Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Galatasaray - Gençlerbirliği 11.12.10 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

ya şansımızın tutmadıgı bazı takımlara puan kayıplarını gerçekten normal karşılıyorum

ama kayseri antalya eses bursa gibi takımlar harici puan kaybetmemen lzm senin arkadaş

ufukuda savunuyordum ama her golu yiyor arkadaş

aykut 10 üzerinden 2 bi kaleciyse ufuk 3

o da gitsin
Sosyal ağlarda paylaş

AHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAH
AHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAH

http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf
Sosyal ağlarda paylaş

Ufuk iki golü de kapattığı köşeden yedi. Ne aciz kalecidir arkadaş. Takımda mücadele yok. Aydın 3 kere topu aldı, gidiyo yardım eden yok, arkadan tek kişi gelmiyo. Duruyo geri veriyo sonra mecburen. 2-0 geridesin, son maçın stadındaki, sen hala mücadele etmiyosun kendi sahanda baskı yiyosun senin oyunu yığman gerekiyorken. Sabri, Cana, Kewell, Pino hariç hepsinin allah belasını versin ya
Sosyal ağlarda paylaş

Ufuk hatalıydı ama uzuluyorum ben yine de adama. Tarihin en kotu takımı geldi bu adamı buldu.

Insua kiralık diye oynatmayan Hagi'ye, ya tutarsa diye Gokhan Zan'ı kadroya katan yonetime kafam girsin. Ayhan sol acık, Aydın olmus ilk 11. Takımda forvet varken kanat oyuncusu gelmis golcu olmus. Caglar ve Musa sezon bası alınmıs, bu kadar sakat, boktan oyuncu varken bile yer bulamamıs.

Bu takım nasıl profesyonel olabilir ya? Degil bence. Yeni stada hic cıkmasak daha iyi olur. Ya da Ayhan, Barıs, Aydın, Zan, Serdar Ozkan, Mustafa Sarp, Hakan Balta, Ali Turan'ı gonderip yerlerine paftan adam cıkartalım. Daha ne kadar batacaz? Kume mi dusmemiz gerekiyo? Devre arası neler olacagını cok merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...