Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Ardeth tam bir sosyal bilimler haterısın dostum. ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 sosyal bilimleri seviyorum abi felsefe sosyoloji falan güzel şeyler de tek bi hatan var işletme sosyal bilim değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 değil de abi işletmede sayısal bişey yok lan nerdeyse hep böyle pazarlama şeyleri dolayısıyla sosyal gibi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 abi işletme dediğiniz olayın adı "abi çocukları üniversite okutuyormuş gibi işletiyoruz! kıh kıh kıh!!" kökünden gelmiyor mu zaten.. tamam abarttım bunu ama gerçi ytü'de teknik üniverste de garip gurup sanatsal bölümler daha feciydi.. eminim çok teknik ve üniversitede yer alması gerekli bölümlerdi.. seçmeli bölüm kavramı çıkartsınlar ve derslere devam zorunluluğu olmasın da tenefüs aralarında gidip çan eğrilerini yükseltelim adamların.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 dasaaa said: tamam abarttım abartmadın öyle. buarada benim bütün söylediklerim bizim okul için geçerli diğer okulları bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 işletmede okutulan kitapları genel kültür, kişisel gelişim niyetine okuyun bence. okuması zevkli sıkıcı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 işletmenin sayısal kısmı yok diyenler çarpılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 para çokomel eğrisi var lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 işletmeden anladığınız pazarlamaysa evet yok. diğer bölümler kadar ağır sayısalı yok ama sonuçta sayısalı var. E bi zahmet fizik kimya matematikteki kadar da sayısal olmasın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 sayısaldan kastın istatistik mi? :/ bir an calculus var sandım sandım. valla bak cidden hobi olarak işletme çift anadal yapıyorum ben aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 herkes mühendiz olmalı zaten bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ek 2 ders koy mühendise her işi yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 diyorum ya illaki sayısal sayılması için prof çıkarcak ders olması gerekiyosa eyw. ama yok efendim içinde 3-5 denklemmiş formülmüş bilmemneymiş diyosan çoğu dersin gayet yumurtalıklı sayısal kısımları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 bakkallarda biliyo o kadar matematik :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 EHEHEHE AMA ONA BAKARSAN İŞLETMECİLER DÜNYAYI YÖNETİYO EHEHEHE diye sidik yarışına çevirelim hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 yok miyendizler de yönetmiyor ama daha üst seviyeden yer alıyorlar yönetimde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 işletmeciler gitsin anaokulu falan yönetsin. dünyayı yönetiyormuş ahahaha bütün ceolar zaten anadolu üni işletme bitirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Lan şu geçmişten günümüze gelen işletme sahiplerinin kaçı üni okumuşki zaten. Üni okuma gerekliliği yeni yeni ortaya çıkıyo. Eskiden adam koyununu ineğini satıp işletme kurarmış tutarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 yöneticiler doğuştan yöneticidir o ayrı. ama illa ki mühendisler daha kolay yükseliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Bill Gates bile üniyi bitirmemiş zaten di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Harvard terk adamı üni bitirmiş saymam. aöflünün bile derecesi daha yüksek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Mühendisliğe giriş derslerinde beyninizi yıkıyorlar di mi lan mühendisler şöyledir böyledir diye, itiraf edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 yoo. mühendislik derslerini aldıktan sonra farkediyorsun ki etrafında dönen her olayda mühendisliğin bir katkısı var. işletmeciye bakıyosun sonra, lulz diyip gidiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 levent erden gibi bir adam da var yani ki birçok mühendise lulz der herif birikim ve kalitesiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar