roket adam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Bir şeyler yapmam gerekirken oturup sikko sikko videolar izliyorum allah kahretsin http://www.facebook.com/video/video.php?v=480765018352&comments Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 ofofofof ağır atar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 abaaowwwwwwwww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 adam haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 teknosağğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 haklı direk yenisini vermesi yada para iade yapması lazım. Böyle rezillik var mı ya, 1 ay ne demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 abi adamda suçsuz değil hani.teknosadan ürün almış. senin gibi teknosanında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Senin gibi teknosağnın da deyip delirmiş kaç kişi ben biliyorum halen en çok satış yapan teknoloji marketi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 çekim yapmak yasakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Hala batmadı şu teknosa, ben ona yanarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 mallığa bak, çekim yapmak yasakmış. askeri üsmü lan ora, video/fotoraf çekmek yasak, denyo. yannız o diil de, adam şimdi aleti şiahitler huzurunda yere vurdu ya. o andan itibaren o alet, kullanıcı hatası ile garanti dışı mı kalıyo ? yoksa ilk 1 hafta içinde diye gene servisre gidip yenisi mi verilecek asdsa?? edit: ya uf şimdi istediim telefonu gidip 1 ay içinde teknosadan alıcam çünkü anlaşma yapmış mallar türkiyede sadece teknosa satcakmışmış. hiç istmiom allah biliyo ya. nası olcksa artık. varya ne zaman böle sakınsan bi tarafına bişe kaçıo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 50 liralik alet lan, herifin egosu yurur. ps3 cikinca siradaki 1000 ki$inin onunde balyozla aleti parcalama zevkini ba$ka ne verir ki lan. double cumshot. asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 hıı dvd sürücüsüymüş. ama böle siah ince bişiye benzio. laptop için external bişe heralde. olcaa 100 lira. ben 100lirayı kırarmıyım. kırmam sdds kolay kazanılmıyo malesef. ama abi hırs yapmış belli eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 adam şaman beyleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 arkadaşlar adam senin gibi teknosa'nın diyor bak dikkat et, diğer teknosalardan memnun yani arkadaşımız.Lütfen bunu esgeçmeyelim,üzülürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 salvation said: arkadaşlar adam senin gibi teknosa'nın diyor bak dikkat et, diğer teknosalardan memnun yani arkadaşımız.Lütfen bunu esgeçmeyelim,üzülürüm. öl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 gleoddyn said: Hala batmadı şu teknosa, ben ona yanarım... batmasını mı bekliyodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Ayağıma basmayın diyen ordaki çekim yapmak yasak diyen tipitip mi? Bu arada ben gittim teknosadan bişey aldım eve geldim vazgeçtim o aldığımdan.Gittim beyefendi siz bunu açmışsınız ve alamam ben bunu geri dedi. Dün geldim fişi burda açıldı ancak kullanılmadı dedim. Ama beyefendi açılan malı geri alamıyoruz üzgünüm kullanıp kullanılmaması önemli değil dedi. Senin üstün kimse onu çağır onunla görüşücem bu malı istemiyorum yerine başka mal da istemiyorum iade çeki mi ne veriyosan ver dedim.Peki ben bi içeri sorayım geleyim dedi gitti ürünün fiyatı kadar iade çeki verdi. hatta burda topic açmıştım :D iade çekini nakte çevirmek için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 TEKNOSANIN ALLAH BELASINI VERSİN!!!SÜRÜM SÜRÜM SÜRÜNSÜN!!!TEYZELER BEDDUA ETSİN!!DÜKKANI TEYZELER TİNERCİLER BASSIN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 abi videoyu kaldırmış facebook :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ofiste bakamadım. Şimdi de yok. ne vardı videoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 adamın biri harici hd gibi bişi almış 1 haftada mı ne bozulmuş getiriyor teknosaya teknosadaki eleman teknik servise gidicek beklersiniz 1 ay falan diyor heralde al sana diyip aleti yere vuruyor dükkanın içinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 teknosa hakkaten leş ya satış sonrasını geçtim o satışta yardım eden elemanlar bile bi enteresan genelleme yapmamak lazım gerçi arada parlak elemanlar da oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 bikere yasadim boyle birsey, dandik bir bilgisayarciydi. Sonra vatan disinda biyerden almadim parca, bozulunca direk degistiriyolardi. Hatta bu hafta 3 tane kulaklik degistirdim, para verdim para aldim hic sorun cikmadi. Tabi bestbuy:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ben teknosadan modem almıştım bozuk çıkmıştı ertesi gün anında birebir değiştirdiler.. adamın yaptığı çok komik bir olay, nerd rage'den başka birşey değil, ayrıca kamerayla gitmek ne oluyor anlaşmış değilim hala.. "bakın ben küfür edebiliyom lelele" git derdini güzelce anlat olmuyosa gerekli işlemleri yap.. bence böle adamlar için kapıya iq sensörü koysunlar hiç sorun morun çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar