zeper Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ama eleman alıyor olabilir:) ben grupanya'ya üyeydim de, eğer bir arkadşın senin gönderdiğin linke girip o ürünü satın alırsa senden 6 lira mı ne düşüyor:)...ama üzgünüm unuttum senin gönderdiğin linkten girmeyi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 gurupfoni var bi de markafonin kız kardeşi gurup yapıyorlar üye olun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Nasil aliniyor ? Alan var mi ? Simdi pizza soyleyecektim, bari bundan alayim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 oo süpermiş, istanbul'da olsam kapmıştım özledim zaten little ceasar'ın susamlı pizzalarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ya sadece istanbulda geçerli değil,yurdumun dört değil ama birkaç yanında daha şubesi var;) Silphatos said: oo süpermiş, istanbul'da olsam kapmıştım özledim zaten little ceasar'ın susamlı pizzalarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ben aldım,grupanyaya üye ol önce,sonra al,1 saatten az bir süren var bu arada. Ferrero said: Nasil aliniyor ? Alan var mi ? Simdi pizza soyleyecektim, bari bundan alayim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Aldim yedim, guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 linkte 45 lira felan diyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 artık yok...bitti 12 de balkabağına dönüştü bu kampanya.:) o gördüğün başka bir kampanya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 3 ay boyunca geçerlidir diyodu kampanya için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Aldıktan sonra 3 ay boyunca kullanabilirsin demek o. Satın alma süresi 1 veya 2 gün genellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 aynen dediğin gibiymiş, "bu fırsat kaçtı" yazıyo pizza sayfasında kocaman. neyse ben yedim pizza, daha da girmem siteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar