Kaede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 bu store updatetiyle f2p oluyor diyorlar multisi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 yav bu ipuçlarını bulamıyorum diye soğuyup kaldırmıştım bunu. sıkıcı gelio saatlerce ufak bi tutacak yer veya baska bişi aramak ama sayenizden baslıcam heralde bi kere daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 uncharted oynamamak sahip olduğun ps 3'e hakaret resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 daha fifayıda çözemedim lan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 bedava suan psn de kapin hemen https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-us/games/uncharted-3-drake's-deception-single-player/cid=UP9000-BCUS98233_00-UNCHARTED3FREESP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Bedavaysa kesin birşeyler olacak E3'te. PS4 versionu falan mı çıkacak nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar