Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ben transformers 1 den beri aynı şeyi söylüyorum anlamıolar sdf pazar günü izledim bende filmi beğendim.cunku filmin robota dönüşen arabalar oldugunu bilerke gittim. seriyi sıralamak gerekirse 3>1>2 kesinlikle eglencelik kontenjanı bu filmler.olsada olur olmasada olur ama dark gibi ergen atarı tarzı ciddiye alıncak film değil sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 izleyinde transformers görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 bide şu var bence en iyi çizimli transformers serisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deniz88 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Bende Transformers - 3 izledim. Süper, film beni çok etkiledi.Efect dolu sahneler sürükleyiciydi, zevkliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 2den sonra daha kötü olamaz derken = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Red said: beğendim.cunku filmin robota dönüşen arabalar oldugunu bilerke gittim. Aynen. Ama ben sanki 1. filmi daha çok beğenmiştim. Gerçi bu filme biraz geç gittim ve o kadar uzundu ki sonuna doğru uyuya kaldım asdsaf. O yüzden de çok beğenmemiş olabilirim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 bende biri hepsinden daha çok beğendim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Red said: seriyi sıralamak gerekirse 3>1>2 kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 düz şuursuz aksiyon filmlerinden daha iyiydi zaten pek önemli bir konu beklemiyordum kaldı ki transformers zaten oyuncak firmasının kakması bir yapım olarak tarihe düşmüştür yani ben hayata dair değerli bilgiler versin diye gitmedim görsellik için gittim de ilikci filmden şüphelerim vardı ama yukarıda di nin bahsettiği gibi değişimler, savaş sahneleri vs daha "net" idi görebildim algılayabildim sindirebildim o yüzden keyif aldım tamam çocukluğumuzdaki transformers değil ama zaten transformers hiç bir zaman içinde belirli bir felsefi taraf tutma ama cıyla yayınlanan bir dizi değildi ki, g.i.joe gibi böyle aksiyon olsun çocuklara oyuncak satılsın gibi "önce oyuncağı yaptık sonrada çizgi filmi yaptık" kafasıyla yapılan pazarlama taktiğinin bir parçası en nihayetinde ben daha çok "işte robot var değişyor cuf cuf vuruyor kırıyor" kafasıyla izlemeye çalıştım ama kızın girdiğ isahnelerde "ya BSG!" dedim bana yeterli geldi sırf görsel ketyif öyle kafa yormadan "oha nassı vurdu beaaa" diye izlemelik bir film 4. filmi nuri bilge ceylan'ın çekmesini talep ediyorum, ya da ferhan özpetek (böyle öpüşen robotlar romantizm görürüz belkim :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 ayrıca kasetçalar robotu göremediğim için michael bay ve steven spielberg'i ayrıca kınadım.. KASETÇALAR ROBOT NASIL OLMAZ LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Beğenmedim. Aslında Transformers değil de başka bi isimle çıksaydı belki daha farklı bakardım da gereksiz uzun olmuş, çok boş olmuş, bi sürü gereksiz sahne var ve 3d olmasa çok daha iyi olurdu, gözlük yük olmazdı en azından. En sonda da gözlüksüz bi öpüşme sahnesi görür gibi oldum, bunlar da öpüşsün bari diye koyulmuş gibi. Çok uzun geldi, ikinci yarıda sıkıldım bile.. Bi kaç iyi karakter vardı, arada güldürdü falan. Altyazı ve çeviri de çok kötüydü.. 3-4 anca çalışır 10 üzerinden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 bugün 3d izleyeyim diyorumda nerde izlesem bilemedim.en son avcılar pelican da karayip korsanlarını 3d izlemiştim.hayatımın en kötü sinema tecrübesiydi.şöyle izlemişken adam gibi yerde izleyeyim diyorum bu sefer. tavsiye edebilceğiniz bir yer varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 cinebonus un salonları fena değil ha unutmadan, salonda 3d gozluk vermiyorlar, varsa yanına al yoksa orda büfeden felan satıyolar. 3 yada 4 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 sonlara dogru biraz uyukladım çok geç girdik zaten uzadıkçada uzadı bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 bence 2 en iyiydi. 3 en kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 BabacumMostors said: ayrıca kasetçalar robotu göremediğim için michael bay ve steven spielberg'i ayrıca kınadım.. KASETÇALAR ROBOT NASIL OLMAZ LAN! ahanda :) favori robotum hatta birazdan tozlu raflardan bulup koyim resmini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 o kus kasetcalarin kasedi deil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 ölüm tehlikesi atlattım kutuyu indirirken ama buldum :) 1 http://i54.tinypic.com/4hf9zs.png 2 http://i52.tinypic.com/np5isl.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 film baya bok gibiymiş ya, ben bile tutacak bi yerini bulamadım yani, ilk iki film daha düzgündü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 oha 2. filmi bundan iyi bulanlar gitsinler bi daha izlesinler 2. filmi bir zahmet. o eziyeti bir daha çeksinler ki anlasınlar 3. film ortalama bir aksiyon filmi ve vaat ettiği efektler, patlamalar, robotlar ve aksiyonu sunuyor. ayrıca 2. filme bir kez daha baştan sona katlanarak, 2 ile 3'ü kıyasladıkları için ceza çekmiş olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 abi kızın megatronla konuşması direk kendi başına -4 puan felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 kiz orda gidip dolasmayin la burda avradini durttuklerim dese daha iyi olurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Kız Megatron'la konuştu diye filmi yerden yere vurmuşsunuz. Tamam gereksiz bir sahne idi ama 2sn lik bir sahne içinde tüm filmi kötülemek olmaz. Birde efektlere,3D sine genel olarak görseliğe laf edenler var. Sizde adam gibi bir sinemada izleyin filmi kardeşim. Patide sürü psikolojisi mevcut. Biri kötüledimi herkes kötülüyor. Film gayet görsellik,aksiyon bakımından iyi idi boşuna saçmalamayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 abi film çok kötü ya, hani transformers frençayzı bile kurtaramadı gözüme nerde ilk filmde f22 den f22 ye atlayıp ortalığın ağzına bağıran starscream nerde bu filmedeki 2 tane robotun kabloları kemirerek gemiyi düşürmeleri felan optimusun salak salak kablolara takılıp beklemesi vs herhangi bir şanlı amerikan askeri vs uzaylılar filmine dönüşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Sparkcaster said: hah ağzın bal yesin ya geri alıyorum şunu, zira film o kadar kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar