. :p parçalı regen de ne aptalca birşeydir, ya parçasız yap ya regen kaldır. "aman parça gidiyor dur saklanayım" diye berbat oluyor gameplay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 şu max payne usulu hpin 1/5i combat dışı regen, 4/5i için item kullanman gereken bir sistem niye getirmezler anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=47RCBRv6m8U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 lol iyi alıştı bioware two steps from helle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Ahahahaha izlerken bile belli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 HellHound said: http://www.youtube.com/watch?v=47RCBRv6m8U sonunda kendi karakterime benzer bisi gorebildim ehuehu bastim pre-orderi, shopto her pre-ordera N7 tshirtu hediye ediyor http://media2.shopto.net/pictures/TSHIRTME3P3/A.jpg en zindan eski zamanlarin hatrina diye acimadim heuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 wat me3 preorderladım mı dedin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar