dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 süper site http://benthebodyguard.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Tasrım açısından diyorsan yaratıcı evet. Güzel mi? Bence değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 hm iyiymiş cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 site süper cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 http://1.bp.blogspot.com/_8sT4srOBCAI/SbpSGY8n6EI/AAAAAAAAA-0/d7PQZD4Mj-U/s400/bet4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 fikir güzel de, "iphone/ipad" demesi antipatik geldi bana hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 html5 ile mi yapılmış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanador Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Bone said: fikir güzel de, "iphone/ipad" demesi antipatik geldi bana hemen. Diğer akıllı telefonlar bugün var yarın yok... bende developer olsam bende apple ürünlerine odaklanırdım... androidmiş badaymış win7 imiş symbianmış ellerine yüzlerine bulaştırdılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 iphone ve ipad daha feci yüzüne gözüne bulaştırdı. android gayet sağlam bir işletim sistemi. ama işte adı var iphone'un. arkasında apple var çünkü. kaka çıkarsalar "aa ishit yapmışlar, dünyanın en iyi ürünü bu" diyecek insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 html5 lik bi olayını görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 bi resim var o kadar nekibu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 scroll down? aşağı kaydır sayfayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ahaha dogru ule google bilen scrollarim burda aklima gelmedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 süpermiş valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanador Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Bone said: iphone ve ipad daha feci yüzüne gözüne bulaştırdı. android gayet sağlam bir işletim sistemi. ama işte adı var iphone'un. arkasında apple var çünkü. kaka çıkarsalar "aa ishit yapmışlar, dünyanın en iyi ürünü bu" diyecek insanlar. iPhone ya da iPad eline bile surmedigin ne kadar belli. Bi hafta bunlardan biriyle yasasan butun tukurduklerini yalardin %100 eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zyprexia Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 selam, aylarca iphone kullandım, yeterli süre symbian kullandım, 1 yıldır blackberry kullanıyorum. iphone çok dandik bir işletim sistemi, tek olayı adamlar iyi sdk yapıp koydular ama core olarak bok gibi blackberryden çok memnunum mesela onun da çok sağlam bir çekirdeği var ancak sdk konusunda gelişmeleri gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanador Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 zyprexia said: selam, iphone çok dandik bir işletim sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 ben bilgisayara yükledim iphone çok hızlı mutluyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 site ne güzelmiş la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Xanador said: Bone said: iphone ve ipad daha feci yüzüne gözüne bulaştırdı. android gayet sağlam bir işletim sistemi. ama işte adı var iphone'un. arkasında apple var çünkü. kaka çıkarsalar "aa ishit yapmışlar, dünyanın en iyi ürünü bu" diyecek insanlar. iPhone ya da iPad eline bile surmedigin ne kadar belli. Bi hafta bunlardan biriyle yasasan butun tukurduklerini yalardin %100 eminim. tükürdüklerini yalamak derken? lol. adamlar yıllardır dalga geçiliyor. usb girişi yok, hafıza kartı takılamıyor, flash desteklemiyor vs diye... başka bir telefon bu kadar eksik olarak çıksa direk çöpe atılırdı. ama adamlar "pc hiç bir işe yaramaz, mac bilgisayarlarla pc'nin yapamadığı her şeyi yaparsınız" gibi diyen applefan'larını arkasına alarak iyi reklam yaptılar. iphone 4 çıktı, bazı kusurları düzeltildi, ama bu sefer de başka sorunları müşteriyi yordu. birkaç yıldır konuşuyoruz gerçi aynı şeyleri. ama burda sadece iphone 4'ün overrated olduğunu söylemek istiyorum. android patladı iddiaları da yalan. adamlar laptop piyasasında bile yerleşti, telefon şirketleri android kullanarak yeni modeller üretiyor halen, hatta android kullanan değişik boy tablet bilgisayarlar üretiliyor. buna rağmen "android eline yüzüne bulaştırdı" deniyorsa, orda applefanlığı yapılıyor demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Xanador said: Bone said: iphone ve ipad daha feci yüzüne gözüne bulaştırdı. android gayet sağlam bir işletim sistemi. ama işte adı var iphone'un. arkasında apple var çünkü. kaka çıkarsalar "aa ishit yapmışlar, dünyanın en iyi ürünü bu" diyecek insanlar. iPhone ya da iPad eline bile surmedigin ne kadar belli. Bi hafta bunlardan biriyle yasasan butun tukurduklerini yalardin %100 eminim. xanador senin de android eline almadığın belli oluyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Xanador said: Bone said: iphone ve ipad daha feci yüzüne gözüne bulaştırdı. android gayet sağlam bir işletim sistemi. ama işte adı var iphone'un. arkasında apple var çünkü. kaka çıkarsalar "aa ishit yapmışlar, dünyanın en iyi ürünü bu" diyecek insanlar. iPhone ya da iPad eline bile surmedigin ne kadar belli. Bi hafta bunlardan biriyle yasasan butun tukurduklerini yalardin %100 eminim. +111111111111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 site çok iyi olmuş gerçekten wauw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 havada fan kavgası kokusu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 windows mobile 6 hepsini döver müthiş bir işletim sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar