fusun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Merhaba, Yurtdışından alışveriş için indirdiğim security kiss programına evden bağlanabiliyorum ama starbucks gibi wi-fi hizmeti veren yerlerden bağlanamıyorum,bunu aşmak mümkün mü, tecrübesi olan biri varsa ve paylaşırsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 ne hatasi aliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 public internet noktalarindan bu tarz yazilimlar kullanmak, ve basit surfing disinda islemler yapmak zaten saglikli degil, yapamaman guzel bile olmus. baglanamama sebebine gelince vista veya win7 kullaniyorsun baglandigin alani public degil de work veya home olarak secmen gerekli, ondan sonra vpn programlari gerekli koprulemeleri yapabilir. ama yine de onermiyorum, siddetle sakinilmasi gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 muhtemelen public alanlardaki modem/routerlarda upnp kapalıdır. Senin kullanmaya çalıştığın programda gerekli port yönlendirmesini yapamadığından bağlanılamıyordur ya da belli portların haricindekilerin hepside kapatılmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fusun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Herkese tşkler,şu mesajı veriyor: The program is unable get the list of best server locations Connection parameters may not be optimal Check your network connectivity OR Check your firewall settings to enable port 80 for SecurityKISS Tunnel Ama dediğiniz gibi güvenli değilse de anlamı yok tabi,şimdiye kadar sadece servis sağlayıcının TT Net olduğu 2 yerde denedim, demek evde yapılıcak bu iş yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 KHaRoN said: public internet noktalarindan bu tarz yazilimlar kullanmak, ve basit surfing disinda islemler yapmak zaten saglikli degil, yapamaman guzel bile olmus.ama yine de onermiyorum, siddetle sakinilmasi gerek. neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 artik spoof ve packet sniffer lari torrent programi calistirir gibi calistirilabildigi icin, ve public noktalarda sifresiz girilen aglar encrpyted olmadigi icin, sifreli olsa dahi de consumer router lar ayni zamanda switching yaptigi icin phisher lar rahatlikla istediklerini kisa sure icerisinde alabilirler. ozellikle public noktalarda , alisveris, banka islemleri v.b. gibi islemlerden kacinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 KHaRoN said: public internet noktalarindan bu tarz yazilimlar kullanmak, ve basit surfing disinda islemler yapmak zaten saglikli degil, yapamaman guzel bile olmus. baglanamama sebebine gelince vista veya win7 kullaniyorsun baglandigin alani public degil de work veya home olarak secmen gerekli, ondan sonra vpn programlari gerekli koprulemeleri yapabilir. ama yine de onermiyorum, siddetle sakinilmasi gerek. Üstadında dile getirdiği gibi 30-40 liraya alınan donanımlarla şifresiz ağlarda yapılan herşeyi görebiliyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Fusun'un sorduğu B&N'da sorun olmaz. Ne şifre giriyorsun ne de başka bir bilgi çünkü. Buy tuşuna tıklıyorsun sadece, tüm bilgiler B&N sunucularında ve senin cookielerde tutuluyor. Bu da başka bir sorun aslında. Asla tamamen güvenli demediğin bir makine ile B&N'ye girme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Aga peki HTTPS ile işlem yapsak yine güvenli olmuyor mu? SSL onun için var diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 ssl ile sertifikasyonu yapilan datalari da gasp etmek mumkun, bir dolu teknik var. Fakat icinizi rahatlatacaksa soyleyeyim, 250 dolarlik paypal accountunuz, veya 600 liralik wow account u , mail hesaplariniz falan icin degmez kimse de elini bile sallamaz. o acidan rahat olabilirsiniz. ama tutupda 10k limitli kredi karti, sirket ozel agi, sirket mail leri , veya bu ayarda onemli gorunen seyler icin hala dikkat edilmesi gerekiyor. Cunku cok guzel bir hedef calismasi olurlar, muhtemelen de arada ssl i asmak icin ugrasilan teknik eziyet e de degerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 VPN olarak bir suredir VyprVPN kullaniyorum, standart 128 bit pro su 256 bit encryption sagliyor, guvenli yani. Hizdan da odun vermiyor, 22Mb/sec lik baglantim var evimde (USA-Comcast Blast paketi), 2.5MB/sec VPN uzerindeyken downloadlarda usenet uzerinden rahat aliyorum. Rahatlikla onerebilecegim bir urun, avrupa, asya ve amerika uzerinden (Washington ve California) kimlik saglayabiliyor, aylik da $15-$20 masrafi var, ben GigaNews Usenet Diamond uyeligi ile edindigimden servisi, unlimited usenet + VPN'e $30 oduyorum ayda, dusunen olursa bilmekte fayda var diye yaziyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 VPN 'in amaci da public ortamlarda secure bir baglanti saglamak. Dolayisi ile public ortamlarda VPN kullanilmaz gibi bir sav bence oldukca yanlis. Starbucks taki uplinkin basindaki firewall vpn connectionlarina izin vermiyordur, muhtemelen ondan giremiyorsundur. Basit ADSL modemlerin ip filterlarinda bile bu tur bir ozellik aktive edilebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar