Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Muhteşem Yüzyıl

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yahu dizi başarılı, oyunculuk güzel, kıyafetler başarılı falan diyorsunuz da, bir kere izleyeyim neymiş bu dedim, bildiğin ilkokul müsameresi gibi bir izlenim bıraktı bende bu dizi. Bir ara belki tekrar izlemeyi denerim de şimdilik geri plana attım. Zaten türk dizilerine önyargılıydım, bi leyla ile mecnun var izlediğim, şu behzat ç'ye falan bakarım belki.

yabancılar tatile girdi izlicek bişi lazım.
Mesaj tarihi:
Belgrad savaşının olduğu bölümü izle Rew ilk önce. Çok güzel gaza geliyorsun harbi iyi yapmışlardı ama Rodosta o başarıyı göremedim :)

Dizi kurgulanmıştır diyor zaten birebir aynısı olacak diye bir zorunlulukları yok. İstedikleri gibi sağa sola çekiştirebilirler ama çok tepki almamak açısından kesin olan noktaları olduğu gibi belirtiyorlar.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yayından kaldırılmalı.

son 20 bölüm sanırım saraydakı saçma entrikalar üzerine geçiyor.

artık türk lerin sömürülmeye dur demesi lazım.

dizi formülü türkiyede çok basit.

kim kime tecavüz etti, yiğeni yengesini götürür, kim kimle yattı, gereksiz sahneleri uzat, hopppppp gelsin reklam gelir

üniversite temalı dizilere hiç değinmiyorum.

direk X
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
gümbür gümbür geliyo bu dizi. size o kadar diyorum. önce fark edemedim de cidden sağlam bir diziye benzemeye başladı ya. ilk sezon paso entrika, aşk-ı memnu türüydü de bu sezonun fragmanı falan görünce çok sevindim
Mesaj tarihi:
abi ilk sezon aşk-ı memnu işte o kısım da galiba kaynana kesimini diziye çekip reyting yapma amaçlı. ha keşke odaklanmasalarmış harem entrikalarına ama yine de güzel. izlemeye değiyor yani. ama 90 dakika olması aşırı uzun ve saçma sapan bakışma sahnelerine sebep olmuyo değil hani.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bu savaş sahnesinden sonra niye uplanmamış yav :)

mükemmek olmuş diyemicem tabi ama bütçesine ve tecrübemize göre iyi bi gelişme şimdilik. umarım daha iyilerine vesile olur..
  • Yeni Oluştur...