15 dakkalık Mohaç savaşı sahnesi çekmişler, 500k dolar gitmiş diyor http://www.hurriyet.com.tr/magazin/televizyon/18586447.asp
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Muhteşem Yüzyıl
Sülümanın sakal tam padişah olmuş şimdi.
kac bolumdu ilk sezon?
x90 dakika desek bölüm başına çok vakit alcak bitirmek, iyi mi bu dizi var mı izleniri?
x90 dakika desek bölüm başına çok vakit alcak bitirmek, iyi mi bu dizi var mı izleniri?
abi ilk sezon aşk-ı memnu işte o kısım da galiba kaynana kesimini diziye çekip reyting yapma amaçlı. ha keşke odaklanmasalarmış harem entrikalarına ama yine de güzel. izlemeye değiyor yani. ama 90 dakika olması aşırı uzun ve saçma sapan bakışma sahnelerine sebep olmuyo değil hani.
Türk işi Tudors, Borgia işte. Ben de bakıyorum, anneyle :)
torrentden bulup dl edin aşk meşkleri geçin değilse uzun sürer.
obaaa pargalının darkside'a geçişini çok iyi oynamış okan yalabık. diziyi izlemiyodum gaza geldim.
Pargalının 6 tuğu var bitek yedinci yok padişahtan farklı o da hilafet zaten pure ownage
resmi dini değiştirip zeusa tapsalarmış şimdi avrupalıydık hacı
- 3 hafta sonra ...
bu savaş sahnesinden sonra niye uplanmamış yav :)
mükemmek olmuş diyemicem tabi ama bütçesine ve tecrübemize göre iyi bi gelişme şimdilik. umarım daha iyilerine vesile olur..
mükemmek olmuş diyemicem tabi ama bütçesine ve tecrübemize göre iyi bi gelişme şimdilik. umarım daha iyilerine vesile olur..
savasa giderlerkenki halleri, 15 asker ve 2 topla kopruyu yikarkenki hallerini falan gorunce biraktim ben yine izlemeyi.
tabi bi de kizilay cadirlari.
tabi bi de kizilay cadirlari.
Mohaç savaşı sahnesi dizinin şuana kadarki en iyi sahnesiydi.
Türk dizileri içinde en iddialı sahneydi bence.
Türk dizileri içinde en iddialı sahneydi bence.
link ver bakak
bizim merkezdeki azaplar nereye kayboluyo öle? bi anda yok oluyolar, toplar tüfekler öle raht rahat ates ediyo.
savaş sahnesi iyi güzelde olayın asıl yerleri dijital ortamda hazırlanmış.
Öne çıkan mesajlar