Jaxx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Goblin değil abi, çingene, katıksız saf çingan. Orgrimmara değil Çinçin'e giriyorum anasını satıyım, /y HADİ KARDEŞİM BELEDİYE VERSİN diye yazasım geliyor. Quotelerden iki günde baydım, abvblizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Önce gayler, şimdi de çingeneler..... ne olcak bu horde'un hali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 yüreğine sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 o goblinler benim oyuna tekrar başlama nedenim. eski gece kondu mahallesi şehrini gerçek bir savaşçı orclar metropolüne çevirdiler. üzerinden geçince gurur duyuyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Oha lan gobline laf atılırmı çarpılırsınız :/ En eğlenceli ırk wc serisi dahil olmak üzere ayrıca be ile kıyaslanmaları dahi saçmalık horde gözüyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Gobline laf edilir mi ya resmen benim de oyunu tekrar oynama sebebim adamlar cok eglenceli gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 aynen benimde oyuna tekrar baslama sebebim iyi ki goblin acmısım herşeyiyle güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 bana goblinleri gnome un mukabili olarak koydular gibi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Bu worgenler %100 binek varmış gibi koşuyor bgde nedir olayları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 binekleri yok binek yerine 4 ayak oluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 human'a dönüşmeyen worgen görmek isterdik. ya da şu deforme olmuş draenei'lerden... ama goblin de fena değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar