Red Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 bu hafta 2 tarifesi uyguladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ah beee direkte kaldı 3. semih yazar bence min 1 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Cidden fener iyi oynuyor ama atamadı bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 kayseri de yenildiğinden hala 3.yüz, ne kalitesiz lig yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 futbola da el attı kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ibb yenildi evet bizde 9. kaldık :) antalyada yenildi karabüke :) ulan ufuk bize neler yaptın o golle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Red said: 3 büyüklerden bir cacık olmaz :) biz 10 tane eksikle bu kadarını yapıyoruz gs fb tam kadro galip gelemiyorlar biz 2 . yarı farkı kapatırız şampiyon oluruz burayada yazıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 gs ve tam kadro ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 emre her kameraa onu çektiğinde küfür ediyor nasıl karaktersiz bir insandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 PZero said: Red said: 3 büyüklerden bir cacık olmaz :) biz 10 tane eksikle bu kadarını yapıyoruz gs fb tam kadro galip gelemiyorlar biz 2 . yarı farkı kapatırız şampiyon oluruz burayada yazıyorum hehehehehehehehehehheheehehhehehehehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 bi baroş yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Zaaaaaa sizede =) 3 büyük ZAAAAAAAAAAA olduk bu hafta hepsi 2-0 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Pzero çok komiksin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Red said: gs ve tam kadro ? gsde biraz eksik kaldı ama bizim kadar değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Ben birşeyi çok merak ediyorum. Hani tam olarak ne zaman oldu bilmiyorum da, havuz sistemi muhabbetine geçildi ya. Galibiyet ve beraberlik başına eşit para olayı hani. O olaydan sonra sankidaha bi kıpırdandı anadolu takımları. Gerçi 3 senedir var galiba di mi en az o olay? Yine de tabi 3 büyüklerin şahsi başarısızlıkları gözden kaçırılmayacak derecede önemli bu durumda ama, sanki klüplere giden para adaletli bi düzene girince biraz değişti bu ligin çehresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Bjk değil tam, 40 kişi olsa da bi silkim olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 tıktıktık kim o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 yahu fenerbahce'nin maglubiyetine uzulecek gibi oluyorum sonra pzero geliyor moralim falan duzuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 3 büyükler birleşip olaya el koymalı :) hani bırak şampiyonlugu uefaya gitmek bile tehlike oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Galatasarayı geçmeye şartlandık o yüzden kalan maçlarımızı da kaybedip sezonu ligin dibinde, galatasarayın önünde kapatmak istiyoruz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 zaaaa haydi rıdvana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 oha fener de kaybetmiş. zaa bile diyemiyorum ama artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 niang yazdı,tutramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 sestak basgan yargıyı vermis gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar