Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ben the bodyguard

dasaaa

Öne çıkan mesajlar

Bone said:

iphone ve ipad daha feci yüzüne gözüne bulaştırdı. android gayet sağlam bir işletim sistemi.

ama işte adı var iphone'un. arkasında apple var çünkü.
kaka çıkarsalar "aa ishit yapmışlar, dünyanın en iyi ürünü bu" diyecek insanlar.

iPhone ya da iPad eline bile surmedigin ne kadar belli.

Bi hafta bunlardan biriyle yasasan butun tukurduklerini yalardin %100 eminim.
Sosyal ağlarda paylaş

selam, aylarca iphone kullandım, yeterli süre symbian kullandım, 1 yıldır blackberry kullanıyorum.

iphone çok dandik bir işletim sistemi, tek olayı adamlar iyi sdk yapıp koydular ama core olarak bok gibi

blackberryden çok memnunum mesela onun da çok sağlam bir çekirdeği var ancak sdk konusunda gelişmeleri gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Xanador said:

Bone said:

iphone ve ipad daha feci yüzüne gözüne bulaştırdı. android gayet sağlam bir işletim sistemi.

kaka çıkarsalar "aa ishit yapmışlar, dünyanın en iyi ürünü bu" diyecek insanlar.

tükürdüklerini yalamak derken? lol.

adamlar yıllardır dalga geçiliyor. usb girişi yok, hafıza kartı takılamıyor, flash desteklemiyor vs diye...
başka bir telefon bu kadar eksik olarak çıksa direk çöpe atılırdı.
ama adamlar "pc hiç bir işe yaramaz, mac bilgisayarlarla pc'nin yapamadığı her şeyi yaparsınız" gibi diyen applefan'larını arkasına alarak iyi reklam yaptılar.
iphone 4 çıktı, bazı kusurları düzeltildi, ama bu sefer de başka sorunları müşteriyi yordu.

birkaç yıldır konuşuyoruz gerçi aynı şeyleri.
ama burda sadece iphone 4'ün overrated olduğunu söylemek istiyorum.
android patladı iddiaları da yalan. adamlar laptop piyasasında bile yerleşti, telefon şirketleri android kullanarak yeni modeller üretiyor halen, hatta android kullanan değişik boy tablet bilgisayarlar üretiliyor.

buna rağmen "android eline yüzüne bulaştırdı" deniyorsa, orda applefanlığı yapılıyor demektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Xanador said:

Bone said:

xanador senin de android eline almadığın belli oluyor :P
Sosyal ağlarda paylaş

Xanador said:

Bone said:

+111111111111
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...