Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kitaplarla çalışma stiliniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi işletme dediğiniz olayın adı "abi çocukları üniversite okutuyormuş gibi işletiyoruz! kıh kıh kıh!!" kökünden gelmiyor mu zaten..

tamam abarttım bunu ama gerçi ytü'de teknik üniverste de garip gurup sanatsal bölümler daha feciydi..

eminim çok teknik ve üniversitede yer alması gerekli bölümlerdi..
seçmeli bölüm kavramı çıkartsınlar ve derslere devam zorunluluğu olmasın da tenefüs aralarında gidip çan eğrilerini yükseltelim adamların..
Mesaj tarihi:
işletmeden anladığınız pazarlamaysa evet yok. diğer bölümler kadar ağır sayısalı yok ama sonuçta sayısalı var. E bi zahmet fizik kimya matematikteki kadar da sayısal olmasın yani
Mesaj tarihi:
diyorum ya illaki sayısal sayılması için prof çıkarcak ders olması gerekiyosa eyw. ama yok efendim içinde 3-5 denklemmiş formülmüş bilmemneymiş diyosan çoğu dersin gayet yumurtalıklı sayısal kısımları var
Mesaj tarihi:
Lan şu geçmişten günümüze gelen işletme sahiplerinin kaçı üni okumuşki zaten. Üni okuma gerekliliği yeni yeni ortaya çıkıyo. Eskiden adam koyununu ineğini satıp işletme kurarmış tutarmış.
Mesaj tarihi:
yoo.

mühendislik derslerini aldıktan sonra farkediyorsun ki etrafında dönen her olayda mühendisliğin bir katkısı var.

işletmeciye bakıyosun sonra, lulz diyip gidiyosun.
  • Yeni Oluştur...