Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 ya şansımızın tutmadıgı bazı takımlara puan kayıplarını gerçekten normal karşılıyorum ama kayseri antalya eses bursa gibi takımlar harici puan kaybetmemen lzm senin arkadaş ufukuda savunuyordum ama her golu yiyor arkadaş aykut 10 üzerinden 2 bi kaleciyse ufuk 3 o da gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Hikmet Karaman olsa böyle olmazdı dsadad Ama Comandanteniz var sizin dsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 bide hagi gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 gelecek sezonlarda buyuk takımlara gidebilecek iki oyuncu orhan şam ile hurşut belli etmiş kendini.helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 yalnız geçlerbirliği,bildiğin yargılıyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 taraftarin da 2-0dan sonra bi tepkisi oldu takima bravo genius. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 cimbombom :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Khelben said: İzlenir, kaptım biletleri gidiyoruz izlemeye mesaj atarım hatta sana maçtan kutulukutulu. boşuna hasta oldu bu havada yazık:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 yalnız pinoya frikik çalıştırmışlar heralde iyi şut çekti yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 AHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAH http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 404? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Yakında maç içinde Ayhan çok fena dalacak takım arkadaşlarından birine. Adam pimi çekilmiş bomba direk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 bu havada maç mı olur arkadaş.futbolcularımız hassas.üşüdüler tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 CthuLhu said: 404? http://www.swfcabin.com/swf-files/1269236582.swf bakmamıstım link çalışıomu diye ama bu çalışıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Ufuk iki golü de kapattığı köşeden yedi. Ne aciz kalecidir arkadaş. Takımda mücadele yok. Aydın 3 kere topu aldı, gidiyo yardım eden yok, arkadan tek kişi gelmiyo. Duruyo geri veriyo sonra mecburen. 2-0 geridesin, son maçın stadındaki, sen hala mücadele etmiyosun kendi sahanda baskı yiyosun senin oyunu yığman gerekiyorken. Sabri, Cana, Kewell, Pino hariç hepsinin allah belasını versin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 mokoko said: 0-3 koltuklar sahaya atılır. hem daha rahat olur yıkmasıda soradan. gençlere guveniorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 COMMANDANTE HAGI IN THE MIX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 koltuklar gg. ben demiştim ama maçtan once. mokoko said: 0-3 koltuklar sahaya atılır. hem daha rahat olur yıkmasıda soradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Ufuk hatalıydı ama uzuluyorum ben yine de adama. Tarihin en kotu takımı geldi bu adamı buldu. Insua kiralık diye oynatmayan Hagi'ye, ya tutarsa diye Gokhan Zan'ı kadroya katan yonetime kafam girsin. Ayhan sol acık, Aydın olmus ilk 11. Takımda forvet varken kanat oyuncusu gelmis golcu olmus. Caglar ve Musa sezon bası alınmıs, bu kadar sakat, boktan oyuncu varken bile yer bulamamıs. Bu takım nasıl profesyonel olabilir ya? Degil bence. Yeni stada hic cıkmasak daha iyi olur. Ya da Ayhan, Barıs, Aydın, Zan, Serdar Ozkan, Mustafa Sarp, Hakan Balta, Ali Turan'ı gonderip yerlerine paftan adam cıkartalım. Daha ne kadar batacaz? Kume mi dusmemiz gerekiyo? Devre arası neler olacagını cok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Red said: tribün yakan takımın evlatları gelmiş neler diyor yahu hava soguk tribünde işiniz zor :) ayrıca berabere biter koltukları kıran takımın evlatları gelmiş beraberlik falan diyo. olcak iş mi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 bir iddiamız yoktu yahu bende olsam koltuk kırarım valla şu durumda ama bu konuda birbirinie laf edebilcek durumda değil 3 takımda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 o değil de ya cidden küme düşerse Gs noolur acaba, Ankaragücüne Kenan evrenin yaptığı gibi düşürtmezler mi acep:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Ahahaha turk telekom arenadaki ilk maça saha kapatma falan gelirmiş sdasfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Beterin beteri de var allahtan o yuzden dusmeyiz herelde diye dusunuyorum ama belli olmaz. Bunlar da 6 haftadır kazanamayan takımmıs ama daha mac baslamadan gol attılar sdfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 olması gereken o eğer sahaya atılırsa bişiler ama, o göt kimsede yok federasyonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar